Podobno cena wynajmu hulajnogi elektrycznej u mnie w wojewódzkim to 36pln/h, to już bardziej opłaca się wynająć polaka i na jego garbie jeździć ehh
#przegryw
@gobi12: z jednej strony szanuję Rosiaka za dokonania dziennikarskie; z drugiej takie gówno wlatuje, jakieś głębokie foliarstwo połączone z białą damą po nocy...
pamiętam jak seriami w starej Trójce prowadził nocne 3-godzinne audycje dosłownie o wszystkim;
gdzie jest ten chłopiec, co się z nim stało...
gdzie sprzedał, gdzie zgubił dziecięce marzenia...
nie wiem kurwa, nie wiem...
@kajelu: Drugi wpis od dołu na tym screenie sugeruje, że on nie traktuje tekstu Piątka poważnie. Mimo to dalej wygląda to dziwnie, a na alkotwittera zbyt poprawnie pisane.
@gobi12 atakuje idola wykopków to nie może być prawda...
Widać po komentarzach że syndrom wyparcia mocno działa
@Jan_K: Myślę że to raczej wyraz frustracji. W Polsce możesz być wyłącznie Patriotą (Lewicowym albo Prawicowym) albo Ruską Onucą (Lewicową albo Prawicową). Nie możesz mieć swojego zdania. A wpis Piątka to żenua totalna.
Podobno cena wynajmu hulajnogi elektrycznej u mnie w wojewódzkim to 36pln/h, to już bardziej opłaca się wynająć polaka i na jego garbie jeździć ehh
#przegryw
Jako dobry kolega postanowiłem pomóc przyjacielowi. Kolega prowadzi badanie na temat stresu związanego z powrotem do pracy stacjonarnej. Przeprowadza ją na potrzebę swojej pracy licencjackiej. Jest ona krótka do 5 minut. Więc jeśli macie ochotę na wypełnienie ankiety, to będę wdzięczny.
Link do ankiety: pokaż całość
Chciałbym przebranżowić się z IT na szewca. Aktualne zarobki w IT nie pozwalają na bycie przydatnym dla społeczeństwa. Czy ktoś wie o jakimś butkamp?
#pracait #bootcamp #programowanie #heheszki