Elo Mirki.
Chciałem pójść za ciosem i powiedzieć Wam, że jak chcecie wesprzec Pana Krzysztofa to można wpłacać na jego stara zrzutke na auto:
https://zrzutka.pl/zrej5m
Niech Was nie zrazi to, ze zrzutka jest zakończona, bo wplacac nadal mozna.
P.S. JESTESCIE NIESAMOWICI. Wykop to jednak potęga, kc Was mirki i mirabelki, ze tak chetnie chcecie pomagac temu czlowiekowi.
pozdro i z fartem
#wykopefekt #wykoppomaga #charytatywnie #zanikmiesni #rekodzielo #szydelkowanie
@Ufoludo: Dzięki, zobaczę co się da zrobić.
pokaż spoiler co za dużo to nie zdrowo.( ͡~ ͜ʖ ͡°).
Jestem ciekaw jego reakcji po tej akcji ( ͡° ͜ʖ ͡°) 0 zł przy założeniu zbiórki, a tu po 20 minutach ponad tysiak ;D Pewnie nawet nie wie, że jakiś Mirek o dobrym serduszku napisał od tak sobie na stronie papieskiej, że jest taka potrzebująca osoba i cyk ;D Dzięki Miras za poprawę humoru w ten niedzielny wieczór ;)
@MuszkaOwocowka:
A to nie działa tak, ze jak nie dobijemy do tych 50k, to mu nie wypłacą?
https://zrzutka.pl/jak-to-dziala/
Wypłat możesz dokonać nawet kilka razy, w dowolnym momencie. Nie musisz zebrać 100% celu!
@Ufoludo: A tak Cię natchnęło dziś i przypomniał Ci się ten Pan i patrz do czego doszło (。◕‿‿◕。) #czujedobrzeczlowiek
@Ufoludo: Wrzucone do skarbonki, dzięki za zawołanie nie wiedziałem że po zakończeniu też można ʕ•ᴥ•ʔ
@Ufoludo: Zacna inicjatywa, dzięki za info! Coś tam poleciało również ode mnie. Widzę, że Mirasy się zmobilizowały i licznik zaczął przyspieszać. Oby tak do końca! Taka reakcja ludzi zawsze cieszy :)
@Ufoludo: napisz jeszcze do niego na fb żeby przypomniał sobie o tej zrzutce na stronie i na nią zaglądnął
@Ufoludo: mam nadzieję, że teraz siedzi z żoną i nie mogą się nadziwić o co w tym wszystkim chodzi.
Rok zbiórki żadnej wpłaty, a tu już 10k zaraz pyknie, piękna rzecz.
Dla takich akcji lubię tu wchodzić.
@Ufoludo: Dzięki za zawołanie! Dorzuciłem cegiełkę, mam nadzieję, że dziś i jutro Pan Krzysztof będzie miał piękny dzień.
@Ufoludo: poszlo 50zl, jestes Wielki, szanuje mocno za to, ze udalo Ci sie rozkrecic zbiorke. Kiedys probowalem tu rozkrecic na siepomaga to ludzie mnie shejtowali i nie wiedzieli nawet czy siepomaga jest realne xd takie akcje ratuja nadzieje w sercu. 3maj sie i poinformuj mnie jak mozesz jesli zlapiesz jakis kontakt z tym Panem albo o info co ze zbiorka. Pozdro
można wpłacać na jego stara zrzutke na auto:
@Ufoludo: można też 1% podatku jak ktoś nie ma wgl pomysłu co zrobić ze swoim życiem
a wolałby oddać rządowi na przepierdolenie na kolejny wał ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@lesnydzban: wolaj jak odpisze, fajnie by bylo gdyby dodal jakis wpis do wszystkich mireczkow na wykopie :-)
@Ufoludo: najpiękniejsze co dziś zobaczyłam. To miłe, że udało Ci się znaleźć tego Pana. Oby wpis był jak najdłużej w gorących
@Ufoludo symboliczne 20 zł poszło. Trzymam kciuki i totalny szacunek do osób które pomimo swojej niepełnosprawności szukają drogi aby uczciwie zarobić ❤️ Czuj dobrze człowiek!
