Pewnie ma tu konto spierdox #koty #sadysta #spierdolenie
Najbardziej plusowany komentarz wysyłam jako odpowiedź. Mam ten numer od kilkunastu lat i nie, moje imię to nie Mariusz. #heheszki
@Nygas232: teraz powinien odpisać:
cos czuje ze zszokowala cie ta wiadomosc, przepraszam jak nie bylas na nia gotowa, moj psychoterapeuta powiedzial, ze mam juz sie nie ukrywac z prawdzimy ja, miedzy nami nic sie mam nadzieje nie zmienilo?? Opowiedz co ciebie? jak sie zmienilas? masz jakas aktualna fotke?
@Woo-Cash1900: Zmieniłam się, w moich oczach na lepsze. Mogę w końcu nosić ciuchy w których czuję się wygodnie. Tak, proszę mów mi Mariola. Nie chcę być już utożsamiana z Mariuszem.
@Woo-Cash1900: Co zrobisz jak za jakiś czas odezwie się do Ciebie wku****ny Mariusz? Będzie relacja? XD
@Zgrywajac_twardziela: przecież Mariusza już nie ma, jest Mariolka ;/
a tak serio też chcę być wołany jak Mariusz ogarnie co się stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Woo-Cash1900:
Pani próbowała zadzwonić, nie odebrałem.
Odbierz, powiesz, że po zmianie płci zmienił Ci się głos i mów takim cieniutkim xD
@Woo-Cash1900: możesz mariiuszowi w sumie niezłego bigosu narobić jak na wsi pójdzie plota że zmienił płeć ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeszcze wpierdol wyłapie od jakichś patriotów.
@Woo-Cash1900: Coś czujè, że wszystkim zgromadzonym już szykują dostęp do strefy VIP i złotego kotła w piekle xD
@Woo-Cash1900: mało widać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ podeślij na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Woo-Cash1900 napisz że jeszcze przechodzisz zmianę głosu przez terapię hormonalną, dlatego wstydzisz się rozmawiać xD
@Woo-Cash1900:
Zapytałem o partnera.
To pytanie może być ryzykowne, mogli przecież o tym rozmawiać wcześniej i władujesz się na minę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Woo-Cash1900: Nie chcę być panem marudą bo temat złoto xDD ale napisz babce prawdę bo wyglada na normalną osobę.
@Woo-Cash1900:
Teraz już boję się wyprostowywać. Zdjęć się nie spodziewałem, a po nich może już nie być miło, jak napiszę prawdę.
Teraz się boisz że będzie niemiło, a jak z typa kobietę zrobiłeś pisząc bzdury to się nie bałeś? XDDD
@Woo-Cash1900: Tak czy siak będzie niemiło, ciągnij to dalej xD Rozmowa raczej nie przejdzie bo zgnijesz w trakcie, no chyba że masz talent aktorski żeby się nie roześmiać xD
@Woo-Cash1900: znajdz zaufanego mirka i daj mu tez do niej numer i niech skrobnie SMSa do niej czy nie kontaktowal sie z nia Marcin aka ten pedal Mariola, bo pozyczyl od ciebie hajs, mialo byc na auto a ten pedal plec zmienil
@EsteradThyssen:
wyślij foto
Kiepski pomysł, wystarczy że Mariusz miał np. inny kolor oczu i się kapnie
@Woo-Cash1900: aż mi się przypomniała podobna akcja, która spotkała mnie - polecam poczytać, bo też dobre jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/16017195/dostalem-mms-z-nieznanego-numeru-podlapala-zarzutk/
@EsteradThyssen: Niech ciągnie jak najdłużej, jakbym ja był po drugiej stronie to bym zgnił przeokrutnie że mi ktoś taki numer wyciął xD
zawsze mozesz powiedziec ze glos ci sie jeszcze nie zmienil
@Mlodydroni: Dla Ciebie rozumiem każdy głos męski brzmi tak samo?
@Woo-Cash1900: znajdz zaufanego mirka i daj mu tez do niej numer i niech skrobnie SMSa do niej czy nie kontaktowal sie z nia Marcin aka ten pedal Mariola, bo pozyczyl od ciebie hajs, mialo byc na auto a ten pedal plec zmienil
Zło premium ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Woo-Cash1900:
Na razie brak odpowiedzi po moich 3 smsach, tylko te dwie próby telefonowania.
Możliwe, że się kapnęła i chce Cię ochrzanić xD
@Woo-Cash1900: no faktycznie po rych wyslanych zdjeciach moze juz nie być "milo", ale napisz lepiej biednej babie
"Przepraszam, tylko zartowalem, musiala pani pomylić numery bo nie jestem Mariusz"
Niech potem przypału nie ma xD
@PrenATAl: Dlaczego szkoda? Ani jej nie wyzywa, nie obraża - robi delikatnie w chuja ale nieszkodliwie. Na wypoku też nikt nie skuma kto to. Na koniec się przyzna, wymienią się uśmieszkami i prawdopodobnie się ohajtają z opem.
btw. babeczka też z klasą odpisuje, zszokowana ale pełna kulturka :D
@Woo-Cash1900: Zakończ już to bo żenada sie robi powoli, pare smsów fajnie, ale ciągnąć to tak długo cringe i podłość
@Woo-Cash1900: jak się będziesz tłumaczył to Napisz jej coś miłego bo super kobita, będąc Mariuszem cieszyłbym się z takiej znajomej.
