Aktywne Wpisy

whoru +120
Różowa w ciąży, drugi trymestr leci, poszła dzisiaj z rana zrobić badania laboratoryjne. Nie była w stanie wstać wcześniej z uwagi na codzienne nieustające nudności, więc poszła jak już mogła wstać. Dotarła na miejsce i zapytała, czy może wejść poza kolejka z uwagi na ciążę i fakt, że będąc w ciąży nie powinno się siedzieć za długo na czczo.
Efekt? Większość ludzi skwitowało ja, że „ciąża to nie choroba”.
Potem będziemy rozmawiać,
Efekt? Większość ludzi skwitowało ja, że „ciąża to nie choroba”.
Potem będziemy rozmawiać,

kopek +150

Wczorajszy pojedynek zakończył się zwycięstwem czarodzieja Solmyra (1318 głosów), który zdobył 928 głosów więcej od wędrowcy Monere (390 głosów)! Gratulujemy!
Dziś zmierzą się ze sobą demon z Inferno oraz rycerz śmierci z Nekropolii:
- Calh - Po rozstaniu z konkubiną i wygranej z Xarfaxem w swoim pierwszym pojedynku zorientował się, że jego zalotny uśmiech i maniera podrywacza nie zestarzały się ani trochę. Nadal cieszy się sporym powodzeniem zarówno wśród dworskich dam, jak i ulicznych demonic. Niestety, jest pewien problem - podążająca za nim gdzie tylko się da wataha chochliczych wychowanków. Gdy tylko uda mu się zamienić parę figlarnych zdań z poznaną przed chwilą dziewczyną, zaraz podbiega doń zagubiony chochlik prosząc o karmienie. Jak wiadomo, ciężko jest znaleźć parę samotnemu ojcu...
- Clavius - Mogłoby się wydawać, że urodził się na wygranej pozycji: odziedziczył kilka kamienic po zmarłej matce i mógł do końca życia opływać w dostatki z dochodu pasywnego. Zakochał się w pięknej damie, z którą wkrótce wzięli ślub. Wydawało mu się, że są najszczęśliwszą parą w całym Enroth. Ocknął się dopiero, gdy żona niepostrzeżenie wsypała truciznę do jego wina i wyzionął ducha. Lud Deyja dał mu drugą szansę, ożywiając go jako nieumarłego, zgorzkniałego rycerza śmierci, szukającego zemsty za swoje krzywdy.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1626976519pF2RrFjRcuHyEnggXEuxiX.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_16269768111rRxTFaMqfAEYStzPIH7Or.jpg
Pobierzźródło: comment_1626976821fbr3BG8jIvlcC7YyfQQAdM.jpg
Pobierz