• Wykop.pl
  • Wykopalisko 468
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Sir_Well_Endowed 3 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

#umniewbarze @KubaJam
      Działasz? Na telefonach ze strony jest poczta głosowa

+: KubaJam
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        KubaJam 3 mies. temu via iOS

0

@Sir_Well_Endowed: działam, ale w zupełnie innej formie. Już nie mam obiadow dla klienta detalicznego. Tylko fabryki i szkoły.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sir_Well_Endowed 3 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@KubaJam: kogoś polecisz w Łodzi w okolicach Nowomiejskiej/Wschodniej?

• udostępnij
          • Link
      •  
        KubaJam 3 mies. temu via iOS

0

@Sir_Well_Endowed: Absolutnie nie mój teren. Ja jestem z górnej. Tam mam zero wiedzy odnośnie jakiejś dobrej paszy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

CipakKrulRzycia 7 godz. temu

+1012

#kibe #gownowpi #heheszki (w Galeriach są darmowe przecież)
      #warszawa

odpowiedzi (109)

ilem 4 godz. temu

+708

#ciekawostkipiechocinskiego #ciekawostki

odpowiedzi (19)

Tibor 8 godz. temu

+443

#heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (14)

• pełna lista

Wykopalisko

• 21-letnia Polka zasztyletowana w alejce w zachodnim Londynie 21-letnia Polka zasztyletowana w alejce w zachodnim Londynie 71
    • Rosyjskie fabryki trolli starają się ukazać ukraińskich uchodźców w złym świetle Rosyjskie fabryki trolli starają się ukazać ukraińskich uchodźców w złym świetle 79
    • Zobacz, dlaczego warto odwiedzić Kazimierz w Krakowie. Zobacz, dlaczego warto odwiedzić Kazimierz w Krakowie. 21
    • Ordo Iuris lustruje szpitale ws. aborcji Ukrainek. Ekspert: Jakiemu... Ordo Iuris lustruje szpitale ws. aborcji Ukrainek. Ekspert: Jakiemu... 31
    • Polska wyśle Ukrainie 25 tys. ton benzyny Polska wyśle Ukrainie 25 tys. ton benzyny 45
    • Finlandia i Szwecja złożyły wnioski o dołączenie do NATO Finlandia i Szwecja złożyły wnioski o dołączenie do NATO 69
    • Skok stulecia, czyli jak Polacy oszukali Rosjan Skok stulecia, czyli jak Polacy oszukali Rosjan 59
    • Brykiet domowym sposobem, walka z niedoborami i inflacją. Brykiet domowym sposobem, walka z niedoborami i inflacją. 61
    • Stan USA na dziś: "It is a threat to our democracy!!!" Stan USA na dziś: "It is a threat to our democracy!!!" 97
    • Białoruskie władze zakazały sprzedaży książki Orwella „Rok 1984” Białoruskie władze zakazały sprzedaży książki Orwella „Rok 1984” 12

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ciekawostkihistoryczne ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska rosja ruskimir samochody swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.