• Wykop.pl
  • Wykopalisko 299
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      MadOMaMKruci 1 mies. temu via Android

+2666

Zostaliśmy pobici i okradnieci 3vs20 przez kiboli wracających z meczu bo nie podobał im się nasz wygląd. Po zadzwonieniu na policję przyslali aż dwóch bagietmajstrow, którzy nam powiedzieli ze w sumie to chuja mogą zrobić, aresztować ich nie mogą bo dowodów nie ma i to słowo przeciwko słowu. Spisali kibolstwo, sprawdzili kamery I stwierdzili ze nic nie widać bo za mała jakość i ciężko powiedzieć. Kolejny sukces polskiej policji. #szczecin #policja #zalesie #patologiazmiasta

+: KurczakPozogi, susyko +2664 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        nototrocheslabo 1 mies. temu via iOS

+1373

Was bylo 3 czy 20

+: zawisza1997, montrey +1371 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        NoToTenTego 1 mies. temu

+17

@MadOMaMKruci: i prawidłowo

+: nototrocheslabo, zawisza1997 +15 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        tuomollo 1 mies. temu

+50

@MadOMaMKruci: takiej patoli jak wśród kiboli pogoni to dawno nie widziałem.

+: ILuvSlayersBoxer, Spring90 +48 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        netstat-ano 1 mies. temu

+7

I stwierdzili ze nic nie widać bo za mała jakość i ciężko powiedzieć

@MadOMaMKruci: ...

+: Talarkowy, Arti352 +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        susyko 1 mies. temu

+34

@MadOMaMKruci: współczuję. Mocne te pobicia? Ja właśnie byłem przed chwilą na spacerze do cywilizacji coś załatwić i od chuja ludzi wraca z imprez, nawet jakieś normiki pytały o szlugi, oczywiście nie dałem. A ta cywilizacja to nie jakieś centrum tylko pętla w mieście wojewódzkim

+: netstat-ano, ILuvSlayersBoxer +32 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

+1132

@MadOMaMKruci: heh heh, a mnie z Rzeszowa nazywa się Polską C, a do uja, nawet u nas w Polsce C kibole zauważyli, że mamy 21 wiek i niezainteresowanych się nie rusza?

I to serio miałem styczność z kibolami Cracovia, Resovia, Stal Rzeszów, czy Mielec. Dymią między sobą, zwykła baba z pieskiem przejdzie całą spokojnie.

+: little_muffin, eterchi +1130 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Ziutek_Grabaz 1 mies. temu via Android

+4

@susyko nie mogly byc mocne bo by byly slady i juz nie słowo przeciwko słowu jak jeden ma zakrwawioną morde, a drugi pięści.

+: Rumeq, kfiatek_na_parapecie +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        pan_fenestron 1 mies. temu via Android

+66

@MadOMaMKruci nie trzeba było ich prowokować jak Ukraina Rosji. Tak pan papież powiedział¯\(ツ)/¯

+: Sandwich, frugom +64 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst 1 mies. temu

+315

@MadOMaMKruci: i to jest właśnie to, w sejmie się będą zastanawiać czy 14. emeryturę dać czy może jednak 15. a na dokładkę jaki program w szkołach i czy przyjąć kolejną bezsensowną rezolucję, tymczasem w policja wszystko ma w dupie, a nawet jak już uda ci się coś dopchać do sądu to czekasz 3 lata aż ci przyjdzie pismo, że umorzone, na prawnika nie ma co czekać, bo mamy ich w stosunku do ludności chyba mniej niż w Rumunii, bo przecież to na tyle odpowiedzialny zawód, że aplikację można dostać tylko po znajomości.
        Kto w Polsce żyje ten się w cyrku nie śmieje.

+: ILuvSlayersBoxer, Tytanowy_Lucjan +313 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Halbr 1 mies. temu via Android

+3

@MadOMaMKruci no ale co mają zrobić policjanci w tej sytuacji, skoro sam zauważasz, że dowodów brak?

+: Kasia123456789, WieslawPaleta +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kasmiros 1 mies. temu

+15

@MadOMaMKruci: tak bylo jestem jednym z tych bagietmajstrow ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Sandwich, Arcyksienciuniu +13 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        BoskiPrototyp 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: nóż w opakowaniu koszt 15zl. Ubezpieczenie na całe życie

+: 4ntymateria
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Hajlee 1 mies. temu

+9

@MadOMaMKruci: a psiaki zjadą grama skuna u ciebie i od razu wielkie halo, wjazd na chatę przeszukanie itp.

+: Iri3a, atipicadepressio +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        tonawegla 1 mies. temu

+260

@BoskiPrototyp: tak moze mowic tylko ktos kto w zyciu nie mial stycznosci z takimi sytuacjami...

+: Qentin, Mikstolar +258 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Qentin 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+187

@BoskiPrototyp: i jeszcze sam dostaniesz tym nożem xd

+: LJBW603, Kacpa100 +185 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

Komentarz usunięty przez moderatora

+: duluke
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: ale ty teraz piszę z rybą czy bez???

+: koronawirus
        • udostępnij
          • Link
      •  
        MrsMsx 1 mies. temu

+22

@MadOMaMKruci: rozmawiałem ostatnio z kilkoma kibolami, ich środowisko również dopadła #inflacja
        Wcześniej dało się w miarę żyć za to co zarobili w jakimś januszexie, ochronie czy podobnych pracach. Nie są to #programista15k więc nie mają szans na podwyżkę 2-3k na ręke z miesiąca na miesiąc a chcąc utrzymać się na wcześniejszym poziomie siłka, imprezy, wypady z dziewczynami będą musieli zwiekszyć ilość takich akcji jak spotkała was.

+: Friedrich_von_Hayek, raptowny +20 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Qentin nóż w opakowaniu napisałem... Takie ameby nie wiedzą że nie trzeba go wyjmować z opakowania by zabić... Ty oczywiście wiesz (ʘ‿ʘ)( ͡º ͜ʖ͡º)

• udostępnij
          • Link
      •  
        tomazzi 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: tak było, byłem tym meczem

• udostępnij
          • Link
      •  
        Chad_Deweloperski 1 mies. temu

+21

@MadOMaMKruci: Jesteś pewien, że doszło do pobicia?

Art. 158. [Bójka i pobicie]
        § 1.
        Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1,
        podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Był skutek z 156 § 1 lub 157 § 1 kk?

Nie? To nie było pobicia. Zapewne was lekko poszturchali, więc było 157 § 2 kk lub 217 kk. Oba ścigane z oskarżenia prywatnego. Pomijam już całkowicie kwestię dowodów. Bo jeżeli nie ma świadków postronnych i monitoringu to w postępowania byłyby zeznania 20vs3.

+: duzypen, BoskiPrototyp +19 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@tonawegla: mieszkałem dwa lata w Częstochowie Raków, nóż w opakowaniu daje ci +100 do samoobrony w sądzie...

+: 4ntymateria
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Trapas 1 mies. temu via Android

+131

@MadOMaMKruci kibole po pobiciu was dalej stali w pobliżu by policja mogła ich spisać? 2/10 słaby bejt

+: lentamente, Danko92 +129 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Naczelny_Incel 1 mies. temu

+7

@Chad_Deweloperski:
        Ludzie nie wiedzą czym jest pobicie, co pokazuje że istotna większość tego typu problemów została rozwiązana. Jeśli widzisz 20 najebanych typów i nie włączasz trybu przyspieszony krok, to jesteś generalnie głąbem i wykpiłeś się niskim kosztem.

