Piąta dochodzi a ja na plaży, śmiechu warte
Elo Mirki,
Ostatni post w tym temacie, zebyscie wiedzieli, ze wszystko gituwa (niektorzy mysla, ze Pan Krzysztof nie umie wejsc na swoja zrzutke, inni, ze nie ma dostepu do internetu xD. Sa tez tacy, ktorzy tak jak wspomniala @ismenka oczekuja jakiejs reakcji od niego czy coś xD)
Tak wiec macie wszyscy podziękowania od Pana Krzysztofa, ja tez Wam dziekuje, bo to byla swietna akcja, ktora udalo sie dzieki swietnym ludziom z tego portalu. Pozdro i z fartem mordy xD
#pomagajzwykopem #charytatywnie #wykopefekt #szydelkowanie #rekodzielo #alezajebiscie
@Ufoludo: Akcja zacna i pan Krzysztof powinien dziękować zwłaszcza Tobie, bo od Ciebie lawina ruszyła (。◕‿‿◕。) Mirki to jednak dobre człowieki, aż miło tu było wejść po tym zalewie zoofilii, nekrofilii i innych takich. Jak widać, perełka wśród gówna zawsze się wybije (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Ufoludo: Myślę, że skoro to ostatni post, to można wołać. Dodam linka do tego posta z podziękowaniami w znaleziskach. Dobrze byś w znaleziskach też wrzucił komentarz z podziękowaniami od p. Krzysztofa.
@Ufoludo awww az mi lezka poleciala, serio (。◕‿‿◕。) pracuje w Tychach, podjade po kiska, jak juz Pan ogarnie te wszystkie zamowienia (。◕‿‿◕。)
@Ufoludo a możesz dopytać jak z terminami na misie? Nie chce zalewać spamem Pana, a moje 2 noworodki miałyby coś oryginalnego na przyszłość.
@Ufoludo: dzięki mordo, zmieniłeś komuś świat na lepsze! Jestem wdzięczna, że dzięki Tobie mogłam partycypować w tej zrzutce. Całusy i uściski dla Pana Krzysztofa <3
@Ufoludo: elegancko szefie, szanuje cię jak cholera. Brakuje jeszcze 10, a pisałem już do Stanowskiego i weszło. Może pomogą dobic do 50 :)
@Ufoludo: Dziekuje, że dzięki Tobie dowiedziałem się o tym człowieku. Pomogłem ile mogłem i życzę wszystkiego dobrego. Trzymaj się Mirek, należy Ci się medal :)
@Ufoludo: Jako, że śledzisz całą sprawę, mógłbyś odpowiedzieć na poniższe pytania by rozwiać moje wątpliwości?
1. Dlaczego Pan Krzysztof nie napisze kilku słów podziękowań na swoim profilu, zamiast tego wysyłasz jako dowód screen notyfikacji z telefonu zamiast podać link do oryginalnego postu?
2. Jak naprawdę ma na nazwisko Krzysztof? Bo nikt w Polsce nie ma na nazwisko "Szczensny" poza nim.
nie wiem, jak chcesz to napisz do niego zeby opublikowal podziekowania na profilu i powiedzial jak sie nazywa xD
@Ufoludo: Czekaj czekaj, nakręciłeś całą akcję, wołasz setki osób w tym mnie, a teraz jak pytam byś pokazał te podziękowania to mi mówisz bym do niego pisał i mam anonimowemu mirkowi wierzyć na słowo? Hmmm
@PlesniakPospolity: "Dlaczego Pan Krzysztof nie napisze kilku słów podziękowań na swoim profilu, zamiast tego wysyłasz jako dowód screen notyfikacji z telefonu zamiast podać link do oryginalnego postu?
