#jedzenie #oszukujo
Jak trzeba czytać etykiety, a nie brać odruchowo. Wałek goni wałek . Skład w komentarzy.
@Rattunio: zaraz za rondem rzuć okiem na ciągle rozbudowujące się willowe osiedle Jagodno - mieszka tam absolutna śmietanka wśród wrocławian
Gdzie na rynku są najlepsze lody
@Rattunio: Ogólnie sama płyta rynku nie jest najlepsza do jedzenia czegokolwiek - jest nastawienie na jednorazowego turystę. Czyli, że nie musi wracać. Czyli, że nie musi być dobrze. W innych miejscach oczywiście też się można naciąć, ale w rynku, to szanse są wysokie. Lodziarni, które serwują dobre lody jest w tym mieście zatrzęsienie, ale jak chcesz spróbować czegoś naprawdę ciekawego to idź np. do Romy.
@Rattunio: Oprócz wspomnianej Romy, masz jeszcze Polish Lody - jak będziesz na Wyspie Piaskowej masz je tuż obok (chociaż dla mnie nie są jakieś świetne znajomi z poza Wrocławia się zachwycają) albo Krasnolóda którego akurat szczerze polecam.
A oprócz tego kliknij sobie w belkę tagu i poczytaj. Powinieneś mieć wszystkie informacje.
#rosja #ukraina #wojna #gruz200
Rosyjski dowódca odwiedził sztab wagnerowców w Popasnej i opublikował zdjęcia z tej wizyty. Ukraińskiej artylerii to w zupełności wystarczyło Za stojącym żonierzem widać adres budynku - Mironowska 12 XD Niestety, nie podano liczby ofiar. W komentarzach ten sztab po ataku Ukraińców XD
#anonimowemirkowyznania
#religie #kosciol #bekazkatoli #bekazpolakow
Wprowadziłem się na wiosnę do nowego domu na obrzeżach miasta i miałem do robienia jakieś prace koło domu (koszenie trawy, zajmowanie się ogrodem, przewożenie kamyczków, ogólnie pokaż całość