Jak już macie wymyślać takie teksty to już lepiej piszcie "hej co tam" albo wysyłajcie emotki
#p0lka #p0lki #blackpill #tinder #badoo #randkujzwykopem #podrywajzwykopem # pokaż całość
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj. CyberMonday dziś, dużo okazji na HotShops.pl a z tej okazji #rozdajo
HotShops - To portal z okazjami, promocjami i kodami rabatowymi z różnych sklepów!
Dodawaj okazje, oceniaj i komentuj okazje innych użytkowników, zdobywaj punkty i wymieniaj na nagrody!
Dziś do wygrania Stacja pogodowa Digoo DG-TH8380 + Gadżety HotShops
Plusujesz = bierzesz udział o wygranie 1 sztuki
Wygrywasz = wstawiasz zdjęcie na mirko chwaląc się wygraną
Kod rabatowy i link do tej stacji pogodowej znajdziecie do stronie HotShops za $14.55
Lub możecie ją wygrać za aktywność na stronie
Czym jest HotShops?
HotShops to Portal z gorącymi okazjami w którym nagradzamy użytkownika za aktywność!
Więcej szczegółów w poprzednim wpisie:
https://www.wykop.pl/wpis/61607639/czesc-hotshops-to-portal-z-goracymi-okazjami-w-kto/
Jeżeli szukacie dobrego #cebuladeals #promocje #promocja #okazje #blackfriday #cybermonday to zapraszamy na stronę HotShops!
Powodzenia!
Zespół HotShops.pl
@hotshops_pl: Dużo tych rozdajo robicie aż ciekawe skąd macie na to piniążki
z wysyłką z Europy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hotshops_pl: A u siebie na stronie macie napisane, że z Polski, mimo że tylko CZ i ES.
@spacja_enter: Mam dokładnie taki model jak jest w rozdajo i ogólnie polecam. W zewnętrznym odbiornik, który jest cały czas za oknem bateria trzyma ok. 10-12 miesięcy, natomiast w centralce to już nie pamiętam, ale też jakoś ok. 12 miesięcy. Temperatury raczej pokazuje dobre, patrząc tak na oko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już macie wymyślać takie teksty to już lepiej piszcie "hej co tam" albo wysyłajcie emotki
#p0lka #p0lki #blackpill #tinder #badoo #randkujzwykopem #podrywajzwykopem # pokaż całość
Mirki, to teraz ja mam astronomiczne pytanie. Taka Andromeda jest 2,5 mln lat świetlnych od nas. Czasami da się zobaczyć gołym okiem. Czy to oznacza, że to, co teraz widzimy, to było 2,5 mln lat temu? Że np. teoretycznie możliwe, że tam aktualnie nic już nie ma?
#astronomia
Z okazji zjebanych urodzin wylosuję kogoś jak będzie 100 plusów i zrobię mu ładną świeczuszkę sojową
#rozdajo #smutnazaba #atencyjnyrozowypasek