• Wykop.pl
  • Wykopalisko 465
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      czarek90 1 rok 1 mies. temu

+23

Witam wszystkich #simracing.

Chciałbym pokazać wam swoją modyfikację to pedałów #thrustmaster , która poprawia wyczucie hamulca i podnosi poziom realizmu przez liniowe stawianie oporu (do pełnego wciśnięcia pedału potrzeba 120% więcej siły w porównaniu z standardową sprężyną wykres ) a co za tym idzie urwanie kilku setnych sekundy na okrążaniu.
      Modyfikacja jest łatwa w montażu a sama sprężyna to proste i skuteczne rozwiązanie.

Modyfikacja pasuje do T3PA,T3PA GT oraz wersji 2-Pedals od Thrustamster
      Więcej informacji możecie znaleźć tutaj tam też proszę wysyłać zapytania.

Organizuje również rozdajo, bez tagowania aby ta modyfikacja miała szanse trafić do osoby związanej z #simracing
      Do zgarnięcia będą dwie sprężynki, które oczywiście wyśle na swój koszt. Losowanie spośród plusujących w środę o 20.

#acleague #ets2 #assettocorsa #assettocorsacompetizione #projectcars #forzahorizon4 #fanatec #logitech #iracing #raceroom #dirtrally #granturismo

[zobacz Pedały1.jpg]
      +: fredie, kubiszcze +21 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        scooby666 1 rok 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@czarek90: do t3pa pro nie pasuje? Lepsze to niż conical brake mod?

• udostępnij
          • Link
      •  
        czarek90 1 rok 1 mies. temu via Android

0

@czarek90: do t3pa pro nie pasuje? Lepsze to niż conical brake mod?
        Nie miałem możliwości tego sprawdzić.

W przypadku conical mode masz lukę między modem a pedałem, gdy wciskasz pedał pierw czujesz słaby opór, który stawia sprężyna a gdy dojdziesz do conical mode ten opór nagle staje się przesadnie duży.
        To są moje odczucia i dla mnie efekt był sztuczny.

Moja sprężyna już od samego początku stawia większy opór niż oryginalna, i rośnie on aż do samego końca "naturalnie".

Moim zdaniem i osób, które testowały lub miały okazję sprawdzić to rozwiązanie umnie, moja sprężyna daje lepsze wyczucie podczas grania zarówno w wyścigi autami bez ABS jak i w ETS2.

[zobacz 1621395681550.webp]
        • udostępnij
          • Link
      •  
        czarek90 1 rok 1 mies. temu via Android

+1

Zwycięscy losowania:
        @SebaOnePL
        @Maselel
        Gratuluję i proszę o kontakt na pm

Pozostałych zachęcam do zakupu przez OLX

@scooby666 Ciebie również proszę kontakt na pm

[zobacz 1621448362104.jpg]
        +: adrianzmc
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

pokaż spoiler @fredie @kubiszcze @xsaasebtc @BanujaZaNic @ret1e @rocktail @Ozor @Maselel @KonkeyDong @adrianzmc @Don_Kosito @SebaOnePL @kazio1616 @a2k__ @Lerain @TheButcher @typer-zuzlowy-pokredzie @scooby666 @czarekfcb

• udostępnij
          • Link
      •  
        kubiszcze 1 rok 1 mies. temu via iOS

+1

@czarek90: Tak wysokie szanse a i tu musiałem przegrać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

+: BanujaZaNic
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@kubiszcze: Na pocieszenie mogę zaproponować rabacik 50%, jeśli będziesz zdecydowany napisz w prywatnej :)

+: scooby666
        • udostępnij
          • Link
      •  
        SebaOnePL 1 rok 1 mies. temu

0

@czarek90: bardzo cieszę się z wygranej :) Dzięki :)
        PMka poszła.

• udostępnij
          • Link
      •  
        qps666 1 rok 1 mies. temu

0

@SebaOnePL: @czarek90: Może ktoś napisać jak się ten mod sprawuje? Przydałaby się opinia kogoś kto to ma w dwugejach od T300RS.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

basatrd 11 godz. temu

+1860

#heheszki #humorobrazkowy #kredythipoteczny

odpowiedzi (12)

darosoldier 3 godz. temu

+1453

#gimbynieznajo #lata90 #30plusclub #mcdonalds

odpowiedzi (75)

Szymas1234576847456 7 godz. temu

+2012

God damn, I love being white ( ͡° ͜ʖ ͡°)
      #tenis

odpowiedzi (52)

• pełna lista

Wykopalisko

• Franciszek "Pędziwiatr" Sterczewski - najlepsze memy z posłem KO na rowerze Franciszek "Pędziwiatr" Sterczewski - najlepsze memy z posłem KO na rowerze 127
    • Konfederacja: "Policja nie jest od zapewniania komfortu Kaczyńskiemu" Konfederacja: "Policja nie jest od zapewniania komfortu Kaczyńskiemu" 116
    • Ukraińcy urządzili sobie powietrzną strzelnicę. Potworne straty Rosjan Ukraińcy urządzili sobie powietrzną strzelnicę. Potworne straty Rosjan 108
    • 80 400 ludzi złożonych w ofierze? Prawda o Wielkiej Świątyni Azteków 80 400 ludzi złożonych w ofierze? Prawda o Wielkiej Świątyni Azteków 47
    • Jak wyglądał casting do The Office US? Jak wyglądał casting do The Office US? 70
    • Kompromitacja prezesa Orlenu. Obajtek nie rozumie, "co ma siła nabywcza do cen" Kompromitacja prezesa Orlenu. Obajtek nie rozumie, "co ma siła nabywcza do cen" 58
    • Polskie ciepłownictwo uważa, że Fit for 55 jest nie do wdrożenia w obecnym ksz.. Polskie ciepłownictwo uważa, że Fit for 55 jest nie do wdrożenia w obecnym ksz.. 63
    • Duże firmy po cichu wracają do Rosji. "Już 26 marek a będzie więcej" Duże firmy po cichu wracają do Rosji. "Już 26 marek a będzie więcej" 42
    • Osobnik sigma. Osobnik sigma. 67
    • Po co komu zwykły rower? Po co komu zwykły rower? 79

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir sport swiat ukraina usa wojna wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.