@ByczeqFernando to nie jest karlica tylko dziecko zmalowane by wyglądać jak modne instagramerki... Przecież te szczyle wyglądają na 1-2 klasę gimnazjum
@Bykens: typowe chłopaki z zawodówki w mieście powiatowym są typowe. Z drugiej strony dobrze że robią takie rzeczy zamiast ćpać czy okradać małolatów
ie wierze, po prostu nie wierze, kazdy tu informatyk wysokie osobistosci, duze iq duze ego a nie potrafia rozroznic smiechow od prawdziwosci xDD
@galaxybear: Widać, że to dla beki robione tylko tej beki trudno się doszukać.
@galaxybear:
1. typ muzyki
2. ubiór
3. zamiłowanie do tego typu aut
nawet jak są z centrum warszawy to mentalność powiatowego chłopaka
typowe chłopaki z zawodówki w mieście powiatowym są typowe. Z drugiej strony dobrze że robią takie rzeczy zamiast ćpać czy okradać małolatów
@HarrisonBergeron: Dwa plusy dla pana
@Bykens: Miałem fobię społeczną i depresję i nie wychodze od roku z domu właśnie jestem na spacerze żeby to rozchodzić
@Bykens: Co to kurła jest? Gdyby mój syn brał udział w tym gównie i miałbym gorszy dzień to bym się z żenady powiesił. Nie wiem... chyba oglądnę sobie "jestem Polką" na odstresowanie.
@Bykens: Wyjmicie wszyscy kija z dupy. Ludzie to robią dla beki, a innym się to podoba więc robią to dalej, sprawia im to przyjemność, a wy wykopki jak zawsze ze swoimi kompleksami musicie hejtować za coś, czego nikt wam nie każe oglądać, jak wam nie pasuje to nie komentujcie a sie zajmijcie sobą, chyba że nie posiadacie własnego życia, bo w sumie to sie można domyślić po waszych komentarzach.
@mDvMatti: Czyli wolno komentować ale tylko pozytywnie bo jak nie to chlip hejt xD
Wy to byście chcieli zamknąć się w swojej bańce gdzie słyszycie tylko pozytywne rzeczy.
@Bykens: jak dla mnie bekowe i sam bym się z tymi gimbami pobujał XD I dupka fajna, tylko spodnie inne jej dać
I dupka fajna, tylko spodnie inne jej dać
@lysyzlombardu: No takie po mamie co jeszcze w średniej chodziła w dzwonach ;D
@Bykens: bardzo fajny nowy kawałek Sentino. A ci młodzi ludzie, no cóż, jeśli nie robili tego dla beki to wyszła beka ;-)
pokaż spoiler Dałem z siebie 9%
#czarnyhumor #dzienmatki
Kiedyś to były Wheeler Dealersi. Dzisiaj to nie ma Wheeler Dealersów.
Odcinki z Eddem China to był sztos.
#przemysleniazdupy #wheelerdealers #telewizja