Serio kurwa Michniewicz pozwał jadczaka o zniesławienie, a jako adwokata wybrał tego samego którego miał fryzjer xD
#kanalsportowy #pilkanozna #reprezentacja
Zrobiłam staremu obiad, bo robi nadgodziny w robocie i czekam. Pierś z kurczaka w cieście francuskim z serem i pieczarkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #pyszne #gotowanie #zwiazki #milosc #rozowepaski #wygryw
@paniswiata: No jak nie jak piszesz do niego cały czas daj mu chwilę spokoju. On na razie nic nie mówi ale to z czasem jebn*e.
@paniswiata: kurczaczek wygląda supcio ale moim zdaniem te pomidory i ogórki do niego to jakieś nieporozumienie (╯︵╰,) mogłaś zrobić na szybko jakąś lekką sałatkę z mieszanką zieleninki
@paniswiata: aa czekaj jeszcze, bo w oczy razi, skąd pomysł żeby dodać kostki lodu do wina? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierś z kurczaka w cieście francuskim z serem i pieczarkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata: Na powyższe danie to ja licencję sprzedaję. Nie widziałem, żebyś się starała. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata: wszystkie różowe dziś zabierają na Litwę, do Japonii a Ty co... na balkon, jak Ci nie wstyd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata: Zostawiam komentarz po przepis, zezwalam na wołanie / oznaczanie mnie
pokaż spoiler A porcja wyglada elegancko. Muszę tez wypróbować. Gratuluje i zazdroszczę!
@paniswiata: Moja takie robi jak przychodzi po nadgodzinach, tylko nie napierdala dookola ogorkami, bo po co.
@paniswiata skoro nadal czekasz to na hooy ten lod wrzucilas? zeby rozcienczyc winko? idz gdzie indziej atencjuszko ze zmyslonymi historiami
@paniswiata: czemu mówisz na męża "stary"? To jest moim zdaniem dziwne. Też mam 30 lat i nie wyobrażam sobie mówić na niebieskiego "stary".
@Zgrywajac_twardziela: jesteś trochę starszy ode mnie, że tak przypomnę, ale dobrze że czujesz się jeszcze młodo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata: BArdzo ładnie Ci to wyszło. Mam nadzieję, że było smaczne i stary podziękował. :)
@paniswiata Gdyby stary zączął za dużo pracować lub się znudził to chętnie mogę wpadać za niego na takie obiadki. Na to drugie deserowe też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata: Gdy ty robisz mu jedzenie on pekluje koleżanke z pracy w czasje "nadgodzin". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paniswiata Zawsze z żoną i znajomymi (wszyscy ok. 30l kilka lat po ślubie) robimy dziwne miny jak jakaś z dziewczyn w naszym wieku mowi o swoim mężu "stary". Ja bym żonie zrobił z tego tytułu awanturę jak ona o mnie mowi przy ludziach. Tak na wyjebce? Jesli się kocha to jest milion miłych słów jak nazwać partnera.
a później będziecie się pierd**ić?
@fasttaker: kiedy masz odwage byc chamem ale boisz sie o ranking na wykopie
@paniswiata: uuu, ogórek z pomidorem. Co, chcesz żeby partner zdechł na szkorbut, wtedy mieszkanie i samochód przejdą na ciebie. Bezduszna istoto.
a później będziecie się pierd**ić?
@fasttaker: kiedy masz odwage byc chamem ale boisz sie o ranking na wykopie
To był żart mośku. Nie widzę powodu żeby przeklinać bez cenzury.
Serio kurwa Michniewicz pozwał jadczaka o zniesławienie, a jako adwokata wybrał tego samego którego miał fryzjer xD
#kanalsportowy #pilkanozna #reprezentacja
xDDDDDDDDDD
#pilkanozna #reprezentacja #kanalsportowy