#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #facebook
#zwiazki
CCHejka jak co tydzień sprawdzam obecność na tagu #pijzwykopem ʕ•ᴥ•ʔ Ja dzisiaj skromny kieliszek bimberku po ciężkim tygodniu pracy. No może 20 kieliszków. A co u was? Kto mnie pocieszy i zabawi? ʕ•ᴥ•ʔ
#feels #samotnosc #arcybebech #nsfw
@TavarishPiesov: dopiero piątek a statuetka wpis od the weekend trafia do Ciebie. Pytam z pełną powagą robisz to dla beki/atencji czy jesteś tak poroniony? Pozdro wariacie
@TavarishPiesov: wreszcie jakiś kontent na poziomie, a nie jakaś atencyjna alkoholiczka szukająca spermiarzy na wykopie.
@TavarishPiesov mnie to bawiło, jak wrzucałeś bebzona pod jej postem i zbierałeś więcej plusów, ale to jest pokurwione. SERIO.
#fut wygrana w ostatnich minutach zastanej dogrywki. Po aktualizacji co drugi mecz kończy się na dogrywce..
@emantes88: pewnie już wybiera suknię ślubną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tygrysia_Lilia Przepraszam, Aqua była super ale... znalazł się ktoś lepszy xD
@PachneImbirem: wielbiciel @Winsomegirl
@porBorewicz07 ewidentnie, pewnie chciałby się z nią napić (。◕‿‿◕。)
@TavarishPiesov:To już jest ten etap otyłości, że nie widać będzie nawet, kto opitala pentelkoʕ•ᴥ•ʔ
@porBorewicz07 naaaajn ale ciągle ktoś do mnie coś pisze i mam czasami dooooooosc ;D przerasta mnie to ;P ciągle siedzę w telefonie z ręką. Mam co robić w życiu. XD
@TavarishPiesov: Dobra, nie klikać w NSFW przed sprawdzeniem komentarzy... Lekcja zapamiętana.
@TavarishPiesov: jaki model fotela mieści taki potężny #arcybebech? szukam czegoś wytrzymałego do hom ofisu
@TavarishPiesov: no brawo, przez takich debili jak ty mamy to coraz mniej kobiet
@K-S-: Tzn przez co? Koleś jakoś eksterminuje kobiety na masową skalę?
@TavarishPiesov: @Winsomegirl wrzuć swoje z Bebechem na monitorze w tej pozie. Tu sie tworzy historia. Arcybebech to bohater ktorego potrzebowalismy a na ktorego nie zasługujemy!
@TavarishPiesov: XD powiedz na jakiej platformie można wspierać twoją twórczość bo jest kurwa przekozacka XD
@TavarishPiesov: a robisz jeszcze jakieś streamy, filmy czy inne tego typu rzeczy? czy tylko posty na vikop ru?
@TavarishPiesov: ten tekst o niepełnosprawnej to było autorskie czy zapomniana pasta? jestem nowy w internetach
@TavarishPiesov: U mnie dzisiaj Inne Beczki i pyszniutkie Mango Jerry gratki za post! Bardzo mocny, podziwiam (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@TavarishPiesov: ale ogolnie god level content. Rozjaśniłeś lekko umiarkowanie zaczynający się weekend :)
@TavarishPiesov: gratuluję charyzmy i pewności siebie, mam podobny bebech i nawet wstydzę się wyjść na podwórko bez koszulki
@TavarishPiesov: jesteś obrzydliwy. Robi mi się niedobrze na sama myśl, że ktoś się doprowadza do takiego stanu i jeszcze jest z tego powodu dumny.
@TavarishPiesov: o taki wykop nic nie robię. Nie daj sobie wmówić że jesteś dziwny. Poprostu jesteś sobą
@TavarishPiesov: Genialny pomysł a główna bohaterka @Winsomegirl nawet nie ma jak tego skomentować bo ją totalnie tym zezlomowales.
Liczyła na atencję a teraz zobaczyła na jakim portalu to robiła.
@TavarishPiesov: bardzo dobrze, w końcu ktoś utemperował to atencyjne urwisko. Każda taka lampucera powinna dostawać wiadomość z bydlakiem na swoim zdjęciu to może by się oduczyły wstawiać wszędzie gdzie się da swoja śmierdząca dupe
Robi mi się niedobrze na sama myśl, że ktoś się doprowadza do takiego stanu
@Vampurr: Gówno to kogo obchodzi.
@TavarishPiesov: jakbyś był moderatorem to pasta z downem by wisiała przypięta na głównej z płomieniem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@TavarishPiesov: Jesteś jebany klejnotem na tym portalu,. Uwielbiam te twoje wpisy miras, mam nadzieje, że nam ciebie nie zabraknie
@TavarishPiesov: jeszcze brakuje spermy na brzuszku tak to bym był spełniony. Cudowny performance nie zapomnę go nigdy XD