• Wykop.pl
  • Wykopalisko 239
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Lesrley 1 mies. temu

0

Do kiedy zazwyczaj ma się problem z alergią, co teraz pyli?

Kurwa nie mogę żyć, nie mogę normalnie oddychać, mam świsty i ledwo łapie powietrze a do tego katar i czerwone oczy, nie mam już sił się męczyć. Nawet do pracy nie chodzę i siedzę na L4 bo przecież bym się wykończył :/

Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na alergię? brałem leki na odczulanie itp. ale to chuja daje, co roku zdycham przez około 2 miesiące, przecież z każdej roboty mnie wypierdolą...

#zalesie #alergia #astma #pytanie #pytaniedoeksperta

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Czabiii 1 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora

• udostępnij
          • Link
      •  
        Lesrley 1 mies. temu

0

@Czabiii: No brałem zastrzyki przez kilka lat :x

• udostępnij
          • Link
      •  
        Znafca_tematu 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Lesrley: mi pomaga lek na receptę clatra, plus otrivin alergy do nosa, wapń z kwercetyną, plus kropelki do oczu.

+: Lesrley
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Lesrley 1 mies. temu

0

@Znafca_tematu: no ale jak wdychasz pyłki to te leki trzeba brać non stop, chyba w oczyszczacz powietrza zainwestuje :x

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@Lesrley: ja lykam tylko w okresie największego pylenia w tym zestawie. Przy mniejszym natężeniu udaje się bez clatry, a przy najmniejszym na samym wapniu.
        oczyszczacz powietrza napewno pomoże, ale nie łudź się, że to rozwiąże problem.
        Ze wszystkich antyhistaminowych z jakimi miałem do czynienia(a przerobiłem ich sporo) to clatra jest najlepsza

• udostępnij
          • Link
      •  
        Lesrley 1 mies. temu

0

@Znafca_tematu: Dzięki, zapytam lekarza o ten lek

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@Lesrley: tu masz https://www.alergia-allegra.pl/kalendarz?gclid=Cj0KCQjwm6KUBhC3ARIsACIwxBh8caP8uj5J2rDpHSyKnOUZBqiF7Sy2aILnhqBX51Ae6WXfPNR8BAcaAvyUEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

• udostępnij
          • Link
      •  
        kris03 1 mies. temu

+1

@Lesrley: jovesto codziennie, 3 miesiące każdego roku. Wcześniej też miałem krople do oczu i do nosa ale w moim przypadku (szczypanie oczu, kichanie seriami, cieknący nos) jovesto wystarcza

• udostępnij
          • Link
      •  
        Lesrley 1 mies. temu

0

@kris03: Widzę że to działa głównie na nos i oczy a mnie tak gardło napierdala że zdechnę i głównie z tym chciałbym coś zrobić bo taki katar to mi wcale nie przeszkadza w porównywaniu do braku możliwości oddychania :x

• udostępnij
          • Link
      •  
        kris03 1 mies. temu

+1

@Lesrley: może to już astma

• udostępnij
          • Link
      •  
        Lesrley 1 mies. temu

0

@kris03: no ale mam tak tylko na wiosnę :x
        Przy astmie masz identyczne świsty i problemy z oddychaniem ale gardło nie boli aż tak mocno

• udostępnij
          • Link
      •  
        Lala-Sassy 1 mies. temu via iOS

0

@Lesrley: Mogę polecić post dr Dąbrowskiej, 42 dni i po alergii na całe życie mam nadzieje, a kiedyś lało mi się z oczu i nosa 2 miesiące

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Aleksandr_Jebiewdenko 8 godz. temu

+971

#heheszki #bekazpisu #humorobrazkowy

odpowiedzi (43)

chigcht 9 godz. temu

+140

#pieluszkowezapaleniemozgu #madki

odpowiedzi (20)

idomeneo 11 godz. temu

+383

#koty

odpowiedzi (12)

• pełna lista

Wykopalisko

• Braun o antysystemowej prawicy: to DURNIE I AGENCI. Nigdy się nie zjednoczą! Braun o antysystemowej prawicy: to DURNIE I AGENCI. Nigdy się nie zjednoczą! 120
    • Wg. popularnego serwisu społeczności "nieheteronormatywnej" LGBT+ to ideologia. Wg. popularnego serwisu społeczności "nieheteronormatywnej" LGBT+ to ideologia. 143
    • Donald Tusk: "Ten mur nie powstanie ani w ciągu roku, ani w ciągu trzech lat" Donald Tusk: "Ten mur nie powstanie ani w ciągu roku, ani w ciągu trzech lat" 136
    • przykładni obywatele USA dają świadectwo poszanowania BLM przykładni obywatele USA dają świadectwo poszanowania BLM 69
    • znów bezlitosne dla zmysłów hinduskie kino znów bezlitosne dla zmysłów hinduskie kino 71
    • Szef ukraińskiej delegacji do OBWE dziękuje Polakom Szef ukraińskiej delegacji do OBWE dziękuje Polakom 60
    • yt-dlp: Rozbudowany pakiet youtube-dl z dodatkowymi funkcjami i poprawkami yt-dlp: Rozbudowany pakiet youtube-dl z dodatkowymi funkcjami i poprawkami 66
    • Pies gra na pianinie. Pies gra na pianinie. 56
    • Coinbase sprzedaje dane użytkowników rządowi Stanów Zjednoczonych Coinbase sprzedaje dane użytkowników rządowi Stanów Zjednoczonych 72
    • Po 27 latach pracy dostał czekoladki. Po 27 latach pracy dostał czekoladki. 42

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir sport swiat ukraina usa wojna wojsko wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.