@Ukryta_mucha: no tragiczni są ci ludzie. Najbardziej denerwujące są ich wieczne przerwy w pracy i palenie w miejscach publicznych.
Z drugiej strony palenie to świetny sposób integracji i poznawania nowych ludzi.
@Ukryta_mucha: To jeszcze wkłady do glo, które nie śmierdzą specjalnie i można je wkładać zużyte z powrotem do paczki.
Lubie takie karteczki, a zwłaszcza patrzeć jak taka pizdunia która ją powiesiła, później ją je razem z tym kiepem
@genkamyk: o curvens, co za siłacz nam się na wykopie trafił.
@Rozporek12
To jest wklad do glo. Glo to taki elektryczny podgrzewacz tytoniu. A to jest pet z tego urządzenia. Wypalony. Smak truskawkowy czy jakieś tam czerwone owoce więc duże prawdopodobieństwo że to kobieta paliła.
@Rozporek12 to jest pewnie wkład do elektronicznego którego właściciel nie potrafił wrzucić do kosza
@Rozporek12: To jest śmieć który powinien być w koszu a nie rzucony z balkonu na trawnik
U mnie Ukraincy też robili śmietnik ale szybko się nauczyli porządku,
@czechu92: @tygry: @krabczy: kurde to coś mnie ominęło, bo nie wiedziałem , że coś takiego w ogóle istnieje....
@s---k wczoraj nad jeziorem chciałem jednemu gościowi peta z gęby wytrącić, ale przez przypadek dostał w pysk i wpadł do wody razem z fajką ( ͡º ͜ʖ͡º) typ jarał przy ludziach i dzieciach stojąc przy brzegu w wodzie i z lekka się zdziwił, że ktoś zareagował. Tak samo musiałem przeganiać ludzi z psami.
@Matti28: przemoc lepsza od palenia, nowe nie znałem. Teraz mogę jarać i napadać na ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rkschuwduchuwdu nie chcialem go bić, ale przez przypadek dostał liścia przez co siła grawitacji doprowadziła do natychmiastowego spotkania ciała z wodą ( ͡º ͜ʖ͡º) gościu to typ takiego kozaka, który ze swoją karyną rozłożył się na pomoście i wszyscy musieli ich oglądać i omijać. Nie zrozumiem bydła, które smrodzi fajamj przy wszystkich, rozkłada się na pomoście tak jakby był ich prywatny uniemożliwiając przejście lub skoki do wody i przyglupich właścicieli psów, którzy dają im "popływać" bez kagańca mimo wiszącego wielkiego zakazu wprowadzania psów.
@Kiedys_Mialem_Fejm: jak pomieszkasz kiedyś pod patolą, co kiepuje Ci na balkon, albo do ogródka na parterze, gdzie chcesz sobie pochillować po robocie to pogadamy. Miejsce śmieciarzy jest w śmietniku.
@genkamyk: pizda w świecie oraz w necie. xD
Typ grozi komuś wpierdolem i szpitalem jak najgorszy patus, a wykopki klaszczą uszami bo trafiło w grupę której nie lubią
@Kiedys_Mialem_Fejm: nie no to jest po prostu śmieszne xD i mówię to jako palacz który wie gdzie wyrzucać pety
@twisterro: Aha czyli jak ktoś robi coś co jest upierdliwe np. ma głośne dzieci, albo psa to możemy pójść i mu wypierdolić wszystkie zęby bo miarka się przebrała
Super mentalność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ukryta_mucha: Lubie takie karteczki, a zwłaszcza patrzeć jak taka pizdunia która ją powiesiła, później ją je razem z tym kiepem
@genkamyk: To Ty @samiecalfa ? Myslalem ze opusciles wykop
@Kiedys_Mialem_Fejm: upierdliwego? Jak szczeka pies, czy krzyczy dziecko to niewiele możesz zrobić. To samo, jak hałas się niesie od czasu do czasu po pionie.
Ale wyrzucanie śmieci to chyba jednak da się jakoś kontrolować? Ja nie wiem, np. używając popielniczek? Tzn, ogólnie regularnie palenie papierosów na balkonie jest objawem zbydlęcenia (już da się przeboleć okazjonalne, przy okazji imprez, no trudno), ale rzucanie kiepów to poziom mentalności Rosjanina spod Uralu.
@twisterro: Aha czyli jak ktoś robi coś co jest upierdliwe np. ma głośne dzieci, albo psa to możemy pójść i mu wypierdolić wszystkie zęby bo miarka się przebrała
Super mentalność ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Kiedys_Mialem_Fejm: Bo wykopek to taki pół cywilizowany człowiek. Jest na tyle cywilizowany, że hejtuje śmiecenie, jednak wciąż jest na tyle prymitywny, że przyklaskuje rozwiązaniom siłowym.