+: Tiqella, Mobbyn_16 +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        murdoc 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+2

@MadOMaMKruci: no tak było

+: lentamente, JadeCiWplusowac
        • udostępnij
          • Link
      •  
        frutson 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: a jak wyglądaliście?

+: szatanskii
        • udostępnij
          • Link
      •  
        BoJaProszePaniMamTuPrimasorta 1 mies. temu

+9

Ludzie nie wiedzą czym jest pobicie, co pokazuje że istotna większość tego typu problemów została rozwiązana. Jeśli widzisz 20 najebanych typów i nie włączasz trybu przyspieszony krok, to jesteś generalnie głąbem i wykpiłeś się niskim kosztem.

@Naczelny_Incel: to słabe, że generalnie takie wydarzenia mają miejsce, ale podpinam się pod Twoją wypowiedź. Wiadomo, że nie wszystkiego da się uniknąć, ale czasem naprawdę wystarczy przejść na drugą stronę ulicy lub skręcić uliczkę później, zamiast ryzykować starcie z patologią. Gdyby to zależało ode mnie, to patusy poszłyby na papkę, no ale nie zależy, więc trzeba sobie jakoś radzić.

+: Naczelny_Incel, DominoG +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Nortom 1 mies. temu

+114

@MadOMaMKruci: 10 lat temu dostałem od 5 dresów za długie włosy jak z imprezy wracałem o 4 rano - nagrania z monitoringu? Niewyraźne. Wystawiłem ich facebooki ze zdjęciami i nazwiskami na policję - co zrobiła prokuratura? Umorzyła, bo nie leżałem w szpitalu tydzień - "mała szkodliwość czynu społecznego" i chuj. Pies jebał polski wymiar sprawiedliwości.

Ale jak w tym samym miejscu kiepa od szluga wyrzuciłem, to straż miejska po 5 minutach już była "dostaliśmy zgłoszenie z monitoringu, że Pan śmieci" HA TFU.

+: czleniu, Friedrich_von_Hayek +112 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        dradrian-zwierachs 1 mies. temu

+1

@BoskiPrototyp: strzelać to może nie... jest to żywy inwentarz, który należy zwasalizować, skoszarować i wysyłać na misję rambo.

+: Aoss
        • udostępnij
          • Link
      •  
        thepjoter 1 mies. temu

+14

@MadOMaMKruci: ale masz świadomość że taki prawdziwy kibol czytaj.hools jeżdżący na grzybobrania czy ultras to by Cię nigdy nie ruszył bo jesteś dla niego pionkiem? nawet jeżeli była to grupka to zwykły osiedlowy fc który nic nie znaczy w hierarchii stadionowej. oni zawsze robią największe problemy i są cwaniaczkami rzucającymi bluzgami gdy nie trzeba. reszta kiboli ma inne "zajęcia" niż zaczepianie Ciebie. Serio ;)

+: CoZrobilesKasujTo, Budte +12 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Nitro_Express 1 mies. temu

0

heh heh, a mnie z Rzeszowa nazywa się Polską C, a do uja, nawet u nas w Polsce C kibole zauważyli, że mamy 21 wiek i niezainteresowanych się nie rusza?

@KrzaczekPl: Szczecin to ziemie odzyskane, więc to Polska D. ¯\_(ツ)_/¯

• udostępnij
          • Link
      •  
        yahoomlody 1 mies. temu via Android

+59

@MadOMaMKruci troche nie rozumiem, pobilo i okradlo was 20 kiboli i dalej sobie stali obok was, wy tez nie uciekliscie i policja normalnie zdazyla przyjechac? Dziwna historia jak na kradziez i pobicie

+: Fan_Morawieckiego, randomactsofkindness +57 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kaszanka_z_cebulka82 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci czyli prawilna "10" i typy zostały tylko spisane?

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@yahoomlody: Czytaj mój post wyżej. Zapewne nie doszło do pobicia.
        @kaszanka_z_cebulka82: Czytaj mój post wyżej.

Zapewne nie doszło do pobicia. Naruszenie nietykalności cielesnej i uszkodzenie ciała poniżej dni 7 w tej sytuacji są ścigane z oskarżenia prywatnego.

+: Tymcz30
        • udostępnij
          • Link
      •  

+28

Najbardziej mnie jeszcze rozpierdala, że tyle osób lubi post opa, bo jest w nim jakiś tam pojazd na policję. Dokładnie te same osoby nie mają zielonego pojęcia o realiach i przepisach, funkcjonują i myślą w oparciu o własne, durne przekonania niepoparte żadną merytoryczną wiedzą. Dokładnie te same osoby mają najwięcej do powiedzenia zawsze :D typowy niedouczony p0lak jest typowy.

+: apolitycznanazwa, Fan_Morawieckiego +26 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        jacjag 1 mies. temu

+1

@Chad_Deweloperski: bardzo ciekawa teza, jakoby dowody w postępowaniu karnym oceniało się po ilości. Wprawdzie nie ma ani trochę oparcia w art. 7 k.p.k., a wręcz jest sprzeczna z orzecznictwem wyrosłym na jego kanwie, ale ciekawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Avesther2910
        • udostępnij
          • Link
      •  
        gatineau 1 mies. temu

+2

@Nortom:

Ale jak w tym samym miejscu kiepa od szluga wyrzuciłem, to straż miejska po 5 minutach już była "dostaliśmy zgłoszenie z monitoringu, że Pan śmieci"

I bardzo dobrze, mam nadzieje ze mandat był wysoki

+: SpinOff, TomaszA2
        • udostępnij
          • Link
      •  
        WszystkieFajneLoginySaZajete 1 mies. temu

+9

nawet u nas w Polsce C kibole zauważyli

@KrzaczekPl: Wystarczy że są najebani i już przestają "zauważać". To troglodyci dla których nie ma porządnej zabawy bez rozjebundy

+: Admc, shitty_support +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Kuntz_Ekesz 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: słyszałem jakieś darcie mordy na kaliny, to tam?

• udostępnij
          • Link
      •  
        azurro 1 mies. temu

+41

@MrsMsx: Kibole to jedno, gadałem z kumplem incelem i mówi, że na nocnej sytuacja nie wesoła, inflacja uderzyła w mame (a wiadomo mame zarabiają mało, bo nie są programistami, a tylko programiści zarabiają dużo), przez podatek cukrowy stać je na mniej czokoszoków i cziperków, dlatego przegrywy wychodzą co raz częściei z piwnicy, wyposzczeni, zazdroszczący chadom atakują p0lki, dochodzi do gwaltów i kradzieźy.
        Po Częstochowie łazi jakiś wariat, wyskakuje z krzaków z nożykiem za 15 złotych i krzyczy - Francuz w gumie, albo nóż w opakowaniu!!
        Niestety pis zniszczył tą kraine, boje chodzić się po nocy, tyle teraz jest przemocy

+: PrankmeisterXD, Dr_agal +39 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        bezczelnydoberman 1 mies. temu

+16

@MadOMaMKruci: ładny bait. Zdradziłeś się monitoringiem. Każdy kto choć raz zgłaszał coś na policję wie że to nie jest jak w filmach, że oni sobie na żywca sprawdzają monitoring, tylko najpierw muszą go zabezpieczyć, a później siedzi jakaś Halina na komisariacie i cały dzień nic innego nie robi tylko monitoringi ogląda. Z reguły cokolwiek sprawdzą dopiero po kilku dniach.

+: kielbo, TomaszA2 +14 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+10

@jacjag: nie twierdzę tak, wyciągasz pochopne wnioski. Zmierzałem do czegoś innego. Zresztą to i tak jałowa dyskusja, bo diabeł zawsze tkwi w szczegółach, a tutaj o ile ta sytuacja w ogóle jest prawdziwa to jest opisana bardzo ogólnikowo. Jeżeli pracujesz w branży to znasz realia, wiesz, że prorok nie pójdzie z A/O do Sądu jeżeli sprawa się opiera na gównie.

