• Wykop.pl
  • Wykopalisko 389
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      TheKa 1 mies. temu

+12

Leniwa niedziela. Ryby biorą, chociaż tyle dobrego.

#wedkarstwo

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: 20220619_120701.jpg

+: rybozer, lenovo99 +10 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Bulbulator9009 1 mies. temu

0

@TheKa: udało się coś ciekawego złowić?

• udostępnij
          • Link
      •  
        TheKa 1 mies. temu

+2

@Bulbulator9009: Małe karasie póki co tylko. Dwa dni temu przy pierwszym rzucie wziął mi karp. Myślałam, że mnie do wody wciągnie. Wróciłam tu po niego ;)

źródło: 20220619_134412.jpg

+: Lauge, MMARS
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@TheKa: opłaciłem w tym roku wody górskie i nizinne a jeszcze nie byłem w tym roku xD nawet ci trochę zazdroszczę

+: TheKa, xXdeXx
        • udostępnij
          • Link
      •  
        TheKa 1 mies. temu

0

@Bulbulator9009: Ja mam na placu stawek, a jestem drugi raz w tym roku :D Miałam kiedys kartę, ale tylko raz z niej skorzystałam.
        To jak masz chwilę wolną to jedź łowić :)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@TheKa: właśnie czasu brak, dziś jak bym go znalazł to ponad 30 stopni więc mi się nie chce xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        MMARS 1 mies. temu

+1

Dwa dni temu przy pierwszym rzucie wziął mi karp. Myślałam, że mnie do wody wciągnie. Wróciłam tu po niego ;)

@TheKa: Ależ zawziętość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: TheKa
        • udostępnij
          • Link
      •  
        TheKa 1 mies. temu

0

@MMARS: Warto było :) Teraz muszę na większego się przyczaić ;)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

gracilis 11 godz. temu

+261

Takiego czegos pod koniec #bettercallsaul sie nie spodziewałem. Żeby dolaczyc do klubu platnych zabojcow i rozwalic jakis gang w magazynie. Ja wale ale zloto.

#bcs #netflix #seriale #serial

odpowiedzi (21)

Sharlathan 11 godz. temu

+544

NIEUDACZNICY z opozycji xDDDDD Ma ktos screena?. Paskowy dowalil do pieca xD
      #tvpis #bekazpisu

odpowiedzi (15)

JohnnyPomielony 10 godz. temu

+414

Prezenterka rosyjskiej TV pęka ze śmiechu z powodu potężnej podwyżki zasiłków
      #wojna #ukraina #rosja

odpowiedzi (20)

• pełna lista

Wykopalisko

• Katastrofa na Odrze to mit. Ten dorsz z TVP nie zna żadnego szczupaka,... Katastrofa na Odrze to mit. Ten dorsz z TVP nie zna żadnego szczupaka,... 143
    • Sandman -spostrzeżenia Sandman -spostrzeżenia 102
    • Kosmiczny Teleskop Jamesa Webba pokazuje, że Wielki Wybuch nie miał miejsca? Kosmiczny Teleskop Jamesa Webba pokazuje, że Wielki Wybuch nie miał miejsca? 75
    • Wyciekły maile ws. "Lex TVN". Pinokio miał pisać o "rozmasowaniu opinii... Wyciekły maile ws. "Lex TVN". Pinokio miał pisać o "rozmasowaniu opinii... 75
    • W Filadelfii stabilnie W Filadelfii stabilnie 77
    • Słona woda trafiła do Odry w Głogowie z Zakładu Hydrotechnicznego KGHM: Słona woda trafiła do Odry w Głogowie z Zakładu Hydrotechnicznego KGHM: 64
    • Rabuś uderza staruszka siedzącego w kawiarni i kradnie mu portfel Rabuś uderza staruszka siedzącego w kawiarni i kradnie mu portfel 68
    • Polska gospodarka hamuje najbardziej w całej Unii Europejskiej Polska gospodarka hamuje najbardziej w całej Unii Europejskiej 73
    • Wąż ukąsił 2-latkę. Dziewczynka wzięła odwet i ugryzła węża. Wąż ukąsił 2-latkę. Dziewczynka wzięła odwet i ugryzła węża. 63
    • Elektrownia wodna wirowa grawitacyjna Elektrownia wodna wirowa grawitacyjna 56

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekologia ekonomia energetyka europa finanse gospodarka heheszki historia katolicyzm kosciol kultura motoryzacja odra pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat ukraina usa wojna zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.