Z okazji Dnia Matki otwieram nitkę z najlepszymi matkami w popkulturze. Ja zaczynam:
Sarah Connor
#glupiewykopowezabawy #dzienmatki
@AryanWonderBoi
Myślałem że po powrocie weźmie się za bandę PiSu a on ciągle jakimiś zarcikami sypie jak komediant
@AryanWonderBoi: wrócą czasy kiedy jeździło się do niemiec na zakupy xD No chyba że 1 euro będzie kosztować 10 zł to wtedy nie xD
@AryanWonderBoi: zamiast śmieszkować na twitterze to by zrobił coś dla kraju rządzonego przez kaczy reżim, w końcu mówił że się martwi, bo rodzinę tu ma, córkę itd itd
@GrafikaUltraHaDe: A po cholerę ma się pchać? By ogarniać burdel z pisowskimi mediami skomlącymi za dupą?
@AryanWonderBoi: ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ma poczucie humoru, bo w w sumie pisuary cały czas tak gadajo na Tuska, że wszystko to jego wina, to w tym przypadku obrócił to w żart śmiejąc się z samego siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pimenista
@czorny_lis: Już był u władzy i w ogólnym rozrachunku zrobił to samo co PiS czyli same afery, brak wsparcia dla przedsiębiorców a jedynie obiecanki, karuzele vatowskie. Na deser zajebane hajsu z OFE (a właściwie każdemu z kieszeni)
Hehehe jaki śmieszny ten Donald az prawie zapomniałem że wiceprzewodnicząca jego partii byla zamieszana w zabójstwo aktywistki z Warszawy a za jego rządów ludzie zarabiali 2€ na godzinę (co nie usprawiedliwia pisu) I dzięki jego polityce wyprowadzono 500mld zł na karuzelach vatowskich
@kucyk @AryanWonderBoi: wina Tuska to +1000% odkąd wrócił do polskiej polityki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma win o takim woltażu
@MikiGRU: No właśnie - to pokazuje jak bardzo ludzie są głupi. Bo Tusk ma fajną cietą ripostę to się spuszczają, że ciśnie po PiSie. Wbrew pozorom pojechać po PiSowskich szmatach jest banalnie prosto, a ludziom to wsytarcza, żeby go mieć za zbawcę narodu xD. Panie Tusk konkrety proszę, politykę i program naprawy państwa po PiSowskiej dziczy proszę, a nie populizm i kabaret.
Z okazji Dnia Matki otwieram nitkę z najlepszymi matkami w popkulturze. Ja zaczynam:
Sarah Connor
#glupiewykopowezabawy #dzienmatki
A kto to u Zalenskiego dzisiaj w odwiedzinach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
#tenis
huehueheue