Aktywne Wpisy

kornel-mir +67
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

vartan +90
Syreny wyły, Czaskowski powiedział, że powstanie miało sens...
Ja #!$%@?, 3200 trupów średnio dziennie, bo ktoś miał ambicję, aby nie czekać na Ruskich.
200000 trupów ZA NIC!!!
#warszawa #powstaniewarszawskie
Ja #!$%@?, 3200 trupów średnio dziennie, bo ktoś miał ambicję, aby nie czekać na Ruskich.
200000 trupów ZA NIC!!!
#warszawa #powstaniewarszawskie

Rudzielczyk jednobarwny (Cinnycerthia unirufa) - gatunek ptaka z rodzaju Cinnycerthia z rodziny strzyżyków (Troglodytidae). Występuje w Kolumbii, Ekwadorze, Peru i Wenezueli. Jego naturalnym środowiskiem są subtropikalne lub tropikalne wilgotne lasy górskie. Preferuje siedliska w gęstym podszyciu wilgotnych lasów tropikalnych, na wysokościach od 2200 do 3400 metrów. Osiąga długość około 16,5 cm. Jest zwykle spotykany w grupach po kilka osobników, często w stadach łączących inne gatunki.
#zwierzeta #ptaki #zwierzaczki
fot. Alberto Peña Kay
fot. Alberto Peña Kay
fot. Camilo Escobar Carbonari
fot. Juan José Arango
fot. Juan José Arango
fot. Juan José Arango
fot. Mauricio Rueda
fot. Juan José Arango
fot. Juan José Arango
fot. Juan José Arango
fot. Juan José Arango