@Horkheimer: Lokatorzy, twórcy zapowiadali wtedy, że tworzą serial na miarę Przyjaciół xd
Natomiast widoczna tutaj Agnieszka Michalska była wówczas naprawdę zdrową laską :)
@ravau: Tak, Olga też coś z czasu pokazała. W sumie to mnie dziwi fakt że Michał Lesień jakoś do filmów czy innych seriali nie trafił... Zmarnowany potencjał.
@Horkheimer: Twoi współlokatorzy są bezproblemowi i dzięki nim przeżywasz masę ciekawych przygód a starsze małżeństwo od których wynajmujesz nie generuje żadnych problemów. Magia telewizji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ROCKNROLLLA: No może najlepszym nie był, ale chujowym bym go nie nazwał. W teatrze radził sobie lepiej.
@Horkheimer: mialem taki dylemat - czy czarna czy blondi
z 1 strony czarna madrzejsza a 2 blondi zabawniejsza
najlepiej zabrac obie xD
W sumie to mnie dziwi fakt że Michał Lesień jakoś do filmów czy innych seriali nie trafił...
@EnderWiggin: Przecież to drewno, a robotę dostał po znajomości (bo to czyjś tam synalek).
@bachus: @RozowaZielonka @bachus : to wy nie widzieliście mojej ex jak uważacie ze ona wyglada Ok na 50 ..
@EnderWiggin: Michał Lesień był w jakichś gównianych filmach, recenzowanych przez Mietczyńskiego
@Horkheimer: totalny bezbek ale nic nie było do oglądania w tv, jeszcze kurwa bulionerzy i mamy komplet xdd
@KozussziJB: ty się spermiarz miał sam nazywać xD
Pewnie 20l temu jeszcze byłeś sperma swojego starego, bo wtedy nikt nie używał podobnych określeń na facetów którym się atrakcyjna aktorka podobała.
@ravau to, że nie bylo określenia to nie znaczy, że zjawisko nie istniało. Dysleksji też nie używało się podobnych okreslen ( ͡º ͜ʖ͡º) jeżeli ktoś ogląda serial tylko dlatego bo jest tam ładna babka to spermiastwo
@Horkheimer: Czarna to była jedna z moich crushówek w dzieciństwie, obok Moniki Sewioło, Rudej z Miodowych lat i Kelly z Bundych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to mnie dziwi fakt że Michał Lesień jakoś do filmów czy innych seriali nie trafił... Zmarnowany potencjał.
@EnderWiggin: Przecież Michał Lesień to drewno xD Pewnie wybrał taką karierę, bo jego ojciec był aktorem filmowym i gwiazdą największych przebojów Piestraka. Obejrzyj "Kobiety bez wstydu", tam Jacek Przypadek pokazał, na co go stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nowomowa obecnej młodzieży :D dziewczyna, która mi się podoba
@RafalLygrys: aha xD
jadę z córką(już nie dziecko xD), a jakaś baba idzie, z wyglądu samego wredna w chuj. na kogoś się darła.
a moja córka: "patrz, jak się pruje ta stara proca".
xDDD
@Horkheimer: tych młodych nigdy potem nie widziałem w żadnym filmie/serialu, ta czarna nie wiem może miała epizod w plebanii jak to ona była
Michał ?
@EnderWiggin: Nie stawia się spacji PRZED: kropką, wielokropkiem, dwukropkiem, wykrzyknikiem, przecinkiem, znakiem zapytania, nawiasem zamykającym, cudzysłowem zamykającym.
Dla mnie totalny bezbek.
@Prof_Sedes: no przecież to nie dla treści się wtedy oglądało :D
@KozussziJB: ziomuś, pogadaj z mamą, babka, siostra, czy koleżankami. Większość ogląda seriale bo przystojni faceci w nich występują.
Jak oglądają tureckie seriale jakieś ciotki, to tylko podpytaj, sugerując: "oj, przystojny ten Kerem" czy inny Iglesias... Zobaczysz reakcje.
Swego czasu Sage zmierzch oglądało stado nastolatek, zapytaj o aktorów i powód oglądania główny :D
Lokatorzy. Dla mnie totalny bezbek.
@Prof_Sedes: od seriali tej kategorii to można było sie niezłej depresji nawabić xD
Ani to śmieszne, ani to mondre, ani to do myślenia nie daje, nudne i sztuczne.
@EnderWiggin: Mignął mi pare razy gdziestam, jest takim drewnem, ze bardziej od niego to recytuje tylko Więdłocha