Z okazji zjebanych urodzin wylosuję kogoś jak będzie 100 plusów i zrobię mu ładną świeczuszkę sojową
#rozdajo #smutnazaba #atencyjnyrozowypasek
@100L3C Teraz były jakieś trudne sprawy pod tytułem: Była mojego chłopaka jest w ciąży i on się do niej zawija. Wardęga się nad tym spuszczał na Instagramie
@Seamaster: nie no jak ona z 97 to trudno żeby miała ledwie 18, chyba że chodzi Ci że jak miała 18 to już ćpała xd
@MrFisherman: muszę być choć minimalnie na bieżąco żeby wiedzieć przed czym chronić dzieci(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Z okazji zjebanych urodzin wylosuję kogoś jak będzie 100 plusów i zrobię mu ładną świeczuszkę sojową
#rozdajo #smutnazaba #atencyjnyrozowypasek
Już nie będzie Premier League w Canale Plus. Pożegnanie Canalu z widzami… 25 lat transmisji. Fenomen sportowy. Powtarzalność transmisji przez lata, przez dekady. Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać tę rywalizację. Fenomen socjologiczny!
#mecz #pilkanozna #premierleague
Czasem jak mam gorszy humor to gram w grę. Wystawiam jakąś laske na Tinderze #projektklaudiusz i przychodzę cykać jej fotkę.
Coś jak podpalacz przychodzący oglądać pożar.
Właśnie atakuje kolejna Julkę, około 24 zawołam chętnych :)
Czytajcie spoilery.
pokaż spoiler Dlaczego to robię? Dla zabawy. Większość lasek na tinderze ma nas, przeciętnych chłopaków za śliniące się przedmioty do budowania swojego ego i potwierdzenia swojej wartości. Dlatego też mam moralne usprawiedliwienie w ich wystawianiu. Po za tym ciekawi mnie ich zachowanie w momencie porażki, ich reakcje, ich emocje, to co zrobią później.
pokaż całość