@bezczelnydoberman: nieprawda. Bardzo często się ogląda monitoring na miejscu, aby wstępnie ustalić co się stało (o ile to możliwe technicznie). Jeżeli monitoring coś wnosi do danego postępowania to oczywiście się go zabezpiecza i robi oględziny w formie protokołu. Dlaczego Wy ludzie wypowiadacie się z przekonaniem o swojej nieomylności w sytuacji kiedy nie macie o czymś zielonego pojęcia?

+: Pelen_watpliwosci, shitty_support +8 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Nortom 1 mies. temu

0

@gatineau: obyło się bez. Ale w tym kraju można bezkarnie kogoś napaść i nie ponieść za to odpowiedzialności.

• udostępnij
          • Link
      •  
        vanitydomain 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: obdukcja. zazadajcie danych tych.osob i sprawa cywilna. Nie wiem czynje zdobedziecie ale mozna próbować.

• udostępnij
          • Link
      •  
        MrsMsx 1 mies. temu

0

@azurro: To sam widzisz co się porobiło

• udostępnij
          • Link
      •  
        Davvs 1 mies. temu

+6

@MadOMaMKruci: napadli was ale potem czekali grzecznie w 20 na bagiety by ich spisano? Tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: zajelimilogin, kfiatek_na_parapecie +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        QiZiW 1 mies. temu

+1

@KrzaczekPl: Mieszkałem w Rzeszowie 2 lata teraz mieszkam w Warszawie często bywam w delegacji w innych miastach i w życiu bym nie określił Rzeszowa Polską C bo jest to chyba najspokojniejsze i najbardziej ogarnięte miasto w jakim byłem w Polsce.

+: KrzaczekPl
        • udostępnij
          • Link
      •  
        zajelimilogin 1 mies. temu via Android

+10

@MadOMaMKruci przecież to jest rozbój i za to już chyba 10 lat grozi, oni czekali aż ich spiszą, a policja ich nawet nie przeszukała :D dobry bait, prawie się nabrałem :D

+: kaszanka_z_cebulka82, kfiatek_na_parapecie +8 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        macoss94 1 mies. temu via Android

+2

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst

na prawnika nie ma co czekać, bo mamy ich w stosunku do ludności chyba mniej niż w Rumunii, bo przecież to na tyle odpowiedzialny zawód, że aplikację można dostać tylko po znajomości.

co? XD nie masz pojęcia o czym piszesz chłopie

+: zadrawoku, Saprofit
        • udostępnij
          • Link
      •  
        wlazlkoteknaplotek 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: Kibicowskie patolstwo powinni pałami lać bo to co te łebki odpierdalają to się w głowie nie mieści.

+: Tytanowy_Lucjan
        • udostępnij
          • Link
      •  
        norskviking 1 mies. temu via iOS

0

Chwalisz się czy żalisz?

• udostępnij
          • Link
      •  
        General_Patton 1 mies. temu

+1

@KrzaczekPl: kibole Górnika Zabrze akurat mało myślą i potrafią robić rozróby we własnym mieście xD

+: drahtzieher
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mariuszMAXpalonko 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: xD
        Na pewno tak bylo, sto procent
        Jerzyurban(takbylo).meme

+: Lohner
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

A tak na marginesie jak was okradli faktycznie przy okazji tego "pobicia" to można to zakwalifikować jako rozbój lub kradzież rozbójniczą. I tutaj już policjanci powinni podjąć czynności. Ale ogólnie to nic się tutaj nie klei.

+: Lohner, Bibson12030
        • udostępnij
          • Link
      •  
        love_me 1 mies. temu

+2

@MadOMaMKruci:

bo nie podobał im się nasz wygląd
        Ja jestem bardziej ciekaw jak Wy wyglądacie.

+: Dzikus_Z_Detroit, mariuszMAXpalonko
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Chad_Deweloperski a kradzież?

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

+1

@Nitro_Express: nie przesadzaj, byłem w Świnoujściu 3 razy jako załogant łódki, przeszedłem nie raz koło chłopaków idąc do biedry czy innego sklepu, poczułem się zmierzony z góry na dół, ale pełen luz, ja im nie zaszkodziłem to zero spiny.

Bujam zresztą tak od 4 lat po miastach, w Warszawie w której też nie jestem "swój" śmigam po dzielniach, nigdy nawet nie miałem żadnej zaczepki, jedynie, ktoś wypadnie, daj na piwo.

Do lat 2000 to się nie umywa, jak wpierdol dostawałeś za to że twarz nie znajoma ¯\_(ツ)_/¯

+: Pozeracz_Parowek
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@Davvs pobili, okradli i czekali na bagiety( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: RaptownyRaptor, Bibson12030
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kfiatek_na_parapecie 1 mies. temu

+2

którzy nam powiedzieli ze w sumie to chuja mogą zrobić, aresztować ich nie mogą bo dowodów nie ma i to słowo przeciwko słowu. Spisali kibolstwo, sprawdzili kamery I stwierdzili ze nic nie widać bo za mała jakość i ciężko powiedzieć. Kolejny sukces polskiej policji

@MadOMaMKruci: najpierw naucz sie baitowc szczylu, a potem zajmij za cos powaznego w zyciu, bo pisanie baitow na wykopie ci nie pomoze

+: Lohner, Bibson12030
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

10 lat temu dostałem od 5 dresów za długie włosy jak z imprezy wracałem o 4 rano - nagrania z monitoringu? Niewyraźne. Wystawiłem ich facebooki ze zdjęciami i nazwiskami na policję - co zrobiła prokuratura? Umorzyła, bo nie leżałem w szpitalu tydzień - "mała szkodliwość czynu społecznego" i chuj. Pies jebał polski wymiar sprawiedliwości
        /
        @Nortom: a dlaczego wedlug ciebie to byla duza szkodliwosc czynu spolecznego skoro nic ci sie nie stalo i nawet nie raczyles isc na obdukcje?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Outline 1 mies. temu via Android

+1

Oczekiwałeś że na każdy taki telefon będzie jechać oddział suk do asekuracji gdzie w połowie wezwań to pewnie szarpnięcie a potem narzekanie ze policja niedostępna? Pomijam fakt że co mieli zrobić? Nagrań nie ma przesłuchanie było. Mało to pojebow co tylko problemów chcą narobić? Może jeszcze chcesz żeby tak bezgranicznie ufali pobitym żonom co się same uszkodziły? Słowo przeciwko słowu. Masz dowód to zgarną. Niestety

+: Lohner
        • udostępnij
          • Link
      •  

+4

troche nie rozumiem, pobilo i okradlo was 20 kiboli i dalej sobie stali obok was, wy tez nie uciekliscie i policja normalnie zdazyla przyjechac? Dziwna historia jak na kradziez i pobicie

@yahoomlody: a czego ty sie kurwa spodziewasz bo historii wykopka, ktory nudzi sie w domu i baituje? xddd

+: 1erick, mariuszMAXpalonko +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        JudzinStouner 1 mies. temu via iOS

+1

@MadOMaMKruci: Szczecin to chlew obsrany gównem. Od lat 90-ych wiele się tam nie zmieniło w tych kwestiach i nadal można obskoczyć wpierdol za nic.

