Regularnie się na tym łapiemy
#ukraina #wojna #rosja #aryoconcent
Ktoś regularnie oblewa farbą znak z nazwą ulicy, tylko dlatego że nazywa się "tęczowa" xD
#bekazpodludzi #lgbt #rzeszow
@KolorowyMisioPluszowy: ja tutaj tylko widzę że jakiemuś debilowi nazwa ulicy przeszkadzała( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KolorowyMisioPluszowy: Kolorowy Misiu, ja nie wiem kto to zrobił, stwierdziłem tylko że ma martwicę i jest debilem. Scrolluj dalej, może znajdziesz ciekawsze spiski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KolorowyMisioPluszowy: oczywiście false flag odpowiedz na wszystko i wszędzie xDDDD Niesamowita sprawa przecież miasto mogłoby postawić policję 24/7 pod każdym znakiem z nazwą tej ulicy. Ale jakoś tego nie zrobili, dziwne, dziwne... FALSE FLAG!!!!!1111
@KolorowyMisioPluszowy: ej stary, zajebiste tu quoque. Świetnie zmieniasz temat, super chwyty erystyczne 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@KolorowyMisioPluszowy: klik
1. Wrzucenie zdjęcia i postawienie jakiejś tezy: "Ej, bo jest jakiś znak, że ul. Tęczowa i co chwilę ktoś go oblewa farbą" z delikatną sugestią, że to ktoś wrogi środowiskom LGBT. Ktoś tam się pośmiał, no beka w sumie.
2. Wpada ejdżent KolorowyMisioPluszowy. Rzuca szybkim tu quoque
"Ha, to na pewno ci, no, skłotersi! No bo przecież bez sensu, żeby środowiska wrogie się czegoś takiego dopuścily. Wiecie, dopuszczam taką możliwość, ale to na pewno tęczowi sami pozorują dowody!"
O pewnej odmianie tu quoque, tzw. whataboutism pisałem kiedyś tutaj
Tak tylko zwracam Ci uwagę, żebyś po prostu odnosił się do jakichś zarzutów czy tezy per se, a nie rzucał: "No dobra, a wy to co...?"
Totalnie rozumiem, co chciałeś przekazać, ale wyszło jak wyszło.
@FlyorDie: co sie dziwić z ja regularnie wrzucam zdjecia na rozne grupy lokalne z krajobrazu. Pare razy jak wrzuciłem tecze to sie zaraz gownoburza o LGBT robi i ze mam to usunac( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś regularnie oblewa farbą znak z nazwą ulicy, tylko dlatego że nazywa się "tęczowa" xD
@FlyorDie:
Obstawiam osoby LGBT, ze to robią
@FlyorDie: xD, u mnie w poblizu jest nowe osiedle dla domków , co ma ulice koralowa, turkusowa, teczowa takze jest. Powinni spalic wszystkie domy - idac ta prawacka logiką , do tego auta takze spalic- bo wiadomo - full wypas wersja na podtlenek LGBT
Po czym Bóg dodał: A to jest znak przymierza, które ja zawieram z wami i każdą istotą żywą, jaka jest z wami, na wieczne czasy: Łuk mój kładę na obłoki, aby był znakiem przymierza między Mną a ziemią. A gdy rozciągnę obłoki nad ziemią i gdy ukaże się ten łuk na obłokach, wtedy wspomnę na moje przymierze, które zawarłem z wami i z wszelką istotą żywą, z każdym człowiekiem; i nie będzie już nigdy wód potopu na zniszczenie żadnego jestestwa. Gdy zatem będzie ten łuk na obłokach, patrząc na niego, wspomnę na przymierze wieczne między mną a wszelką istotą żyjącą w każdym ciele, które jest na ziemi.
To chyba Biblię też spalą....
@FlyorDie: no cóż lgbtrtviagd tak zniesmaczyli niektóre słowa że ludzie teraz widząc samo słowo tęczowa wpadają we wściekłość.
@FlyorDie: akurat przy pisie ( co to kurwa voldemort ze nie można napisać nazwy partii tylko jakieś gwiazdki kurwa) to działa to w ten sposób że przez nienawiść przez dwie kadencje (8 lat) większość zagłosuje na mniejsze zło czyli KO tak jak po 8 latach rządzenia PO głosowali na PiS. Historia lubi się powtarzać. Tak czy siak przykład z dupy, a ludzie to idioci.
@FlyorDie: znajdzie się taki co spali flagę bo się nią brzydzi i znajdzie się taki co obleje tabliczkę farbą... Ja tylko mówię jak jest
Regularnie się na tym łapiemy
#ukraina #wojna #rosja #aryoconcent
jako "samolubny informatyk":
- wysyłałem kase na ukrainę, robiłem paczki dla rodzin które przyjechały
- drukowałem i dostarczałem przyłbice medykom w trakcie covidu (na własny koszt w wolnym czasie)
- co roku daję na różne akcje charytatywne, i np znajomym którzy po powózce chcą mi oddać za paliwo zawsze mówię że mają wpłacić na jakiś wośp, caritas czy ostatnio pokaż całość