Tutaj nitka z aktorami, którzy są gwarancją tego, że film będzie kiepski( ಠ_ಠ)
Ja zaczynam:
#film #glupiewykopowezabawy #kiciochpyta #pytanie #filmy
@kurazjajami: W Krk w paru miejscach widziałem jeszcze ze 2 dni temu. Shell na Conrada bodajże miał te okolice.
@kurazjajami: Pod Krakowem 3,65 parę dni temu, praktycznie nie rośnie od paru tygodni. Pewnie jak jebnie to nagle na 5,50 BO TAK, BO ZA TANIO JEST :/
@Davvs: Wczoraj rano jechałem 95 - 7,01, po południu wracałem - 7,17, dzisiaj rano jechałem 7-26 xD U mnie ropa z benzyną się zrównały ceną.
@Davvs: ciekawe gdzie jest ta wioska Galòw gdzie PB-95 masz poniżej 6,80 - wczoraj przejechałem Polskę od południa na północny wschód i PB95 w zakresie 7,05-7,45 (╯°□°)╯︵ ┻━┻
tak, kurna, powiedz gdzie znajdę lpg po 3.58 :(
@kurazjajami: Orlen Łódź Śmigłego Rydza wczoraj po 3.52
@Davvs przejazd Katowice-Kraków.
Info z 2012:
"Zwróciliśmy się do GDDKiA o akceptację wyższej o 1 zł (0,81 zł plus VAT) stawki opłaty za przejazd pojazdów kategorii pierwszej, wymienionych w taryfie nr 1. Oznacza to, że kierowcy samochodów osobowych i motocykli zapłacą za przejazd przez każdą bramkę 9 zł zamiast dotychczasowych 8 zł" - potwierdził w czwartek rzecznik spółki, Rafał Czechowski."
@Davvs: ale tego, że w ciągu 10lat zarobki wzrosły 3 krotnie to już nie wspomnisz antypolaku? Ile wam teraz PO płaci za tę lewacką propagandę? Bydlaku Ty!
@Davvs rok 2012, jaranie się Euro 2012, w polityce były jakieś nudy, głównym problemem było to, że jakieś stare babcie wykonują hymn polskiej reprezentacji, kraj szedł do przodu, wszędzie budowali nowe drogi i stadiony, dworzec kolejowy u mnie zmienił się z menelarni w jakąś zabytkową galerię. Idealnie nie było, ale człowiek patrzył z nadzieją w przyszłość ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kurazjajami: Wczoraj w Nowogardzie na Watisie tankowalem za tyle, najtaniej w promieniu 100km - jechałem trasę stargard - koszalin
Co do tej całej sytuacji jest takie pewne przysłowie o żydzie, rabinie i kozie. Żyd miał ciasno w mieszkaniu i poszedł do rabina po radę. Rabin powiedział Panie kup sobie kozę. Żyd wiec kupił kozę ale było mu jeszcze bardziej za ciasno. Wiec żyd 2 raz poszedł do rabina po radę. Rabin powiedział mu, sprzedaj kozę. Żyd sprzedał kozę i stwierdził, ze nie miał takiej wygody nigdy w życiu. Morał z tego taki za rok na wybory będzie skok z wysokiego na niskie, a promocje na Orlenie będą większe niż na 4-paka Leszka w biedrze, a lud wybawców po rękach będzie calowa i chwalił w niebogłosy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale tego, że w ciągu 10lat zarobki wzrosły 3 krotnie to już nie wspomnisz antypolaku? Ile wam teraz PO płaci za tę lewacką propagandę? Bydlaku Ty!
@korpoRator: xd
@Davvs: do końca roku ceny dojdą do 8zl i lpg 4+. Za rok będą rzont zmniejszy ceny do 6zl i biedaki będą te gnidy całować po rękach że taki dobrobyt. dość tych pisowskich gnid bo to państwo staje sie juz na prawdę nie do życia.
@kurazjajami: Kurwa, w Łodzi tankowałem ostatnio za 3,42 i to na Orlenie. Pierwszy raz u złodzieja kupiłem.
gdzie znajdę lpg po 3.58 :(
@kurazjajami: W sumie to w Poznaniu na Orlenie jest po 3,59 zł, do tego rabat 10gr i mam po 3,49 zł.
Benzyna 7,22 zł, łooo panie jeszcze w piątek była po 6,88 zł.
A nie mozecie chociaz raz sie zbuntowac i przesiasc do komunikacji miejskiej/ na rower/ czy na skutera? Zawsze taniej wyjdzie. Przeciez paliwo drogie jest obecnie wszedzie na swiecie. Ja jakbym nie mial kasy na paliwo, to na bank jezdzilbym rowerem ( teraz motorem jezdze) ale nie wy- wy wygodne wykopowe paniusie musicie sie przemieszczac samochodami. Placza ze drogo placa, ale placa za paliwo i jezdza.
Tutaj nitka z aktorami, którzy są gwarancją tego, że film będzie kiepski( ಠ_ಠ)
Ja zaczynam:
#film #glupiewykopowezabawy #kiciochpyta #pytanie #filmy
Z #ciekawostki #rower
CO ZA HISTORIA!❤️
Pan MIECZYSŁAW PARCZYŃSKI z Gdańska spędził w podróży rowerowej 94 dni i w tym czasie przejechał 5.730 km.
Wszystko po to, żeby zapisać na mapie Polski imię Jego ukochanej zmarłej żony, Jadzi.
Pan Mieczysław przez lata pracował jako retuszer zdjęć, a podczas swoich pokaż całość
Najbardziej przereklamowane seriale jakie oglądaliście?
Ten jest numer 1 w mojej ocenie.
#kiciochpyta #pytanie #seriale #kino #filmy