+: AlexanderShulgin
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Bubele 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
        Wychodkowe pelikany XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        uriel_ck 1 mies. temu via Android

+2

@MadOMaMKruci: nóż w opakowaniu koszt 15zl. Ubezpieczenie na całe życie

@BoskiPrototyp wyjmować nóż na 20 chłopa, godzina 10, a raczej już nic głupszego dzisiaj nie przeczytam.

+: ZlodziejBilonownic, Uyak
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Mirekzkolega 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: powinno się ich utylizować albo do kamieniołomu

• udostępnij
          • Link
      •  
        RobertinoIncelino 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: wiadomo, ale jakby trzeba było dojebać mandaty za maseczki to już by was pałowali. Jak ta policja to jest taki sam poziom jak ci kibole.

+: MadOMaMKruci
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kolar1 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci mówisz że grozili wam nożem i wtedy wszystkich trzepią

• udostępnij
          • Link
      •  
        widme 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: policja jest od reperowania budzetu bezsensownymi mandatami i pilnowania skrzynki pocztowej na zoliborzu

• udostępnij
          • Link
      •  
        DzonySiara 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@MadOMaMKruci: serio kibole was pobili wy oo wszystkim dzwonicie na policję to wszystko trwa a oni i tak spokojnie czekają z wami na przyjazd policji? Jakaś ciekawa dyskusja może wynikła w tym czasie między wami? Czy tak czekaliście w milczeniu?

• udostępnij
          • Link
      •  
        rexxaris 1 mies. temu

+3

@MadOMaMKruci: ja pierdole, nigdy nie zrozumiem fenomenu bicia kibicem i z tego powodu bicia kibica innej drużyny. Przecież to trzeba mieć maksymalnie z 80 IQ. Mógłbym normalnie zbijać piątki i gratulować wygranej kibicom rywali, jesteśmy tylko ludźmi. Następnym razem może się uda mojej drużynie czy coś. Ale nie... Robić im eutanazję kulą w łeb.

+: Poziom1222, Tymcz30 +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        DzonySiara 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@KrzaczekPl:

zwykła baba z pieskiem przejdzie całą spokojnie.
        Zwykła baba może tak, ale trzech typów z twarzami jak ziemniaki np. to już nie bardzo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

+: woldysznator_te_osiemset
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Dziadekmietek 1 mies. temu via iOS

+3

na prawnika nie ma co czekać, bo mamy ich w stosunku do ludności chyba mniej niż w Rumunii, bo przecież to na tyle odpowiedzialny zawód, że aplikację można dostać tylko po znajomości. Kto w Polsce żyje ten się w cyrku nie śmieje.

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: nie znasz się, a pieprzysz kocopoły. Od ponad 15 lat dostęp na aplikację jest całkowicie otwarty i uzależniony od egzaminu, który może zdać nieco bardziej elokwentny goryl. A prawników mamy tylu, że część po aplikacji się przekwalifikowuje, bo nie ma roboty.

+: Choir, awcalezenie +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Kurvju 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: Się ciesz że marihuany nie ma na ulicach i pokera

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@DzonySiara: ej ej, ale To nie mój cytat z tą żabą?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Rozpierpapierduchacz 1 mies. temu

+6

@Wincyyyyj : kibice piłki nożnej to patologia, banda wieśniaków która nie nadaje się do życia w społeczeństwie. Powinni ich wyyebać na wiochy gdzie ich miejsce, na klepiska a nie na stadiony, bo do ludzi się nie nadają. Darcie mordy, śmiecenie, wlepki swoich gównianych drużyn z zawodnikami równie ograniczonymi umysłowo co ich fani, wszczynanie burd i szczanie na każdym rogu, bo przecież po kilku piwach ciśnie. Zdelegalizować to gówno w miastach

+: Adzal, bialegomisa +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        rekinwpaski 1 mies. temu

0

@BoskiPrototyp: Co to jest "nóż w opakowaniu"?

• udostępnij
          • Link
      •  
        dunayer 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: jeżeli to prawda, współczuję. Natomiast coś śmierdzi fakem...

• udostępnij
          • Link
      •  
        slepauliczka 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci szczecin to patola

• udostępnij
          • Link
      •  
        Cygan_Wojtus 1 mies. temu via iOS

0

Mogłem być tymi kibicami. Po tym jak was okradliśmy i daliśmy wam telefon z prośba o telefon na policję, to czekaliśmy na bagiety całą paczką.

• udostępnij
          • Link
      •  
        RycerzSzaregoMelanzu 1 mies. temu

0

@KrzaczekPl: Przecież to właśnie Szczecin kilka lat temu był okrzyknięty mianem Polski C ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7,34939,17526773,zachodniopomorskie-to-polska-c-od-innych-dzieli-nas-przepasc.html

• udostępnij
          • Link
      •  
        r5678 1 mies. temu

0

awet u nas w Polsce C kibole zauważyli, że mamy 21 wiek i niezainteresowanych się nie rusza?

@KrzaczekPl: czego oczekujesz od patologi. u mnie na osiedlu potrafili wbić komuś na chatę aby pobić typa, czy okradanie swoich, tzw kradzież rozbójnicza.

• udostępnij
          • Link
      •  
        peoplearestrange 1 mies. temu

0

@KrzaczekPl: kobieta tak bo kobiet sie hehe nie bije, ale facet ktory np zalozyl rurki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@macoss94 @Dziadekmietek

źródło: Number-of-lawyers-in-different-countries-of-the-world[1].png

+: arcn
        • udostępnij
          • Link
      •  
        zzyciemsiepojednaj 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: Polska nie jest krajem do życia dla normalnych ludzi, powtarzam to jak mantrę.
        Tu masz być jebany na każdym kroku, w szczególności za chęć do życia.

• udostępnij
          • Link
      •  
        technojezus 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: a co mieli zrobić? Zastrzelić ich?
        No ale wiadomo jp wariace, plycja to nic nie robi heheh

Następnym razem to bierz gaz czy nóż i tyle.

• udostępnij
          • Link
      •  
        hekktik 1 mies. temu

0

@zzyciemsiepojednaj: to wyjezdzaj zagranice jak podniecasz sie takimi farmazonami na smiesznych portalach :D w niemczech jak tir wjezdza w tlum ludzi w centrum albo komus upierdolą łeb czy czesc miasta wydzielona jest jako no-go zone dla bialasow to wszystko spoko, tam masz wieksze checi do zycia i bardziej rozwinieta cywilizacje

zawsze rozpierda mnie takie stękanie, przewaznie od ludzi ktorzy w dupie byli gowno widzieli ale stekanie narodowa cecha

• udostępnij
          • Link
      •  
        brusilow12 1 mies. temu

+1

@MadOMaMKruci: 3 kiboli was oprawiło? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Zerp
        • udostępnij
          • Link
      •  
        czuczer 1 mies. temu via Android

+1

Czy OP to pedal czy coś odpisze?

+: przegryw186cm
        • udostępnij
          • Link
      •  
        zzyciemsiepojednaj 1 mies. temu

0

@hekktik: od lat mieszkam za granicą i nic z tego co tam bredzisz nie widziałem, za dużo publicznej telewizji:)

• udostępnij
          • Link
      •  
        hekktik 1 mies. temu

0

@zzyciemsiepojednaj: rotfl, tyle lat zagranica a umysl polaka dalej
        @czuczer: lezy w szpitalu ciezko pobity xd

• udostępnij
          • Link
      •  
        Koronanona 1 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora

• udostępnij
          • Link
      •  
        czuczer 1 mies. temu via Android

0

@hekktik no ale przecież policja była i nie dało się stwierdzić czy coś im się stało czy nie - to chyba później do nich doszło że boli :p

• udostępnij
          • Link
      •  
        Adzal 1 mies. temu

+1

@KrzaczekPl: to chyba zależy jaki sport. Piłki nożnej nigdy nie lubiłem, ale wielokrotnie byłem w Rzeszowie na meczach wyjazdowych AZSu Olsztyn w siatkówkę.