2. Jak naprawdę ma na nazwisko Krzysztof? Bo nikt w Polsce nie ma na nazwisko "Szczensny" poza nim."
Pan Krzysztof wspierany jest również przez fundację Avalon, także nie ma mowy o jakimkolwiek nadużyciu.
https://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/krzysztof_szczensny_10917.html
A co do nazwiska to wujek google i znajdziesz bez problemu info, że takie nazwisko występuje w Polsce.
Pan Krzysztof wspierany jest również przez fundację Avalon, także nie ma mowy o jakimkolwiek nadużyciu.
A skąd taka pewność? W sieci Pan Krzysztof ma tylko jedno to samo zdjęcie w małym rozmiarze i rozdzielczości. Potwierdzić zbiórkę można przelewem w którym sie zgadza tylko imię i nazwisko nadawcy, ale zbiórka nie jest potwierdzona dowodem osobistym.
A co do nazwiska to wujek google i znajdziesz bez problemu info, że takie nazwisko występuje w Polsce.
@Andrzej_K: To podaj choć jeden link z taką osobą :)
@PlesniakPospolity: jakbyś się choć teoche wysilił, to byś się dowiedział ze była u niego jakaś mirabelka po pluszak i wszytsko było legit
jakbyś się choć teoche wysilił, to byś się dowiedział ze była u niego jakaś mirabelka po pluszak i wszytsko było legit
@krokz: Jakaś, ktoś, może w końcu jakiś dowód więcej niż "trust me bro"?
Wracając do nazwiska, to jego żona nazywa się Beata, tutaj jej profil gdzie sprzedaje swoje dzieła
https://www.facebook.com/beataprace/
Beaty Szczensny nigdzie nie mogę znaleźć.
P.S Żeby nie było, też dołożyłem cegiełeczkę do tej zbiórki, ale chciałbym się poczuć zapewniony, że nie była to jakaś wyjebka i tyle.
@PlesniakPospolity: Naprawdę uważasz, że fundacja znana w całym kraju, nie weryfikuje podopiecznych?
Co do nazwiska to wejdź sobie na fb. Jest tam też żona Pana Krzysztofa o identycznym nazwisku ( https://www.facebook.com/beata.szczensna ) oraz inni. Poza tym, nazwisko to występuje również w Niemczech. Tychy to Śląsk a Śląsk to dużo osób o właśnie niemieckich korzeniach.
@PlesniakPospolity: masz fotkę w poprzednich wpisach ze ktoś odebrał osobiście z rąk pani Szczensnej pluszaka. Poza tym, straszych osób nie ma często nigdzie w internecie, mojej babci 75lv tez nigdzie nie ma
@Andrzej_K: Dobra i wszystko jasne, o to mi chodziło dzięki.
Tu jego baba:
https://www.facebook.com/beata.szczensna
tu sam Krzysiek z dzieciakami:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=824210857719310&set=a.167743430032726
Case closed
@PlesniakPospolity: a i masz występowanie tego nazwiska w polsce, idealnie w miejscu gdzie mieszkają
I nie bede niczego ograniczal, wystarczy, ze Ty jestes ograniczony.
@Ufoludo: Oho, zrobiłeś sobie dobrze altruzimem i masz teraz przepustkę na bycie prymitywnym chamem. Ament
idź spać pijaku.
ojciec chyba już najebany ci wpierdol spuścił, ze atencji na wykopie szukasz co
@Wamp0302: Wut? Ostracyzm społeczny level Grażyny na fejsiku. Wystarczyło spytać op'a o to by pokazał całego screena i mieć podejrzenia co do bardzo rzadkiego nazwiska. Nawet fakt, że wpłaciłem na zbiórkę nie pomógł. Co za dzikusy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@PlesniakPospolity: Czemu zawsze musi w takim wątku zjawić się żenujący atencujsz jak ty, udający na siłę, że coś mu śmierdzi, a to tylko ty?
@Ufoludo: Miras, jesteś super!
