Za około 5,4 miliarda lat słońce zgaśnie, plusujących będę wołał jak to się stanie.
@Bdzigost: a na chuj byc glupio komentowac. W dupie byles, gowno widziales, zadnych wartosci nie szanujesz. O swej matce tez bys pewnie tak napisal.
@brakloginuf: e tam, coś kłamiesz koleżko. 4x pudło: w dupie nie byłem, dużo widziałem, coś tam szanuje. Nigdy bym tak nie napisał o swojej mamie, bo nie przyrównuje matek do psów w przeciwności do ciebie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@filigranowylolek: to chyba nie pies, a jakiś szczur, a skoro odchodzi to do widzenia pan szczur ʕ•ᴥ•ʔ
@KondominiumKatoSocjalistyczne: zgadzam się z przedmówcą
@filigranowylolek: za życia też mu tak z ryja popuerdalało ?
@filigranowylolek: japierdole, sam pożegnałem w tym roku swojego yorka, przyjaciela od prawie 11 lat, byłem z nim do ostatnich chwil u weterynarza (╯︵╰,)
Trzymaj się miras, to niesamowicie chujowe doświadczenie, ale przynajmniej tyle na końcu jesteśmy w stanie dla nich zrobić - sprawić, by nie cierpieli i by godnie, przy nas odeszli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@filigranowylolek: szkoda pieska, mój też niestety jest chory na nowotwór wątroby i długo nie pożyje więc wiem co czujesz
@filigranowylolek współczuję Mirku. Mój york przechodził to w maju. Dwa tygodnie codziennie na kroplówki jeździłem i dwa tygodnie patrzałem, jak gaśnie mi z dnia na dzień. Pieprzona niewydolnosć nerek...
@filigranowylolek to dobra decyzja, że nie będziesz mu tego cierpienia przeciągał.
Jedna prośba - bądź przy nim do końca, nie wychodź, nie uciekaj. Niech w ostatniej swojej chwili wie, że jesteś z nim i nie czuje leku
@andziamitsu: o to, to. Obowiązkiem właściciela jest obecność i wsparcie podczas ostatniej podróży. Wiem co mówię, trzy moje psy były usypiane w moich rękach.
@filigranowylolek: kurwa mam takiego samego, ma już 13 lat i prawie stracił wszystkie zęby i nic nie widzi (╥﹏╥)
Niech w ostatniej swojej chwili wie, że jesteś z nim i nie czuje leku
@andziamitsu Prawda, one do ostatniej chwili szukają wzrokiem właściciela, jeśli on ucieknie z gabinetu.
Trzymaj się Mirek...
@filigranowylolek choć nie lubie takiej rasy czy podobnej, to jednak pies to pies i mi przykro ( ͡° ʖ̯ ͡°) trzymaj się miron
@highsky: Zwierzęta>Ludzie.Jakbyś wstawił, że masz raka miałbym to w dopie.Taki zwierzak mnie rusza bo nie wypisuje głupot na wykopie, nikomu nigdy bez powodu krzywdy nie zrobił.Więc japa tam kapciu
@Bdzigost: psiarze i psiary to dziwny odłam wartości emocjonalnych i zachowań, gdzie pies śpi z właścicielem w łóżku i je z nim przy stole
@Bdzigost: a na chuj byc glupio komentowac. W dupie byles, gowno widziales, zadnych wartosci nie szanujesz. O swej matce tez bys pewnie tak napisal.
@brakloginuf: spierdolenie pieskowe detected.
@andziamitsu
Jedna prośba - bądź przy nim do końca, nie wychodź, nie uciekaj. Niech w ostatniej swojej chwili wie, że jesteś z nim i nie czuje leku
ściska mnie na samą myśl, bo kilka miesięcy temu ojciec trzymał i głaskał do końca kotkę z naszego domu rodzinnego, a on miał z nią szczególną więź (-‸ლ)
spierdolenie pieskowe detected.
@d3stabilizacjon: Jesteś dobrym przykładem, dlaczego wielu woli zwierzaki od niekórych ludzi.
spierdolenie pieskowe detected.
@d3stabilizacjon: Jesteś dobrym przykładem, dlaczego wielu woli zwierzaki od niekórych ludzi.
@Filipterka25: słucham
piesel mi odchodzi
@filigranowylolek: A noc nadchodzi, moc truchleje, pan niebiosów obdarzony. Trzymaj się.
@Bdzigost:
nie przyrównuje matek do psów w przeciwności do ciebie
No w przypadku twojej to mogłaby być obraza dla psa.
@Bdzigost:
nie przyrównuje matek do psów w przeciwności do ciebie
No w przypadku twojej to mogłaby być obraza dla psa.