@Woo-Cash1900 piękny to był bajcik, ale pora zakończyć, bo po drugiej stronie siedzi naprawdę miła osoba :D
@Zgrywajac_twardziela no nie wiem, może postaw się na miejscu tej osoby, z która przeżyła jakieś tam chwilę, może i lata, tworzyli jakiś związek, a teraz się dowiaduje, że od zawsze jego partner czuł się kobietą ( ͡° ʖ̯ ͡°) creepy, po co męczyć głowę jakieś randomowej dziewczynie
@Woo-Cash1900: kończ, bo aż mi szkoda Pani. Bardzo mila, z troska podeszła do tematu, od razu się przestawiła na Mariolę i żeby nie robić przykrości tak się komunikowała. Nawet napisała ze to nic nie zmienia i dalej będzie go lubić! Może jestem psujzabawą, ale trochę szkoda mi Pani, pewnie się zrobi jej przykro, że wysłała prywatne fotki randomowi ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chociaż muszę przyznać, że z ciekawością przewijała do kolejnych wiadomości xD
@Woo-Cash1900: W sumie racja, ciężko już coś bekowego wyciągnąć, a babka jest miła, wyjaśnij całą sprawę i koniecznie wrzuć wiadomość w której Cię opierdoli z góry na dół xDD
Ale to oni dzwonią :)
@xtedek Błędy zdarzają się każdemu. Wykorzystanie tego to świństwo.
@Woo-Cash1900: Olej tych mirasów Mariola, jak będą sie dawali łapać na te zarzutki to lej w pysk( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Woo-Cash1900: Gościu spójrz na ostatnią wiadomość, ona wali w bajer, pisz i bzikaj albo daj numer, nie marnuj XD
@Woo-Cash1900: miałem podobny przypadek, dostawałem równo 10 lat życzenia z okazji świąt bożego narodzeni, życzenia bardzo religijne. Równo 10 lat w okolicach grudnia przychodził sms, nigdy nie odpisałem. Pewnego dni nie przyszedł, lecz zadzwonił telefon. Okazało się, iż siostra Maria myślała, że to numer księdza Jurka. Po tym telefonie już więcej życzeń nie dostałem.
@Woo-Cash1900: Pewnie gdzieś na fejsie czy coś, ten jej Mariusz podał jej tel i się walnął z jedną cyfrą i tyle ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie często z taką składnią piszą smsy osoby po czterdziestce, które nie są tak oblatane w obsłudze telefonu. Kiedyś myślałem, że to po prostu jacyś nieogarnięci ludzie co nie znają interpunkcji dopóki nie dostałem takiego SMSa od mojej ciotki, która codziennie pisze kilkadziesiąt stron na komputerze w wordzie językiem urzędowym.
@Woo-Cash1900: Alert RCB "Uwaga! Dziś na mirko niezłe jajca - chłop się za babę przebrał. Możliwe niewytrzymanie ze śmiechu, zabezpiecz drugie gacie gdybyś się zeszczał" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Woo-Cash1900 pięknie zakończona sprawa :) Ale jestem mega ciekaw, skąd ten numer :D A jak masz go zapisany?
@Woo-Cash1900: koniec, można z czystym sumieniem zacząć weekend nie zerkając co 5 minut na powiadomienia z wypoka :D
@Woo-Cash1900: trzeba było wysłać zdjęcie bydlaka z zaproszeniem na wieczór,mógłby się Mariusz miło zdziwić xd
LOL, już myślałem, że jeszcze mi coś napisała, a to... Alert RCB.
@Woo-Cash1900: To dawaj screena i wołaj plusujących. Taki trolling w zarzutce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gościu spójrz na ostatnią wiadomość, ona wali w bajer, pisz i bzikaj albo daj numer, nie marnuj XD
@WolfSky: Najbardziej oryginalny podryw jaki widziałem w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Woo-Cash1900 fajne, życzę Ci abyś w 100% mial ubaw czyli ktoś również Ciebie tak potraktował. Krzywda Ci się nie stanie, najwyżej kilka tysięcy osób pobawi się Twoim kosztem.
@Woo-Cash1900: ajajajajj, troche szkoda xDD trzeba bylo napisac zeby podeszla na bajere jak obok mieszka
@ipkis123:Nie zesraj się. Ja p$%#$e.
Żadnych personaliów, żadnych wulgaryzmów, żadnego chamstwa. Nawet babka lepiej to przyjęła jak niektóre leszcze z wykopu :D
@Woo-Cash1900: kurde, to najlepsza rzecz jaka pojawiła się na tym portalu w ostatnich 2 latach xD Szanuje Mirku i dzięki.
myślała, że to numer księdza Jurka
@dr_Strange_Love: nie wiem co gorsze krótki żart Mirka, czy myślenie że się pisze do porządnego chłopa gdy po drugiej stronie jest ateusz wychodek
@Woo-Cash1900: nic jej nie mów. Jak się znudzimy to zablokuj numer chociaż myślę, że raczej to Ty będziesz musiał zmienić xD
Pewnie ma tu konto spierdox #koty #sadysta #spierdolenie
Mirabelki i Mirasy wracam do Was z nowym - ostatnim już z mojej strony #rozdajo
Sklep Pani Zupka zmienia właściciela ale nie martwcie się, wiem, że działalność na wykopie będzie kontynuowana z innego konta :)
Dzięki za Wasz liczny udział w każdym z moich rozdajo, jesteście niesamowici. Piona!
Dziś do wygrania dowolny 5pak mega ostrych zupek (dań) pokaż całość