@Kiedys_Mialem_Fejm: co robicie z tymi wszystkimi milionami od rządu? Ja już buduję trzeci dom, ale to kurwicy można dostać. Kończysz jedno, a tutaj już przychodzi listonosz z walizką kasy i mówi, że to od rządu. Ehhh.
@Kiedys_Mialem_Fejm: to jest niepojęte jak oni potrafią zmanipulować i obrócić w słowach wszystko co zjebali na swoją korzyść a winę zrzucić na Tuska xdd
@Kiedys_Mialem_Fejm: To te 200 mld które teraz glapa chciałby z rynku ściągnąć aby się od niego odpierdolic w sprawie inflacji xD
@Kiedys_Mialem_Fejm: @elf_pszeniczny: @Showse: kurwa pamiętam te czasy i jeszcze na wykopie te narzekania, że te tarcze są za małe xD
@Kiedys_Mialem_Fejm: Wiem! Wprowadźmy ustawę że każda firma dostaje od rządu 10 000 000 zł dotacji miesięcznie ale w tej samej ustawie wprowadzamy że każda firma płaci 10 002 000 zł podatku miesięcznie.
Według GUS w Polsce aktywnych jest 4 miliony firm także ta ustawa zapewnia 40 BILIONÓW pomocy od rządu dla firm miesięcznie! A obroty Polskich firm wzrosną o 480 BILIONÓW złotych rocznie, ja pierdole na co oni czekają?!?!
@Kiedys_Mialem_Fejm a jak tam przygotowania synalków do sezonu narciarskiego? Widzę ten jej pysk to aż mi ślina buzuje...
@Kiedys_Mialem_Fejm ten kocmoluch ma czelność być jeszcze w polityce po tym jak swoich dwóch bękartów wysłała w kadrze na te narty czy co tam.
@Kiedys_Mialem_Fejm: 200 mld na 38 mln obywateli to wychodzi jakieś 5 200 PLN na Polaka. Wszyscy zapłacimy za to, co rząd rozdał swoim.
@Panparapet: sugerujesz zmartwychwstania? znając pisowców to mogliby w to pójść. Najpierw jakiś święty olej, a potem cyk, emeryturka za takiego Łazarza.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Jak można użyć słowa "pandemia" i "zyskuje" w jednym zdaniu. Co za pierdolona, odklejona poczwara.
@Precypitat: Mam na myśli to, że nie wiadomo czy to już koniec, czy może dopiero początek... Na koniec raczej niewiele wskazuje.
@Kiedys_Mialem_Fejm tryglodytka to komplement dla takich złodziejówn jak Jadzia.
Na początku zapierniczą nam 400mld w nowych opłatach (bo przecież nie podatkach...) dodatkowo dodrukuja sobie kolejne 400kkk na walkę z covid i cyk. Inflacja zapierdala jak szalona. Drożeje wszystko w kieszeni zostaje nam mniej, ale taka Jadzia zadowolona. Przecież przyznała sobie podwyżkę a rodzinka ma kasę na walkę z pandemia na jakiś państwowych spółkach albo swoich firemkach z kontraktami w państwówce.
Jako że ostatnio dużo się mówi o konflikcie rowerzyści vs kierowcy chciałbym przypomnieć że prawdziwy konflikt na którym powinniśmy się skupić to Polacy vs Chujowa infrastruktura w 99% państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskiedrogi #rower #samochody #heheszki #humorobrazkowy
Dostaliśmy z niebieskim zaproszenie na komunię mojego bratanka. Rodzice cały czas strofują nas, żeby na prezent dać w kopercie minimum 600 zł, bo w końcu jesteśmy najbliższą rodziną. Z racji, że jest to sakrament stricte kościelny, młody dostanie od nas pismo święte i medalik. Ciekawe, jak bardzo wkurwi się na mnie rodzina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komunia # pokaż całość