Szedłem normalnie w koszulce klubowej AZSu Olsztyn, normalnie gadałem sobie z kibicami Resovii i sami pozytywni ludzie
        Niektórzy nawet życzyli bezpiecznego powrotu do Olsztyna.

• udostępnij
          • Link
      •  
        pompastic 1 mies. temu via Android

+1

@MrsMsx ty chyba nie wiesz na czym prawdziwa kibola robi pieniądze ;) ci od opa to pewnie zwykle dresy z pod żabki

+: kerialis
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Dziadekmietek 1 mies. temu via iOS

+2

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: Typie, to są dane sprzed 10 lat. Polecam artykuł np. sprzed 3 lat, zgodnie z którym jesteśmy na 3. miejscu w Europie pod katem liczby prawników z uprawnieniami na 100k mieszkańców. Od tamtej pory pewnie jeszcze się poprawiło.

https://www.prawo.pl/prawnicy-sady/radcy-prawni-o-konkurencji-na-rynku-prawniczym,489770.html

W ostatnich 10 latach liczba radców prawnych i adwokatów wzrosła dwukrotnie, a Polska - jeśli chodzi i prawników z uprawnieniami na 100 tys. mieszkańców jest w europejskiej czołówce - z liczbą 141 zajmuje 3 miejsce po Wielkiej Brytanii i Niemczech.

@arcn

+: Saprofit, macoss94
        • udostępnij
          • Link
      •  
        MikiGRU 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci tak było, byłem tymi kibicami

• udostępnij
          • Link
      •  
        hekktik 1 mies. temu

+2

@czuczer: no ba xd.

nie no zawsze mnie rozbraja tendencja tutaj do lykania takich jakis historyjek z dupy po same bile, ktos cos wrzuci, nie napisze nic wiecej, setki/czasem tysiace osob paluje sie jakas sytuacja, pozniej ci sami ludzie pieprza ze "za duzo publicznej telewizji" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Bibson12030, Budte
        • udostępnij
          • Link
      •  
        terwer358 1 mies. temu via iOS

0

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: Aplikacje po znajomosci? To nie lata 80 chlopaku, teraz kazdy idiota jest w stanie uzyskac uprawnienia.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Bdzigost 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: weź opie usuń te baity i przy okazji konto

• udostępnij
          • Link
      •  
        Nanuno 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci A co mieli cały oddział antyterrorystów przysłać, bo żeście w michę dostali?! Takich przypadków jak Twój jest w całej Polsce mnóstwo i dla bagietmajstrów to, że ktoś dostał wpierdziel nie jest niczym nadzwyczajnym. Skoro po obejrzeniu monitoringu nie są w stanie stwierdzić czy doszło do pobicia to najwidoczniej jakoś jest tragiczna, albo monitoring nie obejmuje miejsca zdarzenia. Pobicie jest ścigane z urzędu, więc jakby faktycznie miało miejsce to sprawa rusza od razu, a sprawcy są do zatrzymania.

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

+1

@Adzal: zawsze kibice siatki budowali poziom, a raczej drapacz chmur w porównaniu do kibiców piłki. Zresztą każda dyscyplina inna to normalna sprawa, że kibicujesz komuś innemu to kibice razem. Tylko ten kopany zrobił jakieś poje*** podziały i zarazem robi miliardowe przychody.

Jestem byłym np. byłym zawodnikiem Resovi, z rodzinnych i osiedlowych przekonań Stal Rzeszów, a nie uwłacza mi zaśpiewać

źródło: youtube.com

+: Adzal
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Chad_Deweloperski I widzisz, twój merytoryczny komentarz, gdzie postujesz fakty, ma 13 plusów, a wysrywy tych pół mózgów z wykopu na zasadzie "jebac policję, hurr durr nie pomogli chlip, chlip" dostają ponad 100 i więcej plusów. Potem się dziwić, że patologii jest tak wiele, jak wartościowe komentarze giną w zalewie gówna.

• udostępnij
          • Link
      •  
        siodemkaxx 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci bynajmiej policja za maseczki ganiała ludzi przez 2 lata skutecznie ( ͡º ͜ʖ͡º)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Stealth 1 mies. temu

+2

@Nanuno: Otóż to. Poza tym, tacy ludzi nawet nie rozumieją ze sami "kastrują" policję takim podejściem. Po co bagieta ma łapać przestępcę i się z nim szarpać, jak zaraz jest zbiegowisko i wszyscy krzyczą żeby go zostawć? A za byle gówno (brak czapki w trakcie napierdalanki z patusami) robią mu postępowanie. Lepiej wypisać mandat i iść do domu.
        Sami sobie taką policję tworzycie.

+: Nanuno, Silver86
        • udostępnij
          • Link
      •  
        MojaPieknaRoslineczko 1 mies. temu via Android

0

@nototrocheslabo a jak myślisz?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@MojaPieknaRoslineczko: Mysle ze jakby przyjechali w 40 na dwa auta to by ogarneli to na luzie

• udostępnij
          • Link
      •  

+4

@Stealth Nic dodać, nic ująć. Sam byłem świadkiem jak Policja przyjechała kiedyś niedaleko mojego bloku do kobiety, która się zatrzymała, a że nie było gdzie zaparkować to staneli na chodniku na szybko, bo nie było czasu szukać miejsca. To oni u góry pompowali kobitę, a na dole jakiś debil robił relacje do neta i nagrywał jak to bezkarna policja parkuję na chodniku.
        Społeczeństwo niestety jest niedojrzałe i szukają na siłę afery, żeby dostać parę like'ów w internecie.
        Też niestety zwykły Kowalski nie ma pojęcia jak wygląda policyjna robota, bo on ma styczność z Policją tylko wtedy jak przekroczy prędkość i drogówka da mu mandat, to wtedy wiadomo, że zła policja, bo się chowają w krzakach i łapią niewinnych kierowców, albo też wtedy jak pije sobie piwo na ławce i dostanie kwita za spożywkę. Tutaj się kończy styczność normalnego obywatela z Policja. Tylko, że oprócz normalnych ludzi Policja jeździ do różnej maści patologii, do zgonów, do dramatów rodzinnych itd. O tym nikt nie mówi, bo przecież Policjanci jedzą tylko pączki i śpią na służbie.

+: Chad_Deweloperski, Stealth +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Black_salami30 1 mies. temu via iOS

0

@KrzaczekPl: Mordo Szczecin to Polska G xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Air_Up_There 1 mies. temu

+2

@KrzaczekPl: Na opolszczyźnie też spokój nawet jak jest ustawka, to facet na rowerze w centrum zadymy nie obrywa.
        https://www.youtube.com/watch?v=XsOzuit2gzs 1:07

+: cat_in_hat, KrzaczekPl
        • udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@Black_salami30: ale to tak od punktu G? Że najlepsza?

Szczerze byłem w szczecinie raz w życiu na peronie i 3 razy w Świnoujściu i tak serio po szybkiej rozmowie miałem myśl w głowie, czy my serio jesteśmy na mapie wpisanie jako ten sam kraj (ʘ‿ʘ)¯\_(ツ)_/¯

• udostępnij
          • Link
      •  
        cat_in_hat 1 mies. temu

0

A baba się mnie pyta czemu chce z miasta spierdalać ¯\_(ツ)_/¯

• udostępnij
          • Link
      •  
        Ignas1415 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: byłem obok. 3 najebanych przegrywow śmieszkowalo z 20 spokojnych kibiców. Dostali wpierdol i zadzwonili na policję. Kibicie spokojnie czekali na przyjazd policji... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@Air_Up_There: no i to jest klasa. Chłopaki chcą się trzaskać, ich sprawa. Byle by mnie postronnego nie zabili.