@Ufoludo: Nawet mu nie odpisuj, myśli że jest wybitny i przenikliwy XD Zawsze znajdzie się ten jeden atencjusz co musi się o wszystko przypierdalać
@PlesniakPospolity: W sumie zabawne, że aferkę kręcisz po tym jak już wpłaciłeś pieniądze na zbiórkę a teraz nagle wielkie podejrzenia XDDDD
@gdziesomojeokulary
Czemu zawsze musi w takim wątku zjawić się żenujący atencujsz jak ty, udający na siłę, że coś mu śmierdzi, a to tylko ty?
Serio, Grażyny 2.0 tyle że młodsze. Te same emocjonalne reakcje, te same wyzwiska i niski impulse control. I to wszystko dlatego, że ktoś raczył dopytać o kilka niuansów by nie bylo złudzeń, że cała akcja jest legitna.
W sumie zabawne, że aferkę kręcisz po tym jak już wpłaciłeś pieniądze na zbiórkę a teraz nagle wielkie podejrzenia XDDDD
@Season6: Prawda? Jeśli dałem się oszukać to przynajmniej wolałem być tego świadomy by kolejny raz nie popełnić tego samego błędu 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Ufoludo
powiem Wam szczerze, że nie wiedziałem, że ktoś może się do mnie przypierdolić o coś w tej sprawie i nawet trochę mi przykro xD
Rozumiem, masz te swoje 5 minut, zrobiłeś spoko rzecz przyznaję, ale to wykop.pl nie oczekuj pomnika i konta premium. I o co jest ci niby przykro, o to że ktoś chciał mieć pewność, że za kilka dni nie będzie znaleziska o tym jak łykopki dały się zmanipulować? Całość mogłeś zamknąć dwoma punktami:
1. Trzymaj cały screen z rozmowy albo o tutaj Pan Krzysztof napisał
2. Nazwisko może nie należy do popularnych, o tutaj jest jego żona
TYLE I AŻ TYLE. Ale wybrałeś formę "iksde hyhy sam se sprawdź, co ja jestem żeby ci mówić, jestem tylko orgranizatorem tej akcji, a w ogóle jesteś ograniczony i iksde".
( ಠ_ಠ)
@Ufoludo: swietna robota, juz 43.5k wiec dobijemy na chillku. Ciesze sie, ze Pan Krzysztof odpisal i jest przeszczesliwy. Takie akcje tylko uswiadamiaja coraz wiecej ludzi, ze pomaganie jest cudowne i liczy sie kazda zlotowka, jeden wplaci 5zl, drugi 10zl az dotrze do kogos bardziej majetnego i ten wplaci 1000zl. I ten ktory wplacil 1000zl zrobil to dzieki tym ktorzy wplacili 5 i 10 zl. I to jest piekne, efekt kuli snieznej. Pamietajcie, ze w zbiorkach liczy sie masa, a nie to ile kto przeleje. Pozdro dla wszystkich co pomogli, nowy rok zaczal sie super :-)
@PlesniakPospolity: Proszę, sekunda w Google i nawet jego żona ma tak na nazwisko, no niemożliwe:
https://tychy.naszemiasto.pl/nie-moge-wyjsc/ar/c10-5809707
Ponadto Mirki odbierają osobiście miśki - poszperaj po wątkach i zapytaj ich, czy czasem nie dawał im tych miśków chłop przebrany za babę czy inne Scooby Doo.
To nazwisko występuje na Śląsku, wiec jak pogrzebiesz na fb, to z powodzeniem znajdziesz. I obalać weryfikację tożsamości by fundacja to tylko Wykopek potrafi :)
@onionspirit: Piękny misio (ʘ‿ʘ) supcio, że dotarł i to tak szybko!
@PlesniakPospolity: zapomniałam dodać, że wyżej link prowadzi do artykułu gazety, która opisuje trudną sytuacje pana Krzysztofa. Mam nadzieję, że wszystkie dowody istnienia pana Krzysztofa Ci już wystarczą. I nie ma już co palić żółci w tym wątku, bo to ty dzwoniłeś i się zesrałeś.