Smak truskawkowy czy jakieś tam czerwone owoce
@czechu92: czyli zbanowano mentolowe fajki żeby nie zachęcać do palenia i w tym samym czasie dopuszczono owocowe podgrzewacze? Jestem pod wrażeniem co potrafią lobbyści koncernów tytoniowych!
@twisterro: Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale ja nie bronie palaczy tylko krytykuje jaskiniową mentalność i jawne popieranie pobicia(tak wiem, że to obrazek w internecie)
Żyjemy w społeczeństwie jedną z zasad do której doszliśmy przez tysiąclecia jest chyba to, że nie bijemy się maczugami jak mamy różnicę zdań¯\_(ツ)_/¯
@SKYFander: w druga strone tez to dziala! zleciala sie wykopowa tluszcza szeryfow lac palaczy, bo paniskom śmierdziii. ha tfu
@Ukryta_mucha: nie wiem, który jest większym burakiem, ten co peta rzucił czy ten co groźbę w stronę palacza. Obu by się lekcja życia w społeczeństwie należała.
Lubie takie karteczki, a zwłaszcza patrzeć jak taka pizdunia która ją powiesiła, później ją je razem z tym kiepem
@genkamyk: ale się zesrałeś internetowy kozaczku xD
@krdk: Kurwi to jeszcze gorzej od petów, jak palone kocie gówno. Koleżanka pali to w pokoju, jak się do niej wejdzie to nie da się wytrzymać. To ja już wolę normalne kiepy, albo te od iqosa. Glo jebie nieporównywalnie bardziej
w druga strone tez to dziala! zleciala sie wykopowa tluszcza szeryfow lac palaczy, bo paniskom śmierdziii. ha tfu
@thymotka: no zajebiście, jak rakotwórczy dym leci przez okno, zasypiasz z dymem i dym cię budzi, czy jak syfiarz robi ci komorę gazową w toalecie. Tfu
@Kiedys_Mialem_Fejm: Niestety porządek w bloku to taki „gap” w kwestii zasad, nie ma możliwości by to wyegzekwować.
@Ukryta_mucha: sam niestety tkwię w tym nałogu kilkanaście lat, ale w miejscach publicznych zawsze chowam się przed ludźmi bo mi zwyczajnie wstyd.
Popieram takie akcje.
@blindmarten
Podgrzewacze są nie tylko owocowe ale też mentolowe. Jest cała paleta smaków i różnych mentoli. Unia już dyskutuje nad ich zbanowaniem. Na ich miejsce zapewne powstanie kolejny produkt który uzupełni lukę na rynku i pewnie też zostanie po jakimś czasie zbanowany. I się tak będą przepychali bez końca.
Jest też dużo produktów dzięki którym ze zwykłych fajkę mentola zrobisz. Sprzedają jakieś paski co wkładasz do paczki, jakieś kulki widziałem co sobie do filtra wkładają.
To spory rynek, gruba kasa więc i kombinatorów sporo.
@Vegeta696: Sąsiedzi, którym smrodzisz dymem dostającym się do ich mieszkań przez otwarte okna na pewno są ci wdzięczni.
@zapp12345: @SmakoszKotow: @twisterro: @SKYFander: Nie jestem palaczem, kozakiem ani siłaczem, tylko nienawidzę takiego chamstwa. Zajebiscie niefajnie ze jakiś zjeb i śmieciarz zostawił kiepa ale pisać wypierdalaj kurwa? Jeszcze gorszy poziom mentalnego upośledzenia
@Ukryta_mucha: może trochę agresywnie, ale jestem w stanie zrozumieć poziom wkurwienia jak ludzie zaśmiecają. Najgorzej jak ludzie nie kumają że to co wspólne, to należy do wszystkich a nie jest niczyje
@czechu92: Zeby bylo prosciej, sa LD zielone - dalej mentolowe, oryginalnie w paczce. Nie wiem jak, ale sa ;)
@hesuss
Ja wiem ze są LM zielone ale smakują jak zwykle. Faktycznie są mentolowe czy tylko paczka jest zielona?
@Proxnik: Mnie to też zawsze rozpierdala. Nie palić w mieszkaniu, bo nie chcesz żeby Ci mieszkanie śmierdziało, ale żeby pety poszły komuś na balkon/ogródek to już nie ma problemu. Tak samo jak to, że wiatr będzie ten smród komuś do innego mieszkania znosił
@Ukryta_mucha: ale kozak, ciekawe co by powiedział jakby drzwi otworzył dwumetrowy cham i złamał mu szczękę a później poszedł zajarać sobie na balkon i zrzucić mu szluga na jego
@Ukryta_mucha: uwaga, będę przemawiał zamordystycznie - śmierdzenie powinno być nielegalne. Pozbylibyśmy się problemu palaczy śmierdzieli, żuli w tramwajach, niedomytków i ludzi odgrzewających ryby w firmowej mikrofali.
