Przecież to po prostu upodlenie człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #heheszki #codokurwy #praca
@maz00rskie_mleko: nie o Millera tu chodzi, bo Miller przestal rządzić jak ty byłeś tylko błyskiem w oku listonosza
@Zombo: nie było nawet sensu składania czegoś takiego. Nie zgodzili by się i tak. My sobie możemy obniżyć minimum do 15%.
@vertical: bardzo prosta sprawa. Ludzie o tym nie wiedzą. Nawet nie wiedzą co to VAT i jak działa. Łykną to bez zastanowienia w wiadomościach i w innych źródłach.
@CrazyxDriver Sorki, niechcący usunąłem komentarz po co pierdolić że chcieliśmy a nie obniżyliśmy. Dokładnie tak, taka jest odpowiedź.
@slapdash: sprawdź czy ci się prenumerata na tygodnik „NIE” nie skończyła bo nie dowiesz się co tam komuchy o komuchach piszą.
@vertical: szczerze powiedziawszy to od strzału my możemy obniżyć do 22% VAT. O tyle jest to problematyczne, co by przedsiębiorcy zrobili. Czy obniżyli by odpowiednio do obniżonego VATu ceny czy zostawili by na tym samym poziomie co by doprowadziło do zwiększenia inflacji,b o więcej pieniądza jest w obrocie dzięki temu.
@slapdash: Przecież pisiory to takie same komuchy o to mi chodzi jaa go dupca ludzie. Polska pod względem polityki napierdala kółeczko jak Sebastiany pod lidlem. Czerwoni komentujący co chujowo robią inni czerwoni, przecież to masło maślane. Lechu to jebany korzeń tego co teraz wyrosło w formie PiSu. POwcy to ta sama banda tylko z drugiej strony stołu. Rozwiązanie to wyrwać chwasta z korzeniami. A my od 1989 co najwyżej urywany jaszczurce ogon i zaraz odrasta jej następny a ostatnie 6 lat to już kurwa jazda bez trzymanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maz00rskie_mleko Zamiast pierdolić wiecznie o komuchach to polactwo powinno się zebrać w sobie i dopilnować by do władzy nie doszła szajka pokroju konfederacji bo wtedy to dopiero bedzie przejebane
rzecież pisiory to takie same komuchy o to mi chodzi jaa go dupca ludzie.
@maz00rskie_mleko: xDDDD
TO NIE BYŁA PRAWDZIWA PRAWICA!!!!!!!!!
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nie mówię, że byłoby dużo lepiej, ale narzekanie na to jak jest bez chęci podjęcia prawdziwych zmian i ryzyka nie ma sensu.
Nie mówię, że byłoby dużo lepiej, ale narzekanie na to jak jest bez chęci podjęcia prawdziwych zmian i ryzyka nie ma sensu.
@maz00rskie_mleko: prawdziwe zmiany to kto? Hołownia?
@Zombo: Wcale nie jest powiedziane że po tej maksymalnej obniżce Vatu - tyle samo spadłby ceny żywności (o ile w ogóle producenci zdecydowaliby się na obniżkę) ale to nie zmienia faktu że jest to nadal lepsze rozwiązanie niż dalsze rozdawnictwo.
prawdziwe zmiany to kto? Hołownia?
@rybsonk: Pewnie Konfa, bo banda czworga, układy itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zombo: Powinni im teraz dojebać i oficjalnie zezwolić Polsce na obniżenie vatu bez żadnego wniosku nawet, a taki tvn, onet i wyborcza napierdalać o tym do porzygu.
@maz00rskie_mleko: tak tak, pisiory są złe, ale jak ktoś wytknie pisiorom kłamstwo to już leci damage control 'a za pełoooo... znaczy a za eseldeeee...'
@Zombo: Miller komunisto przeproś za klamstwo w sprawie polskiego Guantanamo i za szcsepienia. Jestes taki sam jak komunisci z PIs Ha tfu
@SlavedWizard: Moim zdaniem takich ludzi jak on w polityce potrzebujemy.
Ktoś w ogóle pamięta jaka była spina między Millerem a Kwaśniewskim. Wtedy to autorytet prezydenta coś znaczył i nie był tylko mobilnym podpisywaczem ustaw.
@Zombo: Zawsze mam bekę z polityków którzy za czasów rządów swoich lub ich partii sami rozkradali kraj kręcili biznesy na boku ustawiali rodziny itp a gdy u tej władzy nie są to starają się moralizować innych mówiąc jak to oni nie robią społeczeństwa w chuja xD i tak karuzela spierdolenia się kręci a młodzi ludzie jeszcze im przyklaskują XD
rzecież pisiory to takie same komuchy o to mi chodzi jaa go dupca ludzie.
@maz00rskie_mleko: xDDDD
TO NIE BYŁA PRAWDZIWA PRAWICA!!!!!!!!!
@bacaa90: prawica jest dość wypaczonym pojęciem
pis ma bardziej lewicowy program gospodarczy niż lewica która rządziła w Polsce
@CrazyxDriver: nie chcę cię martwić ale aktualnie VAT na większość spożywki to 5%, czasem 8% i czasem 23%
Zamiast pierdolić wiecznie o komuchach to polactwo powinno się zebrać w sobie i dopilnować by do władzy nie doszła szajka pokroju konfederacji bo wtedy to dopiero bedzie przejebane
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: NO BY BYŁO PRZEJEBANE W CHUJ. Czyli PISiory to jednak mniejsze zło.
