• Wykop.pl
  • Wykopalisko 375
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      chinskiecuda 2 tyg. temu

+10

#mirkolos #rozdajo #mirkorandom #php

Czołem majówkowe mirki.
      Ostatnio koleżanka @Katiemenua zgłosiła mi pewien babol, który się wiązał z timeoutem podczas usuwania mirków z losowania (tak jest taka możliwość ;).

Byłem przekonany że nawaliłem coś w kodzie, ale nie. Wykop zmienił/usunął pewne właściwości mojego klucza API i połowa ficzersów przestała działać (łącznie z avatarami). A więc poprawiłem, możecie losować i testować. W razie bubli dajcie znać na PW.

Dla atencji wrzucam fragment kodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: kremowka.PNG

+: Luck_89, moll +8 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        cuda 2 tyg. temu

0

@chinskiecuda: mozesz usunac moj wpis? bo chce zrobic losowanie i wykakuje, ze istnieje i nie moge zrobic, logowania tez nie ma

• udostępnij
          • Link
      •  
        cuda 2 tyg. temu

0

@chinskiecuda: takie cos dostaje https://prnt.sc/XY9GH3CYdRrV

• udostępnij
          • Link
      •  
        chinskiecuda 2 tyg. temu

+1

@cuda: oczywiscie kochanienki, juz go nie ma :)

+: cuda
        • udostępnij
          • Link
      •  
        cuda 2 tyg. temu

0

@chinskiecuda: dzieki, czemu trafia sie zielonka mimo, ze sa wykluczeni? https://prnt.sc/lidGPa6XRxnX

• udostępnij
          • Link
      •  
        chinskiecuda 2 tyg. temu

0

@cuda: Bo to jest kompletna lista plusujących, ale podczas losowania wszystkie grupy, które wykluczyłeś nie biorą udziału w losowaniu.

• udostępnij
          • Link
      •  
        cuda 2 tyg. temu

0

@chinskiecuda: Racja, nie doczytalem. Zmylilo mnie to na 500 plusow sie tylko jeden trafil co nie czytal posta :D

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

opijanie 8 godz. temu

+312

Mandzio ostatnio równo jedzie z Wardęgą, Nitro, Fagatą. Fajnie
      #famemma #mandzio

odpowiedzi (14)

RobieZdrowaZupke 7 godz. temu

+438

Panie Profesorze, czy da się rozszczepić duszę na 6 milionów części?
      #harrypotter

odpowiedzi (11)

pokipoki 9 godz. temu

+645

Wysłałem dziś kupon na eurojackpot. Do wygrania jest 500mln zł. Jeśli wygram to z plusujacych wylosuje 10 osób, którym dam po 1 mln złotych polskich.
      #rozdajo

odpowiedzi (16)

• pełna lista

Wykopalisko

• Bill Gates celowo wywołuje kryzys mleka w proszku bo ruszył ze swoim startupem.. Bill Gates celowo wywołuje kryzys mleka w proszku bo ruszył ze swoim startupem.. 142
    • Unia zleciła badania..... i TDI zawstydził elektryki! Unia zleciła badania..... i TDI zawstydził elektryki! 110
    • Ciekawostka: córka Putina ma dziecko z Igorem... Zełenskim Ciekawostka: córka Putina ma dziecko z Igorem... Zełenskim 112
    • Ukraińcy rozwiesili plakaty z jego twarzą. "Idziemy po ciebie!" Ukraińcy rozwiesili plakaty z jego twarzą. "Idziemy po ciebie!" 64
    • Jak nas wiedziały Niemcy w 1990 roku - szyfrogram polskiego wywiadu. Jak nas wiedziały Niemcy w 1990 roku - szyfrogram polskiego wywiadu. 100
    • Trump zachwycony Orbanem: "to wspaniały przywódca i wielki dżentelmen" Trump zachwycony Orbanem: "to wspaniały przywódca i wielki dżentelmen" 66
    • typowy dzień na typowym placu zabaw z typowym wychowaniem typowego rosjanina Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Inflacja 20%? Sasin: Nie przewiduję. Pod koniec roku zacznie spadać Inflacja 20%? Sasin: Nie przewiduję. Pod koniec roku zacznie spadać 55
    • Napięcie powierzchniowe a efekt Rebindera Napięcie powierzchniowe a efekt Rebindera 73
    • PiS "walczy" z inflacją przez ROZDAWNICTWO! T. Grabarczyk: To jest błędne koło! PiS "walczy" z inflacją przez ROZDAWNICTWO! T. Grabarczyk: To jest błędne koło! 78

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.