@Kiedys_Mialem_Fejm do patusa, który śmieci tylko trafia taki język.
Podstawowa zasada wszystkich szkoleń dotyczących komunikacji:
Język przekazu trzeba dopasować do odbiorcy, aby zrozumiał przekaz jednoznacznie.
@mateusz-zahorski: gówno a nie się zestaliscie. Może dla ciebie, palacza, to nie jest problem.
Ja chce iść po czystej ulicy bez petow albo mieć możliwość otwarcia okna, i nie wdychania tego smrodu.
Tak, smordu, bo nie każdemu pasuje dym z fajek.
@czechu92: bez przesady ze jak czerwone owoce to juz kobieta musiała palic xD przeciez w tych neo te smakowe-slodkie są najlepsze. Czerwone owoce, jagodowe, jeszcze te zajebiste pomarańczowe. Są też tytoniowe, ale mimo ze kiedys jaralem dużo petów to nie podchodzą. Chlopy palą smakowe na takim samym poziomie jak baby w mojej opinii
@Ukryta_mucha: czy ten pet nawet nie jest nieodpalony? może komuś wypadł, a patus grozi okaleczeniem...
@Ukryta_mucha: biorąc pod uwagę że to się wyrzuca normalnie do kosza, to strzelam, że komuś zwiało albo wypadło.
@Ukryta_mucha: Coś mi się wydaję, że to zarzutka bardzo niskiej jakości, bo ta kartka wygląda jakby była przyklejona na podłodze na panelach. Poza tym skąd ten pieniacz może wiedzieć, że tego fajka nie przyniósł np. gołąb albo wiatr? Kto wyrzuca całe papierosy? Zresztą to i tak chyba jakiś wkład do tych podgrzewaczy, które i tak nie śmierdzą. Skoro czuł, że ktoś pali (bo inaczej nie widzę sensu reakcji) to mógł już wtedy się skonfrontować z rzekomym palaczem.
@Ukryta_mucha: ktoś ma pomysł jak walczyć z taką patologią, zapewne wynajmującą lokal?
Praktycznie codziennie nowe śmieci na klatce (╥﹏╥)
@Ukryta_mucha: Poza tym takie wulgarne kartki mogą przeczytać również dzieci i jako rodzic zerwała bym od razu, a autor ma najwyraźniej problemy z agresja.
nie chcialem go bić, ale przez przypadek dostał liścia przez co siła grawitacji doprowadziła do natychmiastowego spotkania ciała z wodą ( ͡º ͜ʖ͡º) gościu to typ takiego kozaka, który ze swoją karyną rozłożył się na pomoście i wszyscy musieli ich oglądać i omijać. Nie zrozumiem bydła, które smrodzi fajamj przy wszystkich, rozkłada się na pomoście tak jakby był ich prywatny uniemożliwiając przejście lub skoki do wody i przyglupich właścicieli psów, którzy dają im "popływać" bez kagańca mimo wiszącego wielkiego zakazu wprowadzania psów.
@Matti28: wstawaj lamusie, zesrałeś sie
@Ukryta_mucha: ehh zawsze chciałem mieć balkon jak jarałem szlugi, teraz mam balkon ale już nie palę. I bardzo kurwa dobrze, bo szkoda by mi było sąsiadów, teraz wiem jakie to uciążliwe jak czasami (rzadko, kilka razy dziennie) sąsiad wyjdzie na balkon zapalić i cały dym leci mi do domu
@s---k: twierdzisz, ze wiekszosc palaczy wyrzuca pety jak leci? Ja chodzac po osiedlu nie widze nigdzie petow na trawnikach tylko w miejscach na to przeznaczonych w koszach.
Smrodzenie - mnie wkurwia wiele rzeczy - psy szczekajace na kazdym kroku, smrod potu nieumytych przegrywow w tramwaju, ludzi dracych ryje na imprezach, debili pilujacych silniki o 3 nad ranem, drace sie bachory w restauracjach. Ale musze ich akceptowac. Dlatego zadam akceptowania mojego palenia. Nie podoba sie, mozesz nie stac obok mnie :)
@edyta-ogorek: Bez przesady, dzieciak nawet nie zrozumie o co chodzi z przycelowaniem i sorem, za to dorosły zrozumie od razu.
