• Wykop.pl
  • Wykopalisko 480
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      dynamiczny_oskarek 1 mies. temu

0

Jakiś ogarnięty ortodonta, który doradzi i zajmie się kwestią aparatu w #czestochowa #katowice ?

#ortodoncja #ortodonta #dentysta #zeby

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        kanciak12 1 mies. temu

+2

@dynamiczny_oskarek: bianco ul Traugutta w czestochowie

+: dynamiczny_oskarek, ShowBobsAndVagona
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ola-malak 1 mies. temu

0

Jakbyś szukał kogoś w WWA to tylko Villa Nova dental clinic

• udostępnij
          • Link
      •  
        UwagaWykopy 1 mies. temu via Android

+9

@ola-malak naucz się zielonko jak portal działa, a potem rób marketing szeptany

+: wojskowy-onanista1, sytuacja_dynamiczna +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        adekk1 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@dynamiczny_oskarek: mildent Chorzów

+: dynamiczny_oskarek
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ShowBobsAndVagona 1 mies. temu

+1

@dynamiczny_oskarek: Robiłem implanty w bianco na traugutta i ogólnie jestem mega zadowolony z obsługi jak również z jakości wykonania. Także myślę, ze z aparatem tez sobie poradzą.

• udostępnij
          • Link
      •  
        kacper-bro 1 mies. temu

+1

@dynamiczny_oskarek: Promed Bociąga

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

adam163264_ 10 godz. temu

+1153

( ͡° ͜ʖ ͡°)
      #harrypotter

odpowiedzi (10)

KingaM 5 godz. temu

+283

#pytanie czy to są normalne majty z małą dziurą? Mój facet twierdzi że tak, ja bym mu je wyrzuciła a on na to że nie, nie, że to dobry materiał, jeszcze dzieci jego dzieci będą w tych majtach chodzić, a ja nie mogę na to patrzeć. Kto ma rację? #logikaniebieskichpaskow

odpowiedzi (47)

Shatter 11 godz. temu

+198

#heheszki #humorobrazkowy #bekazpodludzi #passat #samochody #motoryzacja #vw #volkswagen

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (96)

• pełna lista

Wykopalisko

• Mężczyznom nie wypada żalić się na dyskryminację ich płci. Mężczyznom nie wypada żalić się na dyskryminację ich płci. 120
    • Chodzenie z pudełkiem ps5 w USA nie zakończy się najlepiej... Chodzenie z pudełkiem ps5 w USA nie zakończy się najlepiej... 38
    • Mimo nalotów policji restauracja nadal otwarta. "Mamy kwiecień, przetrwaliśmy" Mimo nalotów policji restauracja nadal otwarta. "Mamy kwiecień, przetrwaliśmy" 67
    • Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly 111
    • Ewa Stankiewicz chwali się nagrodami za film o Smoleńsku. Oszukuje! Ewa Stankiewicz chwali się nagrodami za film o Smoleńsku. Oszukuje! 44
    • Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem 65
    • Wycięli stare drzewa, by odsłonić krzyż. "Bóg pilarzy" Wycięli stare drzewa, by odsłonić krzyż. "Bóg pilarzy" 57
    • Chiński kot bojowy Chiński kot bojowy 69
    • Salowa w Sanoku za pracę z chorymi na COVID-19 dostała 43 zł dodatku Salowa w Sanoku za pracę z chorymi na COVID-19 dostała 43 zł dodatku 76
    • Ważne dni przed zwolennikami legalizacji marihuany. W Sejmie pojawią się... Ważne dni przed zwolennikami legalizacji marihuany. W Sejmie pojawią się... 36

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.