Z cyklu zawsze bawi: kiedy chciałeś iść na meczyk z kumplami, napić się piwa, ale twoja kobieta zdecydowała że dzisiaj jednak pójdzie z tobą i odbiera ci smak życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pilkanozna #zwiazki #heheszki
Ma ktoś działający numer do wpa Gdańsk? Nikt nie odbiera pod żadnym z numerów od 2 tygodni nie odesłali mi legitymacji co oni tam robią?!?!!?,oneone11mm
#pozwolenienabron #bron
@iminwykop: jak Ci nie przyjdzie przez 45 dni to się zacznij martwić, w dwa tygodnie to oni nawet nie odebrali tego z poczty. W ogóle ciekawe kiedy do tych stójkowych dotrze, że pandemia się już skończyła i nie powinni się na nią powoływać. Kiedyś człowiek jechał i tego samego dnia uzyskiwał wpis, a teraz trzeba tygodniami czekać na ich łaskę.
Nikt nie odbiera pod żadnym z numerów od 2 tygodni
@iminwykop:
Od początku roku moja legitka więcej leżała w WPA niż u mnie w domu. Dwa pierwsze razy czekałem po jakieś 45 dni, teraz już czekam miesiąc.
co oni tam robią?
Mają braki kadrowe w działach związanych z bronią, więc nie procesują rejestracji broni na bieżąco, tylko zbierają i raz na jakiś miesiąc Pan Jarosław siada i rejestruje.
Ma ktoś działający numer do wpa Gdańsk?
Spróbuj ten:
477414381
@iminwykop: u mnie, co prawda nie WPA Gdańsk, ale czekałem łącznie z miesiąc. I ogólnie tyle samo czasu zajęło dostarczenie do mnie paczki z USA łącznie ze wszystkimi odprawami celnymi itp co obrót przesyłki listownej w tym samym mieście (mam blisko ale przyjmują tylko w godzinach mojej pracy więc została mi poczta).
Lepiej takie sprawy załatwiać przy okazji urlopu albo wolnego dnia, żeby podejść i załatwić wpis od ręki.
podejść i załatwić wpis od ręki.
u mnie, co prawda nie WPA Gdańsk
@Aureilon:
Widać. :)
Przed pandemią też w Gdańsku się wchodziło z ulicy i rejestrowało od ręki.
A teraz -- wstępu do WPA nie ma, papiery wrzucasz do skrzyneczki w przedsionku, bo przecież obywatel-robak nie może mieć wstępu do jaśniepańskiego pałacu.
Czy się wyśle pocztą, czy wrzuci do skrzynki -- te 1,5 - 2 miesiące trzeba odczekać.
@iminwykop: sprawdź skrzynkę pocztową, wygląda na to, że przerobili pulę rejestracji z maja i odesłali legitki -- 6 osób z klubu dostało dziś/wczoraj.
pokaż spoiler i luje zarejestrowali mi ARa na kolekcję zamiast na sport (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Z cyklu zawsze bawi: kiedy chciałeś iść na meczyk z kumplami, napić się piwa, ale twoja kobieta zdecydowała że dzisiaj jednak pójdzie z tobą i odbiera ci smak życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pilkanozna #zwiazki #heheszki
Mireczki, dostałem ofertę pracy jako senior dev (mam 2,5 roku doświadczenia) za 10mln zł miesięcznie. Myślę czy to trochę nie jest za mało? To nie jest kwota, za którą da się przeżyć w tym kraju... Myślę o dorobieniu sobie jako lekarz we własnej klinice no i oczywiście w kryptowalutach, dzięki nim postawiłem już 15 domów. Teraz trochę ciężko, ale wiadomo HODL.
Jest ciężko w tej pokaż całość
Kołobrzeg. 10 zł za WC. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#morze #wakacje #urlop #podroze #podrozujzwykopem