Szczerze to samo miałem jak się Wisła - Sharki z Czerwonymi pasami lali, gdzie były czasy jak z bronią białą szło.

Ja idę ulicą koło pedagogicznej w Krakowie, wypada na mnie szarża bojówy Cracovii, 20-30 dużych panów w kominiarach w paski, ja zdębiałem i zero ruchu, prawie się poszczałem, oni się rozstąpili i przebiegli koło mnie ot tak, totalnie mnie olewając.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Shatter 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@MadOMaMKruci: no ale tak technicznie to skoro nie dało się ustalić kto cie zbił, to co mają zrobić?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Shatter 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Qentin nóż w opakowaniu napisałem... Takie ameby nie wiedzą że nie trzeba go wyjmować z opakowania by zabić... Ty oczywiście wiesz (ʘ‿ʘ)( ͡º ͜ʖ͡º)
        @BoskiPrototyp: co? XD
        Nie wiaodmo o czym mówisz, nie wspominając o tym, że jak dźgniesz jednego, to drugi będzie Ci skakać po twarzy za 6 sekund.

+: Loraw_Alytjok69
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Frygus96 1 mies. temu

+1

@KrzaczekPl: ale to głupie porównanie akurat zwykła baba z pieskiem jest chyba w ogóle totalnie poza celownikiem, spróbuj przejsc przez taką grupke chodnikiem jak jesteś 20 letnim chłopaczkiem z troche dłuższymi włosami.

+: Loraw_Alytjok69
        • udostępnij
          • Link
      •  
        woldysznator_te_osiemset 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: coś ta historia się nie klei. gdyby pobiło was 20 kiboli to by raczej nie było co zbierać, a oni po klasycznej "dziesionie" stali sobie obok i pozwolili wam zadzwonić na policję na którą sami czekali. piszesz że do takiego zdarzenia przyjechało tylko dwóch policjantów, to też raczej mocno dziwne. kiedyś widziałem z okna jak niedaleko mojego bloku zebrała się grupka ~20 kiboli, robili sobie zdjęcia grupowe z szalikami i racami, po kilku minutach przyjechały dwa duże radiowozy. kiedyś miałem na ulicy spinę z kilkoma patusami co chcieli okraść trzech chłopaczków, po chwili były na miejscu dwa radiowozy. kiedyś czterech śmieci pod blokiem darło ryje i zwyzywali babkę co im zwróciła uwagę, zadzwoniłem na 112 i przyjechały do nich dwa albo trzy radiowozy. napisz coś więcej bo póki co to sory ale jakoś nie kupuję za bardzo Twojej opowieści

• udostępnij
          • Link
      •  
        Radigiel 1 mies. temu

0

taki kiepski bait i 1600 plusów

• udostępnij
          • Link
      •  
        woldysznator_te_osiemset 1 mies. temu

0

Przecież to trzeba mieć maksymalnie z 80 IQ

@rexxaris: no i właśnie tu jest clue problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        StaryWedrowiec 1 mies. temu

0

Was bylo 3 czy 20

@nototrocheslabo:

źródło: znak_zapytania.jpg

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@StaryWedrowiec: ???

• udostępnij
          • Link
      •  
        kolorowy_jelonek 1 mies. temu

+3

1714 ludzi złapało słabej jakości zarzutkę, tylko dlatego że w 3 głupich zdaniach byli źli kibole i zła policja xD Wypok, to świadomi użytkownicy xD

+: kerialis, miszynreddot +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

???

@nototrocheslabo: Zadałeś pytanie, nie stawiając znaku zapytania, więc postanowiłem przypomnieć ci to, czego uczymy się w pierwszych klasach szkoły podstawowej. ¯\_(ツ)_/¯

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@StaryWedrowiec: Dostales trzy na zapas, dowartosciuj sie

• udostępnij
          • Link
      •  

0

Dostales trzy na zapas, dowartosciuj sie

@nototrocheslabo: No tak, tradycyjne zagranie typowego głąba.

Dowartościowuję się poprzez realizację moich zainteresowań, a nie upominanie kogoś, kto nie ogarnia pisowni na poziomie ośmiolatka.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@StaryWedrowiec: Wow ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        niebiesko-niebieski 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: I tak się dziwię, że tych 2 policjantów podjęło interwencję, ja bym bez wsparcia nawet legitymowania nie zaczynał.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Sebalke 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@MadOMaMKruci: to ja byłem tymi kibolami

• udostępnij
          • Link
      •  
        hondziarz 1 mies. temu

+1

@KrzaczekPl:

Mapa przestępstw mówi sama za siebie xD
        Inb4 na wschodzie taka bieda ze nie ma co kraść

źródło: image.jpg

• udostępnij
          • Link
      •  

+2

@Dziadekmietek: a gdzie źródła? Jakie państwa były badane? Naprawdę wierzysz, że w 10 lat wszystko się odwróciło? Jakoś nie widzę tego po cenach usług prawniczych.

+: rodem, bezi232
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Pepe9248 1 mies. temu

0

@hondziarz: widać zabory

• udostępnij
          • Link
      •  
        alteron 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: no dobra a pokaż jak wyglądałes wtedy

• udostępnij
          • Link
      •  
        White_power 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci a co byś chciał żeby zrobili ? Idziesz robić obdukcję i zgłaszasz to ,skoro mają ich dane to szybko pójdzie

• udostępnij
          • Link
      •  
        harold97 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: byłem tym monitoringiem

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@susyko Obyło się bez szpitala, ale jednak

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kasmiros wierzyć nie musisz, nie zależy mi

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@tonawegla ¯\(ツ)/¯

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Chad_Deweloperski Kolega ma obtłuczony ryj bo przyjął na siebie większość agresji pod bar rabem a mi się udało obejsc z siniakami

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Chad_Deweloperski policja uznała że nie będzie też łazić i pytać lubi bo to nie sprawa urzędowa a cywilna

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Trapas To było na bulwarach, po akcji się trochę przesuneli ale dalej pili browary

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@frutson przepięknie

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@yahoomlody Ucieklismy bo rozdzielila nas ochrona, spotkaliśmy się w innym miejscu i zadzwonilismy na policję, której potem wskazalismy którzy to

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Kuntz_Ekesz to było na bulwarach a potem powtórka pod bar rabem

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@bezczelnydoberman Pan bagietmajster poszedł do stanowiska wopru na bulwarach (oni mają kamery) i pozwolili im je sprawdzić z godziny zajscia

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Davvs grupa się trochę Wtedy rozeszła po bulwarach, ale wciąż zostali w tym samym miejscu

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Chad_Deweloperski Kradzież to może zle słowo na ta sytuację. Wszystko poszło o kurtkę, która miała na sobie symbol anarchii. Uznali, że to ja jestem tą mityczna antifa i złapali mnie drąc ryja że mam to ściągać. Szarpalem się z nimi I dostaliśmy luty na ryj a kurtka ostatecznie wylądowała w odrze

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@love_me metalowo

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kfiatek_na_parapecie xD okej

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kfiatek_na_parapecie Bo rzeczy nie odzyskam, dowód brak to mam to w chuju

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kolar1 mówiliśmy, wskazalismy typa z nożem i chuj xD

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@DzonySiara ucieklismy, zadzwonilismy gdzie indziej. Czy to takie trudne do przetrawienia?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@technojezus nóż na 20 typa xD wylądowalbym z nim w oku

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@czuczer sory spałem

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@woldysznator_te_osiemset poczytaj resztę komentarzy bo na wszystkie pytania prawie odpowiedziałem

• udostępnij
          • Link
      •  
        technojezus 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: bzdura

• udostępnij
          • Link
      •  
        Clear 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@MadOMaMKruci: "kibice" pogoni to wyjątkowa patologia nawet wśród środowisk kibicowskich. A policja nic nie zrobi bo to elektorat lokalnych włodarzy, którym ci wchodzą w dupe.

