@MikoBalagany:
Ludzie kurwa, czy on gdzieś powiedział, że nie wie, że to prawy wahadłowy, czy ktoś hasający po prawym skrzydle?
Twierdzicie, że ktoś oglądający 278 meczy w tydzień może tego nie wiedzieć?
On na 110% to wiedział, zna Emilio, pił kawę z jego menadżerem itd.
Po prostu Boreck jest wizjonerem, który wie, że dany piłkarz mógłby lepiej pokazać atuty na nowej pozycji.
Kurwa to takie cięzkie?
No i gówno mnie obchodzi, że Emilio na 13 goli 8 miał z karnych, 4 z wolnych i jeden z gry.
@MikoBalagany: najbardziej kuriozalne jest to, że Borek WSZEDŁ NA TEGO TRANSFERMARKTA BY ZOBACZYĆ STATY, a nie spojrzał na jakiej pozycji zazwyczaj gra w klubie XD
@MikoBalagany:
Mati nie wytrzymał mentalnie, że ktos próbuje robic przemeblowanie w jego bańce i nazywa go Matim, tak jak ten słynny Mati z "Espresso z Matim".
Też tak mam. Proszę żeby do moich kocopołów odpisywali mi na Pan i blokuje gnidy, które pisza mi, że głupio robię i mówię.
Teraz tylko czekać jeden, dwa dni, aż Pan MATEUSZ powie komuś na "TY" ten mu zwróci uwagę i obserwować reakcję z popcornem.
Pan Mateusz - człowiek Mem.
@MikoBalagany: ej czy ty naprawdę jesteś Miko z Bałaganów? Dopiero zauważyłem nick, a w ciągu ostatniego tygodnia zastanawiałem się jakim sposobem taki squaaaad nie zrobił kariery w naszym pięknym kraju xD
@MikoBalagany: No co? W starych FMach był wondekidem i był napatnikiem. A, że od tamtego czasu minęło kilkanaście lat...