I nie ma już co palić żółci w tym wątku, bo to ty dzwoniłeś i się zesrałeś.
@ismenka: Rany boskie rozhisteryzowana kobieto, sprawa dawno rozwiązana, a ty się tu jeszcze produkujesz. To tak w kwestii zesrania się ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/63132579/elo-mirki-ostatni-post-w-tym-temacie-zebyscie-wied/#comment-223711093
@PlesniakPospolity: przyznaj, że Ci głupio, bo nie dość, że obraziłeś OPa, to jeszcze pokazałeś marne zdolności detektywistyczne. Przeprosiłbyś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przyznaj, że Ci głupio, bo nie dość, że obraziłeś OPa
@ismenka: lol kpisz? To on wyskoczył z ad personam, tylko dlatego, że mu zaburzyłem idealny świat filantropa pytaniami czy aby wszystko w sprawie zbiórki jest legitne. Scamy na olx i lewe zbiórki to jest plaga, pewnie nie raz widziałaś kilka znalezisk w tej sprawie. Gdyby więcej osób potrafiło odrzucić emocje, a skupić się na faktach to nie musielibyśmy oglądać biedaków z gilem u Jaworowicz.
Jako, że nie czytasz dokładnie całej konwersacji, to przypomnę, że sam wpłaciłem kasę na tę zbiórkę i miałem na celu tylko upewnić się, że środki zostaną przekazane temu komu powinny.
@PlesniakPospolity: Nie potrafisz odpuścić, prawda?
To, że wpłaciłeś na zbiórkę, wcale Cię nie wybiela i nie zmywa z Ciebie buractwa, jakie tu zaprezentowałeś. Zamiast zapytać normalnie, to walisz elaboraty i dyskredytujesz działania OPa i nie tylko. Tak, przeczytałam cały wątek. I dalej uważam, że jesteś burakiem i się tu zesrałeś, bo nawet do głupiego screena się dowaliłeś. A wystarczyło dokładnie przeczytać całą konwersację i patrzeć na fakty, bo sporo tu ich dostałeś. Ba, pojawiają się w innych wątkach i znaleziskach. Ale zamiast sam usiąść na dupie i spędzić minutę w Gugle czy na riserczu, wolałeś przypierdolkę do każdego (że jakieś altruistyczne Grażyny czy dzikusy), a właściwie do OP-a na zasadzie "niech ktoś", bo nazwisko nie takie, skrin nie taki, zdjęcie nie takie, podziękowania nie takie, a fundacja to olaboga. Amen.
pokaż spoiler PS Rozumiem, że ktoś może mieć wątpliwości o zasadności zrzutki, ale można to rozwiązać w inny sposób. Ty ewidentnie się zdenerwowałeś i poleciałeś w jakieś szydzenie, zamiast uderzyć w piersi i przeprosić za swoje gapiostwo, lenistwo, brak wyciągania wniosków czy co tam jeszcze. OP Cię dobrze podsumował 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@PlesniakPospolity: No typowy wykopowy buraczek xD powinni przydzielić ci toxic-bordo, aby było od razu wiadomo, by nie wchodzić w dyskusje
@ismenka: PRZEPROŚ ALBO BĘDĘ CIĘ WYZYWAĆ ROZUMIESZ BUUUURAKU TOKSIKU KURWA!!!!?
"Panie Jezu dałam 12zł na chorego na portalu zrzutka peel, proszę zabierz mnie do nieba. Ament"
¯\_(ツ)_/¯
@Ufoludo: Teraz chciałem osobiście bardzo podziękować wszystkim dobrym ludziom którzy mi pomogli.
Trochę to trwało bo nie jestem tak obeznany w sprawach internetu ale się udało.
jeszcze raz wszystkim dziękuję i pozdrawiam.
Proszę jednocześnie o pamięć podczas rozliczeń podatkowych i o 1 % dla mnie.