@advert: wykop nie jest zarządzany. Białek co roku tylko opłaca domenę i serwer, jest jeden moderator, ale ma dodatkowy chromosom i tyle. Parę lat temu były obiecywane nowe funkcje, nowa aplikacja, developerzy udzielali się w dyskusjach, zapowiadali zmiany, a teraz nawet nie potrafią naprawić kilkuletnich bugów. Poklikaj kilka razy dodanie wpisu do ulubionych
@hitherto: u mnie poczta to czyste złoto. Listonoszka wszystko przynosi mi do pracy, każdy list, paczkę, no chyba ze faktycznie jest paczka wielkosci roweru i nie ma jak wrzucic to dzwoni i sam sobie podjezdzam.
Z wysyłek to korzystam tylko z listów, gdzie przynoszę, płace i tyle, albo zwroty z allegro gdzie mam wydrukowana etykiete, tylko daje, 10 sekund i wychodzę
@advert: Spróbuj gaz podłączyć do domu z zapytaniem w Polska Spółka Gazownictwa sp. z o.o - Miałem wrażenie że na wszelkie sposoby próbują mnie zbyć - potencjalnego klienta.
@bolczan w pełni się zgadzam. Na prawdę nie pamiętam kiedy wykop dodał jakąkolwiek nową funkcjonalność. Nad tym po prostu nikt nie pracuje. Utrzymują serwer, zatrudniają małpy do moderacji i jakoś się to kręci
@wpisynienawisci: co cie obchodzi płęc czy orientacja moderatorów czego tu szukasz przygody seks group czy wchodzisz zeby napisać co masz do powiedzenia Najlepiej niech kazdy pilnuje swojej dupy i dobrze to sobie zapamietaj
@selawi: oczywiście że mnie to obchodzi bo ma wpływ na to jak moderują. Elfik jest skrajnie niestabilna i działa na oślep pod wpływem emocji co nieraz udowodniła, że o aferach nie wspomnę. Natomiast te spierdoliny neuropejskie totalnie stronniczo moderują i to jest amatorszczyzna, która nie przystoi portalowi o takich zasięgach. To śmiech na sali.
takim serwisem.
@wpisynienawisci: bez urazy, ale wykop jako umierający serwis (tak, ten serwis z d y c h a - choć trzeba przyznać, że długo się trzyma, skubany) jest de facto niezarządzalny.
Umówmy się, toto leci na starej userbase, którą próbują manipulować polityczne trolle i od czasu do czasu różni nawiedzeni. Nowe rejestracje to POTĘŻNY Rumun, powracający userzy, multi i jakies randomy szukające zdjęcia cipy jakiejś instragramówki.
Daje temu maks. 5 lat przed wyjęciem wtyczki.
@smacznyy: mylisz trochę pojęcia - kraj to obszar państwa, a samo państwo to organizacja, instytucja.
bez urazy, ale wykop jako umierający serwis
@Filipterka25: żadna uraza, faktem jest że serwis jest na równi pochyłej ale dalej generuje sporo ruchu i niestety z powodu zarządzania potencjał nie jest wykorzystany. W mojej ocenie potrzeba takiego miejsca w necie, gdzie jeszcze można porozmawiać anonimowo i podzielić się ciekawymi znaleziskami, niestety trudno to zmonetyzować, nie ma targetowania, model biznesowy w tym przypadku jaki widzimy to nasranie reklam i wpisy sponsorowane. Polskie realia, a szczególnie tutaj to adblocki więc display nie daje kasy.
@advert: Bo tak się właśnie robi biznes. Na sztukę i żeby jakoś działało - po kosztach.
Michał liczy pieniądze a wykopki pojęczą, ponarzekają a i tak będą wchodzić.
Białek i Stecka to są kurwa geniusze.
@advert: stary zabralbym Cię do swojego starego kołchozu który rzuciłem w tym miesiącu to po pierwszym dniu byś zmienił zdanie
Zgłaszał już może ktoś to gówno do uokik?
#gotujzwykopem #afera #pdk
Właśnie zaczyna się na Polsacie ten wspaniały klasyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#film