WIELKA WYKOPOWA BITWA AKTORSKA - EDYCJA 1!
Tag do obserwacji lub czarnolistowania: #mirkoserial
WYNIKI: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lB5Mibb9dIyMa8kJXzzA8USzFSlc-fV-DJB8bYbM-7w/
Zasady: Tym razem ocenimy żyjących pokaż całość
@Jasiumatrzyoczy: Tylko, żeby już na siłę nie pchali się w te Dark Soulsy, bo gra była momentami męcząca.
@jckk: to był taki trochę souls dla casuali jeśli w ogóle mozna to tak nazwać, niektore mechaniki mi sie podobały ale rzeczywiście gra mogłaby być trochę bardziej przejrzysta jak gdzieś czasem dotrzeć
@LeVentLeCri: ahhh przeszedłem dwa razy Fallen Order, aż się prosiło o jakieś DLC z nowymi planetami (。◕‿‿◕。) Czekam na sequel!
@Qraape: Ta Force Unleashed to była trochę przesada, ale z kolei Fallen Order było zbyt powolne. Idealny system był w Jedi Knight: Jedi Academy i można by było go jeszcze poprawić, ale to niestety nie model walki przeznaczony na konsole, tylko bardziej pod komputery.
Jak grałem w Fallen Order to odnosiłem wrażenie, że główny bohater ma betonowe buty, a miecz waży 30 kilogramów. Po prostu Jedi powinien być szybki i tak samo pojedynki powinny być bardziej dynamiczne. Dziwnie to wygląda, gdy wyprowadzenie ciosu zajmuje bohaterowi tyle czasu.
@Masterpolska94: tak. Brakowało w drzewku skilli szybkości ataku. Bo fabularnie od lat nie walczył, więc jest powolny. Ale w miarę fabuły powinien się wprawiać i na koniec gry siekać jak Sonic.
WIELKA WYKOPOWA BITWA AKTORSKA - EDYCJA 1!
Tag do obserwacji lub czarnolistowania: #mirkoserial
WYNIKI: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lB5Mibb9dIyMa8kJXzzA8USzFSlc-fV-DJB8bYbM-7w/
Zasady: Tym razem ocenimy żyjących pokaż całość
Bunt w gabinecie Borisa Johnsona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BoJo walczy właśnie z buntem swoich ministrów. Rishi Sunak (kanclerz skarbu) i Sajid Javid (minister zdrowia) zrezygnowali ze stanowisk w rządzie i wezwali BoJo do podania się do dymisji. Na podobny ruch zdecydowało się także wielu członków rządu piastujących niższe stanowiska - łącznie z pracy w rządzie zrezygnowało 40 pokaż całość
Czy to normalne że plytkarz życzy sobie żeby kupować otwornice/nóż do maszyny, pokrywać koszty wynajmu maszyny do cięcia i cięcia przez firmę?
Podczas rozmowy nie wspominał nic nt. że koszt leży po mojej stronie itp. Łazienka na gotowo od stanu deweloperskiego.
Na pytanie o kleje, fugi itp. to jasno było że koszty po mojej stronie. Kazał zawieść płytki do pocięcia i pokaż całość