Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Piotrek7231 +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wczorajszy pojedynek zakończył się zwycięstwem czarodzieja Solmyra (987 głosów), który zdobył 746 głosów więcej od władcy bestii Drakona (241 głosów). Gratulujemy!
Dziś zmierzą się ze sobą demon z Inferno oraz rycerz z Zamku:
- Calh - Demon zawsze był kreegańskim patriotą, jednak gdy w Erathii ogłoszono przyjęcie projektu Pikinier Plus, gwarantującego comiesięczną dopłatę 500 sztuk złota za każdą jednostkę pierwszego poziomu, Calh wykorzystał wszystkie swoje kontakty i zaległe sobie przysługi, aby zdobyć erathiańskie obywatelstwo. Gdy ojciec setek chochlików zamieszkał w Steadwick, w końcu mógł pozwolić sobie na odpoczynek za pieniądze podatników. Choć inni Kreeganie nie patrzyli na to zachowanie z aprobatą, on twierdził, że to jego mała wojna, polegająca na drenażu finansów publicznych wroga. Wojna, podczas której można popijać drinka z palemką, a i chichot małych szkrabów wydaje się bardziej strawny, gdy przynosi zarobek.
- Christian - Mody rycerz o gładkim licu zwycięża kolejne pojedynki turnieju od niechcenia, patrząc się w nicość, jakby cały ten ambaras za bardzo go nie obchodził. Prawda jest taka, że do udziału w konkursie Mister Erathia zapisała go mama, chcąc pokazać się wszystkim swoim przyjaciółkom, że może i ich synowie pokończyli doktoraty, są ambitni i dynamiczni, może i jej syn ciągle buja w obłokach i umie jedynie strzelać z balisty, ale za to to właśnie on jest najprzystojniejszym kawalerem w całej Erathii (a ona, rzecz jasna, jest przez to najlepszą matką w całym Enroth).
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1628963642U6bL9lYpoIpQekfPuwXtdl.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_1628964018KUiBJqPeom6jhyjEi65DbX.jpg
Pobierzźródło: comment_16289640418yqlE56j8OJlrix7s1XrK0.jpg
Pobierzźródło: comment_16289640595AfgmcBQmbMeQJN5vpvQHa.jpg
Pobierz