Dość tego! Jadę zaraz na stację paliw Orlen Jarocińska 1, 63-300 Kowalew by zabrać Gabrysię na kawkę i peklowanie ogórków. It's over dla @Mietek_02
#przegryw #spierdolenie #orlen #podrywajzwykopem
@Avesho: Jak wy to kurwa robicie na tym wykopie? Ja bym się bał wysłać zdjęcie nogi na ulicy, bo przecież zaraz byście mnie zidentyfikowali po kroście na nodze i odcieniu skóry na jakimś zdjęciu z 2015 w google maps w centrum miasta.
@Avesho: jak namierzyłeś miejscowość? Ja wpisałem nazwę firmy z myjni na której był a potem to easy bo tylko 2 orleny w Pleszewie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Avesho: ano, tylko że nie chciałem mietkowi robić przypału by serial się kręcił a teraz to ukręciłeś łeb sprawie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@karmelciastkoczekolada: aż mi przykro, że takie mądre i sprytne chłopaki muszą być na tym tagu. Oskarek by skarpety nie znalazł jakby mu leżała nawet na mordzie.
@limitless93: Chyba o nic. jest taki user mietek co trochę raczej kręci baity, albo troszkę podkoloryzowuje swoją rzeczywistość i on podaje się za przegrywa itd.. i pisał o jakieś lasce na stacji ze się w niej zakochał czy coś.
No i najwidoczniej tutaj ktoś podłapał temat z nudów.
@alejakto: Chłop miał marzenie i ma prawo do marzeń. To, Nie, trzeba Go zniszczyć. Straszne.
Krzywde robie mojej panience,
Opluc chca ja, podli zboczency.
Utopic chca ja w morzu zawisci,
Paranoicy, podli sadysci,
Utaplani w brudnej rozpuscie,
A na gebach falszywy usmiech,
Byle zagnac do swego bagna, ale wara wam!
Ja ja przeciez lepiej znam...
@SerasVCT: wystalkowali Mietka i teraz zaczął się bać, że ludzie będą przyjeżdżać na ten Orlen i pytać o Gabrysie i opowiedzą jej, że jest (był) taki Wykopek
@Avesho:
proszę mnie zawołać jak już ktoś wystalkuje Gabrysię, bo jestem ciekawy jej urody i niewątpliwego magnetyzmu
@Horkheimer: Przescrollowałem tag i wiem, że jakiś typek tankował na Orlenie i szukał Gabrysi, ale nie znam początku historii. Jakbyś mógl wyjaśnić jak się akcja zaczęła xD
na kawkę i peklowanie ogórków
@Avesho: Kiedy Mietek wstydził się zagadać, inni peklowali, aż huczało.
@BanbaBanba
@karmelciastkoczekolada
@Avesho
tam kogos zabili 60 lat temu, moze Mietek chcial nam przez to cos przekazac?
@Avesho ktoś mi przybliży szczegóły? Kojarzę post na anonimowych kobiety ze stacji o dziwnym typie, ale skąd wiemy gdzie ona pracuje i jak się nazywa? Ten Mietek to serio ten chłop bo ja myślałem że to pisanie na żarty. Jak to było?
@NoHejCoTam: wystarczy, że ktoś kojarzy lokalizację. Ja widziałem, że jest to niedaleko mnie bo znam rejestracje ze zdjęcia
@Avesho: Nie znam całej tej historii, ale po komentarzach widzę, że wystalkowałeś chłopa tylko dlatego, że próbował zagadać do dziewczyny i opisywał ta historię tutaj
Wszedłem też na twój profil który jest cały zajebany tylko tym Mietkiem i dopierdalaniem mu tylko z tego powodu
Musisz mieć bardziej smutne życie od tego człowieka, albo jesteś zwyczajnie chory Po chuj takie coś robić?
@Avesho: Hehehe. No i to jest konkretny wykop. Piękna akcja - szkoda, że Mietek nam nie wytrzymał xD
Wszyscy powinniśmy się pilnować co wrzucamy do internetu - oj tak. Czasami sama o tym zapominam :-)
@Sin-: Niby zabawne, ale chłop miał chyba średnio pod kopułą. Mam nadzieje że nie zrobi z tego powodu magika ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lesnydzban: Tak dokładnie już po przeczytaniu jednego posta wiem, że mieszka 20km od niego i lubi jeździć na Woodstock tylko po to żeby zjeść se parówkę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@limakzsuetam: A on nie robił sobie żartów przypadkiem? Bo nie czytałam wszystkich jego postów tylko jakoś tam przejrzałam kiedyś i wyglądało na trollowanie raczej niż na coś poważniejszego. Jeśli jednak tak nie było to przepraszam za mój wcześniejszy post. Nie wiedziałam. Mam nadzieję, że nic głupiego sobie zrobi. Nie warto w każdym razie - tym bardziej, że to głupi portal ze śmiesznymi obrazkami.
@limitless93
@SerasVCT
@fakt22
@nemiroff90
@masur1 typ miecio dodawał mnóstwo postów o pracownicy Orlenu o imieniu Gabrysia, ciągle tam jeździł tankować za 50 zł i się wstydził zagadać i go chłop wystalkowal że jeździ na ten konkretny Orlen xD
@lesnydzban: Trzeba chyba poczekać aż cofnie usuwanie konta, bo imo zesrał się i taktycznie włączył usuwanie
Da się jakoś przez jakieś archiwum mirki wchodzą ale niestety nie umiem, ale ez będę śledził kiedy cofnie usuwanie, będę śledził każdy jego wpis( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wy to kurwa robicie na tym wykopie? Ja bym się bał wysłać zdjęcie nogi na ulicy, bo przecież zaraz byście mnie zidentyfikowali po kroście na nodze i odcieniu skóry na jakimś zdjęciu z 2015 w google maps w centrum miasta.
@NoHejCoTam: a bo widzisz. Takie zdjęcie przy dobrych wiatrach na mirko zobaczy pewnie z kilka tysięcy ludzi i jest dużo szansa, że komuś po prostu losowo wpadnie do głowy, że to drzewo, albo to skrzyżowanie skądś kojarzy.
Plus jest wiele zdjęć, których nikt nie zidentyfikował i nikt się nimi nie przejmuje. Dowiadujesz się jedynie o tych, które przypadkowo zostały identyfikowane.
@FlussDerDemokratie: przecież on by w życiu do nie niej nie zagadał nawet. Może to i dobrze, bo na normalnego nie wyglądał
@panjandzban: nie mam, wyślij piwo w paczce na adres Jarocińska 1, 63-300 Kowalew z dopiskiem "dla mietka02 z pozdrowieniami od Gabrysi"
pokaż spoiler Żartuję oczywiście