@Kleki_Petra: trzeba być śmieciem, ha tfu
@filigranowylolek: przykro mi, stary. A komentarze udowadniaja, ze ludzie to jednak downy i nie znaja wartosci zamkniecia mordy przynajmniej na swieta. Trzymaj sie.
@filigranowylolek: o kurde :/ nasza suczka Yorka jak miala 9lat to wyczulem u niej guzek na listwie mlecznej, okazal sie nowotworem zlosliwym. Byl na tyle maly ze usuniety byl w znieczuleniu miejscowym, a po zagojeniu (i otrzymanym wyniku badania guzka) zdecydowalismy sie usunąć obie listwy mleczne i sterylizacje. To bylo 5 lat temu. Pamiętam co wtedy czulismy, a przecież 9lat to nie 6... Niesprawiedliwe to. Trzymaj sie, współczuję
@filigranowylolek @filigranowylolek: weterynarz stwierdzil calkowity brak rokowań?... Rok po tym co opisalem wyzej przypaletalo sie zapalenie watroby, 1tydz nic nie jadla, wymiotowala, lezala tylko w kojcu, kroplowki, wizyty codzienne, jakies leki. Weterynarz stwierdzil ze jest źle, ale żebyśmy sie nie martwili na zapas. Po 1,5tyg zaczelo sie polepszać. Wyszla z tego, ma zmieniona dietę je tylko suchą karme Intestinal i zaraz stuknie jej 14lat. Może i u Was tez jest jeszcze cień szansy.
@filigranowylolek: to boli ale czas leczy rany, jak mój piesek odszedł to przez jakiś czas miałem żałobną depresję, jedzenie smakowało jak papier, zero apetytu, smutek. Ale z czasem znikło, jeśli będziesz przygnębiony to pamiętaj że to z czasem minie, świadomość tego pomaga lżej przez to przebrnąć.
@filigranowylolek: Współczuje ogromnie. Sam mam pieska i nie wyobrażam sobie żeby tak wcześnie odszedł. Będzie ciężko, ale to już wiesz.. trzymaj się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
zadnych wartosci nie szanujesz. O swej matce tez bys pewnie tak napisal.
@brakloginuf: ale zamknij pizde bo sie zesrałeś jak nie wiem co. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a na chuj byc glupio komentowac. W dupie byles, gowno widziales, zadnych wartosci nie szanujesz. O swej matce tez bys pewnie tak napisal.
@brakloginuf: Porównywanie matki jakiegoś typa do kundla xD
@filigranowylolek współczuję bardzo Mirku. Sam mam 4 psy i kota, jednego pochowałem 2 lata temu przez babeszjoze i widziałem jak się meczyl. Także wiem jak się czujesz. Trzymaj się :(
@maciej1984: nie mam psa i nie zamierzam, jeśli Ci przeszkadza szczekanie psa w Twoim bloku to sobie wybuduj dom, patrz jakie proste ¯\_(ツ)_/¯, chociaż strzelam, że raczej Cię nie stać, więc bądź dalej frustratem, który nie lubi psów, bo pies Janusza mu na piętrze szczeka i słychać przez karton
@filigranowylolek: Nie trzeba być zafiksowanym żeby było przykro ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przechodziłem przez to dwa lata temu z 17 letnim pudlem którego miałem od dzieciaka. Pies to pies, bardzo wierne i oddane zwierzaki, człowiek się szybko zżywa i długo go brakuje. Pół biedy jak sam z siebie odchodzi, decyzja o uśpieniu jest trudna nawet jak po prostu nie ma innego wyjścia.
@filigranowylolek: mój miał kiedyś nosówkę , też wet powiedział żeby się na uśpienie szykować bo słabe były rokowania. Miesiąc nawalony chodził barbituranami i psychotropami , no z chodzeniem to przesadziłem leżał. No i dał radę jeszcze 14 lat potem żył , zobaczysz co będzie zachowaj spokój.
@filigranowylolek: No widzisz! Zobaczysz ze jeszcze kilkanascie lat bedzie denerwować sąsiadów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Słyszeliście o sprawie Małgorzaty Szabatowskiej?
Młoda kobieta zaginęła w Krakowie, w dzielnicy Kurdwanów, pochodziła z Podkarpacia, ale mieszkała sama we własnym mieszkaniu w Krakowie - zakupionym jej przez jej "przyjaciela" księdza. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kobieta miała bardzo bliską relację z tym księdzem. Gdy zaginęła ostatnie sygnały z jej telefonu zostały odebrane z terenu Zakrzówka - pokaż całość