#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #facebook
#zwiazki
Wykop, sprawdźmy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daj plusa, jeśli kiedykolwiek paliłeś (lub inaczej przyjmowałeś) marihuanę, sprawdźmy jak powszechne to zjawisko
#marihuana #wykopjointclub
@depcioo: 12 plusów w 36 min? O to chyba jednak trzeba zwiększyć penalizację skoro tak mało osób jara.
200 lat więzienia lub 400 zł grzywny.
@depcioo: ja tam niby kiedyś paliłem ale nie żebym dzielił się tym ze społecznością złożoną w dużej mierze z rosyjskich agentów, niemickich lobbystów i amerykańskich influencerów. No nie godzi się. Nie ma jak gdyby gruntu pod rozmowę. Mówiąc językiem dyplomacji (niezbyt zaawansowanej w sumie). Pozdrawiam.
@e3b0c przecież się podzieliłeś właśnie. Niby takiego inteligentnego zgrywasz xD
@depcioo: Paliłem i to nie dla mnie. Co więcej mieszkałem w akademiku obok dilera i doskonale wiem, że mit o nieuzależnianiu to niezły bullshit. Co nie zmienia faktu, że marichuaen powinien być legalny
@depcioo W polsce paliłem dużo, nie będę ukrywał bo szło tego sporo jeszcze kumpla brat miał mini hodowle to się paliło codziennie nieraz, o ironio byłem w Holandii 3 miesiące i palili w mieszkaniu prawie wszyscy i ani razu żadnego bucha nie wziąłem, dobre dla ludzi którzy mają dobra psychikę i znają umiar, inaczej kończy się to źle, wiem po sobie
@KrolAniolow: zastanawiałem się właśnie co daje założenie na bonga, jak dym i tak wychodzi z tego chłodny tak, że go prawie nie czuć
@depcioo: za palenie powinny być dotkliwe kary. 1gram = 1 rok pozbawienia wolności. co najmniej.
@depcioo: Sam paliłem wielokrotnie, ale nie jestem zbytnim fanem THC. Raczej preferuję przewagę CBD, CBG i całej reszty.
Co nie zmienia faktu, że od 30 lat nie jestem w stanie pojąć, jak rośliny mogą być nielegalne. Czy to konopie indyjskie, grzybki rosnące w Polsce, czy kava kava którą realnie nie można handlować. Za 100 lat będą się z nas śmiać jak my z prohibicji alkoholowej, a niektórzy jeszcze bronią obecnego histerycznego prawa xd
@neonn: dlaczego powinna? Jedna z wad to zwiększenie liczby uzależnionych. W kraju, gdzie alkoholizm jest tak powszechny, że nawet picia kilku piw co wieczór nie uznaje się za nic dziwnego.
Faktycznie potrzeba nam jeszcze więcej ćpunów z rysami na mózgu, które przy jaraniu są aż przerażające
@depcioo: paliłem może z 10 razy w życiu, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie(tak jak do innych używek poza alko), przeważnie muła łapałem, a ostatnio z dwa lata temu zjarałem się oparami i dlatego już złapałem jednego bo siedziałem z ziomkami w garażu, wtedy to nawet spoko było, ale na drugi dzień kac morderca bo wcześnie poszło trochę alko. Mi osobiście to nie przeszkadza, nawet zapach czy jak ktoś przy mnie pali pali(unikam tylko zamkniętych pomieszczeń ), ale ciężko się gada z osobami co palą nałogowo dłuższy czas xD Degraduje beret.