#tvpis
( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak moje drogie beciaki, to że k0bieta miała co tydzień innego partnera seksualnego to JEST realny problem i to NIE JEST normalne, jak niby taka osoba ma być dobrą żoną i matką skoro szanse rozwodu z nią rosną proporcjonalnie wraz z ilością poprzednich partnerów?
jeszcze bardziej mnie w tym wątku rozbawiło twierdzenie że mężczyźni przecież robią to samo
ja jakoś nie znam żadnego faceta ani samemu nie przypominam sobie abym na osiemnaste urodziny uprawiał seks z pięcioma samicami, tak naprawdę nie przypominam sobie abym uprawiał seks kiedykolwiek
i taka ogromna dysproporcja w ilości partnerów między płciami to JEST problem większy niż jakieś lgbt czy aborcje o którym nikt nie chce albo zwyczajnie boi się mówić
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #bekazlewactwa
@zero_dwa:
i taka ogromna dysproporcja w ilości partnerów między płciami to JEST problem większy niż jakieś lgbt czy aborcje
Mądrzejsze jest nie wspomnieć o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o którym nikt nie chce albo zwyczajnie boi się mówić
@zero_dwa: spora część jest do tego stopnia zmanipulowana przez tą kurewską propagandę, że autentycznie wierzy w to, że to nie jest problem XDX
@zero_dwa: nie miałbym nic przeciwko, żeby dawały dupska (jak już muszą) tyle ile im tam się podoba, gdyby tylko te wywłoki jakoś się oznaczały. Jest taka moda na tatuaże, julki tak bardzo je lubią, więc czemu nie zrobic sobie w jakimś widocznym miejscu napisu PUSZCZALSKA, ONSiara czy czego innego? xD niech zrobią z tego jakiś trend na tiktoku i samo pójdzie.
Nie ma się przecież czego wstydzić, taka p0leczka jest nowoczesna, wyzwolona i zna swoją wartość!
Ci którzy będą chcieli spokojnego życia, małżeństwa, będą się trzymać od takich z daleka, dzięki temu będzie mniej zniszczonych psychicznie jednostek, liczba rozwodów się zmniejszy, będzie mniej samotnych madek. Same plusy. A chady i inne kukoldy będą wiedziały w której tz1pie gościło pół miasta i że to dobry cel na ONSy, FWBe które lubią
@zero_dwa: chlopie ale po co ty się tym zadreczasz skoro i tak nie masz szans na kobiete? 25 lat temu tez byś nie miał bo po prostu jestes BRZYDKI, polknij te pigulke do konca, znajdź sobie hobby bo predzej czy później sie wyhustasz simpie bo kobiety nie umiesz znalezc xD
#tvpis
( ͡° ͜ʖ ͡°)
moja dziewczyna jechala z kolezanka tramwajem, kolezanka uciekla, moja dziewczyna zostala, kanary zmusily ja, ze ma zaplacic dwa mandaty rowniez za kolezanke bo inaczej wzywaja policje - ona niestety nalezaca do strachliwych osob to uczynila, czy bylo to podstawne?
#kanar #kanary #warszawa #autobusy #tramwaje