• udostępnij
          • Link
      •  
        pipun 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci:

okradnięci
        Hej, poprawna forma to okradzeni
        #grammarnazi

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@pipun dziękuję

• udostępnij
          • Link
      •  
        manny24 1 mies. temu via Mikroblog+

+1

@BoskiPrototyp Lepiej gaz pieprzowy, którym nie zranisz oprawcy, a masz prawo się bronić.

+: srogie_ciasteczko
        • udostępnij
          • Link
      •  
        srogie_ciasteczko 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@MadOMaMKruci: oj, to przez taką kurtkę to myślisz, że co ci napiszą narodowcy z wykopu? Pewnie, że powinieneś się cieszyć, że żyjesz, bo ich sprowokowałeś...

• udostępnij
          • Link
      •  
        Imiko97 1 mies. temu via iOS

0

Komentarz usunięty przez moderatora

• udostępnij
          • Link
      •  
        jebluschytrus 1 mies. temu

0

@KrzaczekPl: dwa lata temu jak była zadyma na rynku stal - resovia to zanim się wszystko zaczęło kibole chodziły po ogródkach i ostrzegały, że zaraz beda latać krzesła i, że lepiej się ewakuować

• udostępnij
          • Link
      •  
        mister_pink 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci:

Wie pan, ja mogę przyjąć zgłoszenie, tylko, że to będzie mała szkodliwość społeczna czynu.

źródło: i.ytimg.com

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@jebluschytrus: heh, byłem wtedy na rynku. Sprawa w mediach przedstawiona, a jak było naprawdę to dwie różne sprawy.

No i nie 2 lata temu, bo wtedy był covid, a jakieś 4 ;]

• udostępnij
          • Link
      •  
        Saprofit 1 mies. temu

+1

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: ceny usług wcale nie są wygórowane, po prostu takie są. A Ty nawet swoich danych nie potrafisz zinterpretować. 10 na 1000, to tylko adwokatów, a razem z radcami prawnymi przeszło 40.
        No i jaka dzisiaj aplikacja po znajomości, proszę Cię...

+: macoss94
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Saprofit: skąd wniosek, że źle interpretuję dane?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Noiwuj0 1 mies. temu via Android

0

@MadOMaMKruci jak ze Szczecina to podnóżki Legii, nic dziwnego, że zaprezentowali taki bandytyzm. W innych rejonach Polski kogoś niezainteresowanego kibicowaniem się nie rusza

• udostępnij
          • Link
      •  
        Saprofit 1 mies. temu

0

• udostępnij
          • Link
      •  

0

poddajesz informacje, że mamy mniej prawników, niż w Rumuni

Ale tylko dla twierdzenia, że mamy mniej adwokatów od Rumuni

liczbę radców prawnych, którzy również są prawnikami

mieliśmy prawników dwukrotnie więcej od Rumunii

@Saprofit: sam mieszasz te pojęcia jak ci wygodnie, nawet jak weźmiesz pod uwagę dane w nawiasach to wyjdzie ci jeden specjalista na 950 mieszkańców w Polsce vs. jeden specjalista na 885 mieszkańców w Rumunii - nie wiem jak z tego ci wyszło dwukrotnie więcej jak to jest nawet mniej XD

Anyway, głównym przesłaniem mojego komentarza nie było kłócenie się o ilość prawników w Rumunii tylko o dostępność do pomocy prawnej w Polsce, porównaj sobie z USA gdzie jeden adwokat przypada na 248 mieszkańców, a standardem wśród klasy średniej jest płacenie abonamentu swojemu adwokatowi. Przeczysz temu? Uważasz, że dostęp do pomocy prawnej jest tak samo powszechny jak w USA czy chociażby Niemczech? Jeśli nie, to nie wiem po co się kłócisz, w dodatku niesłusznie.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@srogie_ciasteczko pewnie tak

• udostępnij
          • Link
      •  
        romek898 1 mies. temu

0

twój merytoryczny komentarz

@Nanuno: Gdzie jest niby ten merytoryczny komentarz? Tam co najwyżej jest szydzenie z OPa jakiegoś pseudo prawnika co tasuje się pod tag przegryw, a nie merytoryczny komentarz. A jeszcze inne półgłówki to plusują.

• udostępnij
          • Link
      •  
        jakub-mrugala 1 mies. temu

0

@BoskiPrototyp: chyba jedynie bys go sobie wtedy wsadzil w dupe

• udostępnij
          • Link
      •  
        DexterFromLab 1 mies. temu

0

@MadOMaMKruci: trzeba bylo powiedzieć żeby udokumentowali dobrze co mogą bo nie popuscisz i wynajmiesz.adwokata. Mysle że od razu wzięli by się lepiej do roboty bo adwokat mógłby zarzucić policji niedopatrzenia obowiązków.

• udostępnij
          • Link
      •  
        monkiusz 1 mies. temu via iOS

0

Ciesz się, że to nie Wrocław, już mógłbyś nie żyć po spotkaniu z policją.

• udostępnij
          • Link
      •  
        jebluschytrus 1 mies. temu

0

@KrzaczekPl: faktycznie, ale ten czas zapierdala, to już 4 lata

• udostępnij
          • Link
      •  
        lock_75 1 mies. temu via Android

0

Do kiboli powinno się strzelać ostrą

• udostępnij
          • Link
      •  
        4ntymateria 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@susyko: W MIEŚCIE W O J E W Ó D Z K I M (✌ ゚ ∀ ゚)☞

• udostępnij
          • Link
      •  
        macoss94 1 mies. temu

0

@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: może "posiadanie" własnego prawnika nie jest w Polsce tak powszechne jak w USA, ale też jest tam inna kultura prawna i w ogóle sposób praktykowania tego zawodu, dlatego trudno to porównywać. Natomiast teksty o aplikacji po znajomości, wysokich cenach za usługi prawne albo niedoborze prawników na rynku to już typowo bajdurzenie bez znajomości tematu.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@macoss94: a co? Może jest nadmiar?

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

Chłopaki, ale co tu porównywać.

Ja jestem rocznik 87 i pamiętam stare czasy, jak się po moim osiedlu z siekierami ganiali - jeszcze czasy skini/punki (kolega brata (brat rocznik 80) został znaleziony martwy w rowie pod swoim blokiem z ranami ciętymi jak wracał z zwykłego osoedlowego posiedzenia przy piwku). Znając prawdę, raczej obstawiam, że za handel dragami, a nie to, że kibicowanie. Ale czasy były ciekawe delikatnie mówiąc.

W tamtych pojebanych czasach mogłeś zginąć, bo poszedłeś na ognisko w złym miejscu:

https://magazyn.wp.pl/informacje/artykul/to-miejsce-przyciaga-przestepcow-slychac-tu-krzyki-mordercow

Mi się udało dostać wpierdol 3 razy, za darmo. Raz jak miałem 12 lat i wracałem nie tą dzielnią z działki rodziców.

