Aktywne Wpisy
Larsberg +68
Wrrronika +45
Randkowanie z jakimikolwiek ludźmi wygląda teraz tak, że każdy pier^oli o sobie 24/h i nawet nie stara się zapoznać drugiej osoby xD
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
z grupy fb "co jedzą polscy weganie" #wegetarianizm #weganizm
SKŁAD
Boczniak ostrygowaty
Gluten pszenny, teksturowane białko pszenicy (białko pszenne mąka pszenna)
Oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy)
Woda
Nasiona słonecznika
Skrobia grochowa
Aromaty naturalne
Cebula suszona, czosnek suszony, papryka czerwona
Błonnik grochowy, sól, suszony sok z cytryny, pieprz czarny
Aromat dymu wędzarniczego, tymianek
na mój brzusio po prostu boczniaki są za ciężkie, to samo miałam, jak sobie z nich kotlety robiłam czy dodawałam do jajecznicy.
@r4do5: a dlaczego nie? Po co wymyślać nowe na siłę gdy można zrobić na podobieństwo czegoś co każdy kojarzy?
@r4do5: Żeby tryglodyci twojego pokroju mieli ból dupy.
@r4do5: a to ciekawe, bo myślałam, że chodzi o podłużną formę z osłonki, do której włożone są zmielone rzeczy. etymologicznie też tam mięsa znaleźć nie mogę, no chyba, że chodzi ci o turecką pieczeń, która przecież kiełbasą nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no ale skoro tak mówisz to na pewno masz racje, hurr durr ci źli weganie i producenci, jak śmią zawłaszczać sobie nazwy, przecież