• Wykop.pl
  • Wykopalisko 273
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      karenkristi 4 mies. temu

0

#grafika

byłby ktoś w stanie pomóc vdbmesherem w #cinema4d? ;--;

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        spawn_ 4 mies. temu

0

@karenkristi: to zależy

• udostępnij
          • Link
      •  
        karenkristi 4 mies. temu

0

@spawn_: chodzi o fluidalne formy typu woda

• udostępnij
          • Link
      •  
        spawn_ 4 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@karenkristi: chodzi o x-particles? Opisz problem.

• udostępnij
          • Link
      •  
        karenkristi 4 mies. temu

+1

@spawn_ chcialabym stworzyc taka strukture jak ponizej (wstawie w oddzielnym komentarzu).
        xParticle mam stosunkowo od niedawna, pare dni i przegladam rozne tutoriale. Obecnie udalo mi sie stworzyc za pomoca particli i mesha taka strukture (swiatlo i tekstura sa narazie losowe) i chcialabym zmienic ja wlasnie na fluidalna, przypominajaca wode.
        jedyne co mi przychodzi to podpiecie nowych particli pod sciezke jaka bylby moj model? i zrobienie tego od nowa, obecnie mam podpietego vdbmeshera pod xrail i zastanawiam sie czy jest jakas mozliwosc manipulowania struktury z tego poziomu.
        Nie wiem czy to zrozumiale co napisalam, bo jak wspomnialam wczesniej dopiero sie ucze i wiele rzeczy to dla mnie czarna magia.

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: 6D10AC8C-F1A8-4608-A2BE-633B352ECE6B.png

+: spawn_
        • udostępnij
          • Link
      •  
        karenkristi 4 mies. temu

0

@karenkristi: referencja;;

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: 4F2B4358-725F-4E11-BE7F-D6D6FD0D8146.png

• udostępnij
          • Link
      •  
        spawn_ 4 mies. temu

0

@karenkristi: Pomógłbym ale X-particles to niestety nie moja działka. Może ktoś doradzi na grupach fb.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

luxixa 8 godz. temu

+611

Mówcie co chcecie ale dla mnie ten człowiek to żywa legenda. Szanujesz = plusujesz
      #ksw #pudzian #famemma

odpowiedzi (18)

Trzesidzida 10 godz. temu

+362

#mecz

odpowiedzi (4)

bizzi0801 9 godz. temu

+434

Mila dzięki jednej bramce Niemcom teraz siedzi jako ekspert w studiach komentuje finał ligi mistrzów
      chłop wygrał kozacką emeryturę jedną bramką xD
      #mecz

odpowiedzi (18)

• pełna lista

Wykopalisko

• Dlaczego Konfederacja przegra wybory? Wyjaśnia Rafał Chwedoruk Dlaczego Konfederacja przegra wybory? Wyjaśnia Rafał Chwedoruk 140
    • Mariusz Pudzianowski pokazuje jak ubić karpia Mariusz Pudzianowski pokazuje jak ubić karpia 85
    • Taniej będzie wyjechać na całą zimę do ciepłych krajów niż ogrzewać dom?... Taniej będzie wyjechać na całą zimę do ciepłych krajów niż ogrzewać dom?... 82
    • Szybkie narodziny Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Zbudowali 300 mieszkań we Włocławku, chcą zbudować 300 tys. w kraju. Mówią jak Zbudowali 300 mieszkań we Włocławku, chcą zbudować 300 tys. w kraju. Mówią jak 92
    • Skradziony skuter Yamaha- Grande finale cd w 1 kom. Skradziony skuter Yamaha- Grande finale cd w 1 kom. 69
    • Rosjanie wracają do domu z frontu i zostają tik tokerami Rosjanie wracają do domu z frontu i zostają tik tokerami 54
    • ŻYCIE PO RESECIE - WIEM JAKIE BĘDZIE! [TRAJLER] (BaldTV) ŻYCIE PO RESECIE - WIEM JAKIE BĘDZIE! [TRAJLER] (BaldTV) 50
    • Wot radziecka technika Wot radziecka technika 70
    • trampek w Australii trampek w Australii 52

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia katolicyzm kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.