@Kaddaffi Dokładnie. Pis to kolesiowski katoliban w wersji dla spierdolonego społeczeństwa po zawodówkach fryzjerskich. Konfederosja to katoliban kompradorski dla kolegów
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Braun kiedyś powiedzial ,,wolność Tomku w swoim domku", to z batożeniem pederastow to była naturalna reakcja na chęć publicznego manifestowania swoich zboczeń, i prawidłowo. Nie bedzies mi wmawiał że to jest coś normalnego. A skoro już się tak obnosicie to pytanie... Odgrywasz rolę męża czy żony?
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: nie jestem twoim chłopakiem, jestem pewien że się zmieniacie co jakiś czas
@weezyxboss: Co w tym zabawnego jeśli obecny rząd kłamie i kradnie na znacznie większą skalę niż jakikolwiek poprzedni?
Braun kiedyś powiedzial ,,wolność Tomku w swoim domku"
@Kaddaffi: Nie Braun, tylko Tuwim bystry konfederato xD
To znaczy zamordysto, patrząc na pojebane poglądy względem homoseksualistów. Gówno cie powinno obchodzić co ludzie manifestują korzystając z podstawowych praw publicznych. Wbrew zawartość waszych fapfolderów nikt tam nie biega na golasa obklejony sztucznymi penisami.
@Zombo: Kiedy ten dziad o watpliwej postawie moralnej przestanie sie wreszcie udzielac w przestrzeni publicznej?
@SlavedWizard: Skoro wypierdki z portalu ze śmiesznymi prawakami codziennie postują swoje urojenia to czemu odmawiasz tego prawa Millerowi?
@Elaviart: A jaka jest skala ? dla mnie każda kradzież jest tak samo chujowa a nie że ktoś nakradł więcje to on gorszy xD
@weezyxboss: Ilość członków rodzin i osób bez kwalifikacji w spółkach skarbu państwa przy obniżeniu wymagań konkursowych. Ilość pieniędzy wywalanych na socjal, skradzionych i zmarnotrawionych. Upolitycznienie sądów, TK i prokuratury, de facto naruszenie trójpodziału władzy. Zredukowanie roli prezydenta i pierwszej damy do figurantów partyjnych. Szkodliwe zmiany w prawie. To wszystko kwestie, które jak najbardziej można porównywać z poprzednimi rządami i tylko symetrysta czyli w praktyce pisowiec może temu zaprzeczać.
@Elaviart: No ale dalej nie rozumiem twojej logiki to że ktoś kradnie więcej to znaczy że poprzednie rządy są spoko bo kradli mniej ? XD dla mnie to nie ma różnicy ja napisałem stricte o tym że miler sam był komunistycznym złodziejem państwowym a ludzie teraz cytują jego wypowiedzi jakby był bohaterem narodowym xDDD
@weezyxboss: Przecież ci wytłumaczyłem co miałem na myśli mówiąc, że rząd kradnie więcej. Nigdzie nie pisałem, że inny jest spoko, tylko o tym, że ma pełne prawo krytykować PiS tak jak reszta polskich obywateli.
No i to, nawet ten "komunistyczny złodziej państwowy" był przy pisie niemal krystalicznie czysty, stąd i pełne prawo do oceny. Gdzie tu widzisz bohatera narodowego? xD Tworzysz sobie jakieś projekcje i z nimi polemizujesz, sprytne xD
@Elaviart: No i to mnie właśnie bawi że złodziej mówi złodziejowi że się nie kradnie xD a wykopki biją brawo, to przykre jak ludzie szybko zapominają afery innych i nie, nie usprawiedliwiam rządów pis bo też robią rozpierdol tu ale zawsze z tyłu głowy mam co robili inni jak np Tusk który wjeżdża na białym koniu a ludzie widzą w nim szanse na poprawę zapominając jak np zapierdolił im kase z OFE xDDD Ja tworze projekcje? stary to Ty tutaj starasz się wybielać komunistycznego partyjniaka tym że ktoś robi gorzej od niego mówiąc że jest niemal krystaliczny XD i nie powiedziałem że jest bohaterem po prostu stwierdziłem że ludzie tu na wykopie często wrzucają jego wypowiedzi jakby nim był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zapominając jak np zapierdolił im kase z OFE
@weezyxboss: Dodawaj takie rzeczy na wstępie co by było wiadomym, że nie ma co czytać reszty xD
@CrazyxDriver: Unia wymaga tylko stawki podstawowej (>= 15%). Stawka obniżona (czyli u nas te 8 i 5%) może być tylko jedna, >=5%. Wszystko co obecnie łapie się na obniżoną stawkę mogłoby być z VATem 5%. Nawet ośmiorniczki ¯\_(ツ)_/¯ (nawet kiedyś były, ale obecnie są w stawce podstawowej... tak to pan PiS tylko obniża podatki)
@maz00rskie_mleko ja prdl a co ma piernik do wiatraka, to czyj to post ma tutaj najmniejsze znaczenie skoro przedstawia fakty xD dramat
@pomidorowymichal1: Bo unia dopiero powoli stawała się socjalistyczna, a on juz doskonale wiedział, jak grać w tę grę. Także nie z rozpędu, a z wyrachowania ;)