Kredyciarzy pojebało
3400+400 czynsz, jakies 70 za prąd -> prawie 4k za kawalerkę, na największym zadupiu w Krakowie - kogo ma niby być stać na wynajem teraz? XDDD
#nieruchomosci #krakow
@mujstaryxd: Ale ilość przeciwciał z czasem spada, poza tym przyjmuje się minimum dwie dawki, a po około 3-6 miesiącach należy przyjąć trzecią dawkę, te osoby były zaszczepione głównie jedną dawką.
https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,w-wielkiej-brytanii-umieraja-w-pelni-zaszczepieni--dlaczego---wyjasniamy-,artykul,66888542.html
Kredyciarzy pojebało
3400+400 czynsz, jakies 70 za prąd -> prawie 4k za kawalerkę, na największym zadupiu w Krakowie - kogo ma niby być stać na wynajem teraz? XDDD
#nieruchomosci #krakow
No i skończyło się pracowanie z domu. Przez ponad dwa lata 80-90% pracowników pracowało prawie wyłącznie z domu.
10-20% pracowało z biura, bo tak sami chcieli – szanuje ich decyzje. Do tej pory, każdy przychodził do biura, kiedy miał taką potrzebę. Działało to naprawdę bardzo dobrze. Niestety POTĘŻNI dyrektorzy uznali, że chcą widzieć pracowników w biurze. Na nic wielomiesięczne meetingi, pokaż całość
Wczoraj na zajęciach dziesięcioletni chłopiec wspomniał o #2137. Uśmiechnęłam się pod nosem, a on zapytał czy wiem o co chodzi. Porozumiewawczo kiwnęłam głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem dumna z takich uczniów. Urodzili się kilka lat po tym jak rzułta morda umarła, a mimo to kultywują tradycję szkalowania.
#wykopobrazapapieza # pokaż całość