Aktywne Wpisy

nonOfUsAreFree +101
Rozwiążmy to raz na zawsze
#wladcapierscieni
#wladcapierscieni
źródło: 0e0ac0341ec0eb588119b7c97f82f1a4
Pobierz
elgebar +13
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

#polskiedrogi #stopcham
@giorgioborgio: Czemu jedzie na wprost z pasa do skrętu w prawo i po jezdni wyłączonej z ruchu? Bo nie ma mózgu?
Gościu z BMW zrobił źle - naruszył kilka przepisów, ale Ty bawisz się w jakiegoś szeryfa. Sam przekraczasz prędkość, a dodatkowo ruszasz z tych świateł jak na jakimś torze wyścigowym. Wiem, że takie ruszanie nie jest wykroczeniem i jedyne jakie popełniłeś to przekroczenie prędkości, ale obaj dobrze wiemy, że gdybyś ruszył normalnie,
@pawelpablito: Wiele rzeczy jest nie w porządku na tym świecie, tylko że jedne są gorsze od innych. Jak dla mnie, brak empatii wobec innych uczestników ruchu i uważanie się za lepszego, wymaga potępienia.
@pawelpablito: To nie była kara, tylko upomnienie. Każdy z nas ma obowiązek piętnowania aspołecznych zachowań, aby wszystkim nam żyło się lepiej.
Wybacz, ale taki kierowca stracił wszelkie prawa do jakiejkolwiek empatii.
@pawelpablito: od kiedy przyśpieszanie i normalna jazda po swoim pasie, to karanie kogoś kto chce ci się w--------ć przed maske? nie rozumiem
@niki_niki: XDDDDDDDD jeszcze lepsze - gdyby ktoś kogoś gwałcił to należy zadzwonić na policję lub podjąć jakąś akcję biorąc pod uwagę możliwości. Tutaj tak samo - należy zgłosić na policję lub
@pawelpablito: Dokładnie to zrobił, maił możliwości i podjął akcję.
@pawelpablito: Przekroczyłem i nie będę się tego wypierał, ale wyrzutów sumienia z tego powodu nie mam.
Przyczynia się? To nie ja pierwszy szybko ruszyłem i nie ja
Dlaczego dajesz tylko możliwość łamania przepisów przez pojazd z prawego pasa, odbierając tą możliwość drugiemu kierującemu?
Różnica w łamaniu przepisów przez tych dwóch kierujących jest taka, że typ z prawego, ma wyrąbane na pozostałych i czuje się wygranym, nazwijmy to łamaniem przepisów z pobudek egoistycznych. Natomiast drugi z kierujących, łamie przepisy, reagując na cwaniaka.
I choć obaj złamali przepisy,
@adam-turowski-16: obaj dobrze wiemy, że gdybyś ruszył normalnie - tak jak wszyscy kierujący dookoła (poza BWM) to zakończyłoby się na dwóch wykroczeniach tamtego kierowcy, mimo, że nie popełniłeś w tym aspekcie żadnego wykroczenia
@pawelpablito: Gość mógł pojechał środkowym pasem dalej, ale zdecydował, żeby zajechać mi drogę.