@spawn_ chcialabym stworzyc taka strukture jak ponizej (wstawie w oddzielnym komentarzu).
xParticle mam stosunkowo od niedawna, pare dni i przegladam rozne tutoriale. Obecnie udalo mi sie stworzyc za pomoca particli i mesha taka strukture (swiatlo i tekstura sa narazie losowe) i chcialabym zmienic ja wlasnie na fluidalna, przypominajaca wode.
jedyne co mi przychodzi to podpiecie nowych particli pod sciezke jaka bylby moj model? i zrobienie tego od nowa, obecnie mam podpietego vdbmeshera pod xrail i zastanawiam sie czy jest jakas mozliwosc manipulowania struktury z tego poziomu.
Nie wiem czy to zrozumiale co napisalam, bo jak wspomnialam wczesniej dopiero sie ucze i wiele rzeczy to dla mnie czarna magia.
Mila dzięki jednej bramce Niemcom teraz siedzi jako ekspert w studiach komentuje finał ligi mistrzów
chłop wygrał kozacką emeryturę jedną bramką xD
#mecz
w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.
Polityka plików cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.