@Ufoludo: Ktoś przez Ciebie dziś nie będzie mógł zasnąć z emocji. Dobrze zrobiłeś dzieląc się tym na mirko :)
Wpłacone! Niedziela wieczór i humor gitówa (。◕‿‿◕。) Szacunek za dobre serducho!
@Ufoludo: napisałem Stanowskiemu na TT on często wrzuca takie rzeczy a ma potężne zasięgi więc zbiórka by się zamknęła spokojnie
@Docent_Jan_Mula: z tego co widzę pluszaki udostępniał MLH na ig wiec pewnie rano udostępnią zbiórkę to i cała kwota się zbierze
No Mireczki daliście czadu. 33k na chwilę obecną i tylko 17k do celu zbiórki. @Ufoludo Jeszcze raz szacun za inicjatywę! Wołaj jeśli uda Ci się nawiązać jakiś kontakt z panem Krzysztofem.
#czujedobrzeczlowiek #feels
@Ufoludo: Mozesz wrzucic screeny? Trzeba z nim porozmawiac przez telefon i wytlumaczyc cala sytuacje.
@Ufoludo: Cumplu mam numer do Pani Beaty, może zadzwoń do niego i wyjaśnij sytuację? Jak coś ja mogę, ale to dzięki tobie cała ta akcja i myślę że ty powinieneś dalej pociągnąć inicjatywę :)
Mogę podać na pw
@Ufoludo: Nie chce zadnych podziekowan masz jakis problem ze zrozumieniem chyba co napisalem - juz tlumacze. Zbiorka jest zamknieta i chcialbym, zeby te pieniadze na pewno do tego Pana trafily.
Zrzutka na Pana Krzysztofa zbierającego na walkę z chorobą już aktywna
@Ufoludo: Poszło <3 świetna akcja ! jesteście cudowni !
@Ufoludo: @UniverseInMyHead: @lesnydzban: Moim zdaniem lepiej nie dzwonić - jesteście dla niego obcymi ludźmi, to na pewno właśnie tak jak wyżej Ufoludo napisał obciążająca psychicznie sytuacja dla niego. Nie ma co się narzucać, wyszła z tego bardzo piekna sprawa udało już się prawie zebrać kasę, pomogliście i ta świadomośc powinna wam wystarczyć, nie trzeba tego ciągnąć dalej
Dziś z ciekawości zerknąłem na zrzutkę i widzę, że jest już informacja "Organizator przesłał dokumenty potwierdzające wiarygodność opisu zrzutki". Brakuje lekko ponad tysiaka, więc mam nadzieję, że uda się jeszcze dozbierać - wiadomo jak to działa, czy może wypłacić jakiekolwiek pieniądze czy dopiero jak będzie pełna kwota czyli 50k?
@Ufoludo: czumu jest informacja Zrzutka "https://zrzutka.pl/zrej5m" została usunięta przez organizatora.
?
@Ufoludo: Cześć, nie wiesz co się stało? Zrzutka została usunięta przez organizatora - wchodziłam codziennie i sprawdzałam a tam teraz już nic nie ma. Co to znaczy? Wszyscy dostaną zwrot środków?
@putabarca: nazywam się Krzysztof Szczensny, przepraszam że tak późno
pokaż spoiler ale nie jestem tak biegły w internecie. Chciałem tylko wszystkim bardzo serdecznie podziękować za pomoc i przy sprzedaży misiów oraz poprzez wpłaty. Bardzo, bardzo dziękuję..
@nieznane_wody: usunąłem zrzutkę ale środki wybrałem, była stara i nie byłem pewien co dalej, jest nowa
@Krzysiekmisiek: Nic się nie stało Panie Krzysztofie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i w jaki sposób zostało to zorganizowane. Fajnie, że Pan napisał. Dużo zdrowia :-)
@Ufoludo: warto może zawołac plusujących i wpłacających?
@Krzysiekmisiek: Spokojnie, zawolalem uzytkownika, ktory z Panem rozmawial na Facebooku, czyli @Ufoludo organizatora akcji. Gdy wejdzie tutaj na portal to zobaczy powiadomienie i da znac.
Przygody Denaturova S02e09
#konkursnanajbardziejgownianymemzdenaturovem
Z okazji Dnia Matki chciałem życzyć Matuszce Rossii, żeby upadła i sobie głupi ryj rozwaliła #dzienmatki #rosja #wojna #ukraina