@ye88: kiedy dalej jesteś bluepillowcem po byciu incelem przez 36 lat, no ale cóż, ludzie byli kiedyś głupsi i mieli mniejsze możliwości żeby spojrzeć na rzeczywistość w szerszym kontekście
@ye88 Chłopa szkoda ale takie publiczne użalanie się nic mu nie da bo takie zachowanie odstrasza kobiety i w ich umysłach włącza lampkę ostrzegawczą "uwaga spierdox".
@ye88 za 10 lat będę miał tak samo, mam nadzieję że nie będę aż tak zdesperowany by wrzucać takie rzeczy do neta. No ale kto wie co będzie za 10 lat?
@ye88: koleś jakoś niepełnosprytny jest ale wychowany przez rodziców tak że nie miał kontaktu z rówieśnikami. Kłality kątęt na jego fb.
@ye88 chyba upośledzony w stopniu lekkim, brak interpunkcji, losowe wyrazy pisze wielką literą. A wygląda jakby się do kościoła ubrał
@adekad: Może bym się użalał, ale jestem zdania że każdy jest kowalem swojego losu, a i z kanału na yt i tego zdjęcia widać że gość się mocno starał nad wykuciem swojego wizerunku.
Aaa i też nie miałem w tym roku mszy urodzinowej. Heh nigdy nie miałem i żyję :P
@ye88: Ludzie, widać, ze gość upośledzony, a wy piszecie, że mógłby założyć lepszy sweter xD no superka rada
@ye88: 36 lat ? A wygląda jak styrany życiem tatusiek po 40-tce. Użalanie się nad sobą niczego nie zmieni
@ye88: Chłop wygląda jak 60 letni emeryt, ubiera się jak 60 letni emeryt i publicznie użala, Super plan na poszukiwania kobiety, no chyba że na 60 letnią wdowę z chorobliwą otyłością i dwójką dzieci.
@Lordon: tu ci nic nie da popracowanie nad sobą, rodzice mu zrobili krzywdę nieodwracalną + izolacja
it's over
[*]
@anonimek123456 gruby on sto razy lepiej skończył niż ty XDDDDD albo inne lewaczki z zaburzeniami XDDDDD
@anonimek123456 gruby-, tak to cię chyba do stary do wanny woła XDDDDD Jak można się tak spaść i wyglądać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@anonimek123456 juz ci odpowiedziałem XDDDD Wyglądasz tak obleśnie, że pewnie poza nim nikt inny ci ich nie possa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) jak można się do takiego stanu doprowadzić, jaki wieprz XDDDDDDDDDD
Lubię ten zwyczaj tu na południu, jak panowie 50 lvl wzwyż siedzą sobie na wyjebce już od tej siódmej w takich baro-spelunach i piją czarna kawe w takich typowych przezroczystych szklankach. Autentycznie mnie to jakoś relaksuje, ten wolniejszy tryb życia. #gownowpis