Przeprowadziłem dogłębną analizę techniczną cen nieruchomości
#nieruchomosci
Czy po wykupieniu usługi mogę ustawić opcje graficzne na maksymalne? Na darmowej GFN uruchamia się zazwyczaj na średnich detalach, po zmianie gra musi się zrestartować, wtedy czekam w kolejce i mam spowrotem takie same ustawienia jak przed zmianą.
#geforcenow #gfn #cloudgaming
@Gawith_Apricot: Polecam protip. Gdy gra się wyłącza, kliknij szybko w przycisk maksymalizacji okna launchera, który powinien znajdować się w lewym dolnym rogu ekranu. Zostaniesz wtedy zapytany, czy chcesz się zalogować na inne konto. Potwierdź i zaloguj się ponownie.
W ten sposób gra powinna odpalić się ponownie ze zmienionymi ustawieniami jednocześnie nie zamykając przy tym sesji.
@Gawith_Apricot: Przeważnie też odpalają się na średnich ustawieniach, ale w większości gier, które grałem nie ma problemu z ich zmianą. Zwykle sesja utrzymuje się nawet, gdy gra jest uruchamiana ponownie.
@pesimist U mnie np. Valhalla odpala się na średnich (użytkownika, predefiniowane przez nvidię), ale po zmianie wszystkiego na maksa grafika się nie zmienia za specjalnie, mimo tego że mam usługę priorytetową i ustawianie się zapisują po restarcie gry. W opisie tej najnowszej subskrypcji półrocznej jest napisane coś w stylu "uzyskaj dostęp do wszystkich opcji graficznych". Podejrzewam że po dodaniu tej subskrypcji, wszystkie gry na priority odpalają się w predefiniowanych ustawieniach nvidii i machanie suwakami nic nie zmienia
Przeprowadziłem dogłębną analizę techniczną cen nieruchomości
#nieruchomosci
W wieku 34 lat bohaterską śmiercią zginął mój kolega Andrij, bronił Mariupola oraz Azowstalu w szeregach Azova. Poznaliśmy się w 2016 roku, kiedy przyjechał do Polski (po tym jak bronił Donbasu od 2014 roku) za lepszym życiem, mieszkał z moim przyjacielem również Ukraińcem od którego dowiedziałem się dzisiaj o całej tragedii. Wrócił na Ukrainę po 2019 roku i pamiętam jak rozmawialiśmy na kamercepokaż całość