• Wykop.pl
  • Wykopalisko 331
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Dewastators 4 dni temu

+48

440 625 + 337 + 191 + 205 + 163 + 179 = 441 700
      337 - gminobranie w dolnym odcinku Wisły, między Tczewem a Toruniem. Dość wietrzny dzień z pełnym przekrojem pogodowym. Dużo ceglanej zabudowy w wioskach i miastach, szczególnie Chełmno mi się podobało. W Raciniewie obowiązkowa wizyta przy skoczni im. Pawła Jumpera. Na koniec wizyta w Solcu Kujawskim, dość niewdzięczna gmina do zaliczenia.
      191, 205, 163, 179 - bożocielny bikepacking z @wspodnicynamtb po Pomorzu Zachodnim. Trasa motywowana gminkami, ale charakter regionu i atrakcje udało się uchwycić. Sporo muru pruskiego, nieco dróg wątpliwej jakości, sporo czystych jeziorek. Ścieżki rowerowe śladem kolejki wąskotorowej godnej jakości. Tereny mocno rolnicze, mijaliśmy mnóstwo pól z facelią, jęczmieniem, makiem czy chabrami. Bruk trafiliśmy dopiero w okolicach Krzyża Wlkp ;)

Przy okazji pykło 7000km w tym roku.
      #rowerowyrownik #100km #200km #300km #szosa

źródło: A77BE94A-1ABA-4EA5-8A67-1710696EF39B.jpeg

+: pawlos10rs, sargento +46 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        cult_of_luna 4 dni temu

+3

szczególnie Chełmno mi się podobało

@Dewastators: Chełmno to jest perełka kuj-pom., i jedno z najładniejszych miasteczek tej wielkości w Polsce - nie mogło się nie podobać :)

+: Dewastators, jatylkochwile +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ikov 4 dni temu

+2

@cult_of_luna: W trakcie mojej najdłuższej (dotychczas) w życiu trasy podjechałem - w sumie tak bez planu - do Chełmna. Akurat trwały jakieś parady zespołów ludowych z całego świata. Żona jednak nie chciała uwierzyć, że dojechałem do Szkocji, mimo zdjęć autentycznych Szkotów w tradycyjnych strojach :)

+: cult_of_luna, Riv31
        • udostępnij
          • Link
      •  
        cult_of_luna 4 dni temu

+2

Żona jednak nie chciała uwierzyć, że dojechałem do Szkocji, mimo zdjęć autentycznych Szkotów w tradycyjnych strojach :)

@ikov: XD

+: ikov, Zkropkao_Na
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ikov 4 dni temu

+2

@cult_of_luna: Fotki nie mogę znaleźć, mam za to lud okoliczny z Chełmna :D
        Kurcze, to już 11 lat temu było...

źródło: DSC01712.JPG

+: cult_of_luna, Dewastators
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

jajajaja2 9 godz. temu

+257

Czy domy modowe robią sobie już jawnie jaja z klientów i badają w jak bardzo obciachowym gównie są w stanie się pokazać byle byłoby markowe? Ja uważam że tak.
      XDDD
      #modameska

odpowiedzi (42)

NuklearnySzpadel 10 godz. temu

+1094

#busiarze #heheszki #transport #iveco #daily

odpowiedzi (53)

DamianooTrucker 9 godz. temu

+963

#feels #wykop30plus #wakacje

odpowiedzi (61)

• pełna lista

Wykopalisko

• Trump 2018: ,,Niemcy całkowicie uzależnią się od Rosji" Niemcy pękali ze śmiechu Trump 2018: ,,Niemcy całkowicie uzależnią się od Rosji" Niemcy pękali ze śmiechu 102
    • 23 czerwca 1937 roku rozpoczął się tzw. konflikt wawelski 23 czerwca 1937 roku rozpoczął się tzw. konflikt wawelski 24
    • Susza w Polsce. Które województwa mają najtrudniej i w czym zawinili zaborcy? Susza w Polsce. Które województwa mają najtrudniej i w czym zawinili zaborcy? 50
    • Śmierć Firefoksa będzie katastrofą dla całego internetu. Wyjaśniamy... Śmierć Firefoksa będzie katastrofą dla całego internetu. Wyjaśniamy... 33
    • Rosja wzmaga działania hybrydowe przeciwko Polsce i Europie. Rosja wzmaga działania hybrydowe przeciwko Polsce i Europie. 58
    • "Nie strasz Rosjo, bo wiesz, co potrafimy". Finlandii sposoby na na wroga "Nie strasz Rosjo, bo wiesz, co potrafimy". Finlandii sposoby na na wroga 70
    • I to ma być zachętą do oszczędzania oraz ściągania pieniędzy z rynku? I to ma być zachętą do oszczędzania oraz ściągania pieniędzy z rynku? 58
    • Rząd Kanady może przejmować rosyjskie aktywa Rząd Kanady może przejmować rosyjskie aktywa 52
    • Kto zabija w Ameryce albo 13/64 Kto zabija w Ameryce albo 13/64 75
    • "Dramatyczny błąd" w rozmowach z Putinem. Chodorowski ostrzega NATO "Dramatyczny błąd" w rozmowach z Putinem. Chodorowski ostrzega NATO 48

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.