I 2 razy w Krakowie jak już miałem 20 pare lat i zacząłe studia tam, jako początkujący - ale to się skończyło. Grając w CS'a na lokalnym serwerze poznałem Ultrasa z Wisły, gość mnie poznał z paroma osobami dalej. Kibola zaczeła mnie kojarzyć i luz (ja akurat szczypior wtedy i z natury pokojowy i bezproblemowy jestem).

Pewnego dnia mnie gość nawet zabrał na pewną imprezę na ogródkach działkowych, gdzie mi szczęka opadła, ogródki, a tam rozpoznawalny raper na CD'ekach, paczki wyjebane z domku, z osób 100 na imprezie, gdzie poznałem 1/3 Sharków (ta bojówa Wisły, co nie chcesz spotkać na ulicy), ale i ziomek mnie przestrzegał, uważaj na żołnierzy (tych dużych Panów co na siłce przyjmują dziwne specyfiki na porost mięśni), że jak wypiją, to im potrafi odwalić i swój może oberwać.

Ale z moim talentem do pokojowego gadania, skończyłem z takim gadając o życiu (tu też szczena mi opadła, bo sam podszedł i zapytał, ziomek, chcesz browarka, jak mnie suszyło).

I gość mi rozjaśnił sytuację: to co oni odpier*** to chodzi o kasę, miejscówki gdzie idą haracze, handel substancjami nielegalnymi, kradzierze.

A to jak dostaniesz wpierdol, to szczyle, które są zafascynowani gangsterką i on na nich leje, bo pojebani i nikt z klubu nie zna.

Co fajniejsze, na imprezie Wisły poznałem dwóch ziomków z Czerownych Pasów (2ga bojówka co jej nie chcesz spotkać na ulicy).

Ale było dobrych 10 lat temu.

Teraz to jest niebo w porównaniu do tych czasów. 2 lata mieszkałem na Marysinie WWA (obok tej szkoły podstawowej, co uczeń zadźgał ucznia), osiedle znane z patoli, chcąc nie chcąc poznałem lokalsów wracając z imprez i goście, mimo, że to ta chora młoda kibola, mieli na mnie wywalone, że ja inny klub, skoro razem piwo wypijem, pośmieje, pogadam, dam na piwko w razie W.

Moje zdanie jest takie, że lepiej dobrze żyć z okolicznym "folklorem" i nie mam z tym problemu, jak co nie którzy, że niby ja lepszy, dalej zaszedłem życiowo. Zawsze szczera gadka z nimi. Dzięki temu nie boje się np.pod żabką zostawić roweru nie przypiętego, na dzielni co mieszkam 2 lata ledwo, bo zawsze któryś z nich jest i zna rower i mnie lubi i złodziej może zgubić uśmiech.

@Nitro_Express: no nie, patrz pensje, ja po studiach zaczynałem w 2012-13 (nie pamiętam) z pensją 1600 na rękę jebiąc nadgodziny, u was jak macie DE zaraz obok i statyki, to? To też do Ciebie @RycerzSzaregoMelanzu: @Black_salami30:

@WszystkieFajneLoginySaZajete: prawda, tu odnośni to co mi ten żołnierz powiedział ;) To też do Ciebie: @General_Patton: @DzonySiara:

@QiZiW: Polska C pod względem kasy i zaścianka, ale jak będę miał dużo kasy to tam wrócę, zajebiste tereny ;)

@r5678: w to mi się średni chce wierzyć. Tak z nimi gadki nie ma jak coś przejebiesz. Ale za darmo tego nie robią. Ziom z Twojego osiedla sobie przejebał na kasę, czy coś im ukradł. Tak czy siak, nie zazdroszczę, bo na tyle ich poznałem, to nie cofną się.

@peoplearestrange: przejebane u łysych, ultrasów bardziej, bo Ci ideowi. Jak tam idą oijowskie sprawy to wpierdol.

@Adzal; same story bro ;)

@hondziarz: mi ta mapa pokazuje trochę inną sprawę. Wiesz dobrze, że to po niemieckie tereny i ruskie po ww2 tam wyczyścili tatusiuf. Tam jest patologia, bo nikt tam przykładu nie dał. Prostytuacja na całego, kradzierze. Dziewczynki i chłopcy co się puszczają za kasę, to norma w latach 90tych.

P.S. sorry że teraz i że taki zbiorczy wpis, ale pracuje jak wy i jeszcze walę kilometry po Pl. Autko mi się rozkraczyło.

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@r5678: jeden diler z mojego osiedla okradł Kraków na jakieś 20K.

I akcja wygladała tak, że wpadli do nas chłopaki z Krakowa, Było nas z 20'tu na 5 samochodów.

Wysiadł jeden od nich z samochodu, wielki, nafukany tak, że byś go z pistoletu 5 razy postrzelił, a on by cię zabił pierwsze i z kastetem w ręcę i uwierz, 20 osób cisza.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@KrzaczekPl: Chyba Cie coś jebie jeśli myślisz, że będę czytał tyle linijek jakiegoś wysrywu xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        KrzaczekPl 1 mies. temu

0

@Black_salami30: aż 4 linijki (na telefonie) były do Ciebie. Ale skoro to Ciebie to przerasta, to po mnie wywoływałeś wcześniej? ¯\_(ツ)_/¯

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@KrzaczekPl: Dobra, wypierdalaj xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        QiZiW 1 mies. temu

0

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

GodALLU 11 godz. temu

+731

Kołobrzeg. 10 zł za WC. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
      #morze #wakacje #urlop #podroze #podrozujzwykopem

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (128)

lubie_piwo 10 godz. temu

+18

Założone raz - maja być ślubne. Da się to jakoś naprawić zaareklamowac czy olac i isc tak? #buty #kiciochpyta #modameska

odpowiedzi (80)

KuKumber 10 godz. temu

+1159

XDDDDDDD
      #bekazpodludzi #bekazkatoli #tatuaze #heheszki

odpowiedzi (80)

• pełna lista

Wykopalisko

• Tak wygląda rozpuszczony, amerykański dzieciak Tak wygląda rozpuszczony, amerykański dzieciak 239
    • Płonie jedna z wież Capital Towers w Moskwie [WIDEO Płonie jedna z wież Capital Towers w Moskwie [WIDEO 53
    • George Friedman: Polska to wschodząca potęga George Friedman: Polska to wschodząca potęga 95
    • Niektórzy porównują go do zamku z bajek Disneya. Niektórzy porównują go do zamku z bajek Disneya. 64
    • Strzelanina w centrum handlowym w Kopenhadze - są ofiary śmiertelne Strzelanina w centrum handlowym w Kopenhadze - są ofiary śmiertelne 55
    • Gwałt na komisariacie? Odbyła się pikieta wsparcia dla ofiary Gwałt na komisariacie? Odbyła się pikieta wsparcia dla ofiary 127
    • Rosyjscy propagandyści "docenili" wypowiedź Sikorskiego dla DW Rosyjscy propagandyści "docenili" wypowiedź Sikorskiego dla DW 66
    • Szwedzi budują nowoczesny okręt podwodny w technologii Stealth. Szwedzi budują nowoczesny okręt podwodny w technologii Stealth. 46
    • MacBook Pro M2 osiąga aż 108 stopni C i się dławi. Nawet Intel był chłodniejszy MacBook Pro M2 osiąga aż 108 stopni C i się dławi. Nawet Intel był chłodniejszy 46
    • Turcja zatrzymała rosyjski statek. Ukraina twierdzi, że transportował zboże Turcja zatrzymała rosyjski statek. Ukraina twierdzi, że transportował zboże 61

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir sport swiat ukraina usa wojna wojsko wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.