Z jednej strony chciałabym kiedyś wziąć ślub i mieć takie zwykłe wesele, z drugiej czuję taką żenadę jak patrzę na pierwsze tańce, tort wjeżdżający do muzyki z piratów z Karaibów i ozdoby z napisami "ten pan i pani są na siebie skazani" ( ಠ_ಠ)
@przegro_pisarz: wzajemnie ciepło tulę
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@przegro_pisarz: ja już się stresuję na myśl o kolejnym tygodniu ( ͡° ʖ̯ ͡°) (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@kartofel322: (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@kartofel322: no właśnie ja byłem u psychologa/psychoterapeuty w tym tygodniu i powiedziała, że powinienem się udać z problemami do psychiatry, więc jestem mega przerażony co w ogóle z tego wyniknie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Miłego (。◕‿‿◕。)(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
Czołem Nygusy (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@przegro_pisarz: spokojnej i uśmiechu (づ•﹏•)づ
@SebX: @kartofel322: powodzenia panowie, abyście sprostali wyzwaniom nowego tygodnia
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@Rdzawo_brody98: dziękuję dziękuję
A co tam u was
Jak tam niedziela mija @Tygrysia_Lilia @lrllrlrr
@pronan @Maaska @Graner
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ @przegro_pisarz @kartofel322 @SebX @Rdzawo_brody98
@przegro_pisarz
@kartofel322
@Rdzawo_brody98
@Zi3L0nk4
Panowie umieram ;( módlmy się abym przeżyła ;(
Nienawidzę być chora. Mam migrenę i wymioty ;(
Kara boża bo byłam ostatnio dla kogoś nie miła i sama se wywróżyłam cierpienie ;(
Życzę wam miłego dnia ostatkiem sił. (づ•﹏•)づ
@Zi3L0nk4: siemanko (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)
@Tygrysia_Lilia: zdrówka, oby jak najszybciej pusciło (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@SebX: @kartofel322: @Rdzawo_brody98: @Pronan: @Tygrysia_Lilia: @Zi3L0nk4: spokojnej, spokojnej. Trzymajcie się tam ciepło, odpoczywajcie! (づ•﹏•)づ
@lrllrlrr: dziekuweczka wzajemnie chillera niedzielna mode on z całego serca ♥ ci życzę
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@kartofel322: troszkę smutno, ale jest przynajmniej co robić. Miłego :)
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@Maaska: nie smutać proszę :) w końcu będzie dobrze.
Fajnie, że masz co robić :)
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@Tygrysia_Lilia: @lrllrlrr: @Meritneit: @dzicz @Abstrakt : @kartofel322: @Zi3L0nk4: @PorzeczkowySok: @ghfkf: @darkpassionplay @Itun: @mobutu2 @Graner @DarthRegis: @Metall: @Rdzawo_brody98 @Yabe @Maaska: @przegro_pisarz @SebX @jelly666 @chlodna_kalkulacja @ricch4n: @ManiacTeam: @Pronan:
(づ•﹏•)づᶘᵒᴥᵒᶅ(づ•﹏•)づ
Dużo uśmiechu wam wszystkim życzę, najukochańsi.
@przegro_pisarz: (づ•﹏•)づ
@kartofel322: (づ•﹏•)づ
@SebX: (づ•﹏•)づ
@Rdzawo_brody98: (づ•﹏•)づ
@squirrel666: (づ•﹏•)づ
@przypadkiem: (づ•﹏•)づ
@nickzgeneratora: (づ•﹏•)づ
@gitowka: (づ•﹏•)づ
@triada: (づ•﹏•)づ
@Pronan: (づ•﹏•)づ
@Zi3L0nk4: (づ•﹏•)づ
@Maaska: (づ•﹏•)づ
@pemfon: (づ•﹏•)づ
@Tygrysia_Lilia: (づ•﹏•)づ
@Meritneit: (づ•﹏•)づ
@Itun: (づ•﹏•)づ
@mobutu2: (づ•﹏•)づ
@ManiacTeam: (づ•﹏•)づ
@Abstrakt: (づ•﹏•)づ
@PorzeczkowySok: (づ•﹏•)づ
@Graner: (づ•﹏•)づ
@pemfon: (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@Zi3L0nk4: dziękiii (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@przegro_pisarz: (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@Rdzawo_brody98: wzajemnie miłego! (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@chlodna_kalkulacja: Tobie również dużo uśmiechu (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
@przegro_pisarz
@kartofel322
@SebX
@kartofel322
@Rdzawo_brody98
@Pronan
@Zi3L0nk4
@Tygrysia_Lilia
@Zi3L0nk4
@LowcaZMroku
@lrllrlrr
@Maaska
@pemfon
@Meritneit
@Itun
@ManiacTeam
@mobutu2
@chlodna_kalkulacja
@PorzeczkowySok
@triada
Miłego wieczoru życzę (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