@HuLLaJNoGa: nigdy na netwars konta nie mialem xD I nigdy mi palacz nie przeszadzal na klatce, bo sam jestem palaczem XDD ale niezly zbieg okolicznosci
@bezkonta: od tego bachor ma rodzicow zeby go uspokoili. A jak nie potrafia, to w mojej opinii powinni opuscic restauracje. Ale tego nie robia i ja musze akceptowac ich egoistyczne zachowania. Dlatego tez moje egoistyczne zachowania tez nalezy akceptowac
Bez przesady, dzieciak nawet nie zrozumie o co chodzi z przycelowaniem i sorem, za to dorosły zrozumie od razu.
@bezkonta: uważasz, że słowa wypierdalaj kurwo są odpowiednie dla dziecka?
@Ukryta_mucha: uwielbiam takie osiedlowe akcje, zwykle ten co rozwiesza takie kartki to jeszcze wiekszy patus niz ten co robi cos zlego xddd
i jeszcze te grozby karalne xdddd
@Ukryta_mucha: To samo powinno się robić z psiarzami którzy nie sprzątają na osiedlu gówien po pupilach.
@Kiedys_Mialem_Fejm: A jak chcesz rozmawiać z ludźmi co ci robią syf pod domem w którym sami mieszkają XD Jeszcze żeby to był ktoś z bloku obok XD Jak ktoś nie dba o siebie i swoje otoczenie to trudno oczekiwać że będzie wspaniałomyślny
@s---k: palacze w miejscu akurat gdzie stoją, jeśli palą w wyznaczonych to luz ale mam żądze mordu kiedy w tłumie ktoś odpala fajka a najgorsze na balkonie... Niektórzy mam wrażenie,że trochę jak krowa tam gdzie stoi to sra...
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: a ja jestem nie palaczem i też czuje się dyskryminowany przez palaczy.
@KrasnalzEg: sytuacja sprzed 10 minut. Sąsiad w oknie pali, oczywiście wszystko roznosi się na inne mieszkania. No zajebiści są ci palacze. Ech...
wczoraj nad jeziorem chciałem jednemu gościowi peta z gęby wytrącić, ale przez przypadek dostał w pysk i wpadł do wody razem z fajką
@Matti28: i tak mu po prostu przyjebałeś, zamiast sie odezwać zeby przestał? no tak było nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@s---k: Ty nie jestes, ja tak (pale do 60 jak mój ojciec, dziadek i pradziadek) i gdzie znajdziemy porozumienie?
@loczyn: i myślisz, że taki chłop niebylby w stanie zasadzić takiemu patusowi kosy pod zebra, gdyby go zaatakował? Niedawno było o używaniu takich rzeczy w samoobronie i o ile nie przesadzisz, to nic ci nie zrobią, szczególnie jeśli typ okaże się dużo większy od ciebie, to nie masz innej możliwości, żeby się obronić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ukryta_mucha: Widać że pizda, mógł podbić od razu w cztery oczy wyjaśnić temat, a nie drukować kartkę i grozić na niej szpitalem XD
@Ukryta_mucha: sam palę ale nigdy w miejscu pełnym ludzi ani na balkonie, ostatnio zjebałem sąsiada bo co pół godziny walił dymem prosto w okna i jebało w całym domu, nawet w nocy wychodził na fajka. Teraz pali pod okapem w kuchni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tych którzy rzucają pety gdzie popadnie to w ogóle bym prądem traktował jak wiadomo kogo
@Ukryta_mucha: Dumna ciota z jakiejś mikronorki w bloku burzy się bo inni palą, łojezu, to niech wraca do starych pod las, ja bym z takim zaczał mini-wojnę.
i tak mu po prostu przyjebałeś, zamiast sie odezwać zeby przestał? no tak było nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PodniebnyMurzyn tak jak pisałem to nie chciałem go uderzyć tylko wytrącić peta z gęby, ale niefortunnie się wydarzyło, że dostał mocnego liścia. Stronie od konfrontacji tym bardziej siłowych, ale gościu sobie już wcześniej zasłużył jak z mordą wyskoczył do mojego 6 letniego syna kiedy przechodził na mostku obok jego kariny i ją lekko ochlapał (bo Lejdi rozjebala się na mostku jak żaba na kapelonie).
Z drugiej strony palenie to świetny sposób integracji i poznawania nowych ludzi.
@Pierorzek: Tak, najbardziej wspólne szkodliwe rzeczy łączą ludzie. Picie, palenie, plotki, wyzwiska, wspólny wróg.
Szkoda prądu.
@Ukryta_mucha: a mnie wkurwia jak smaza ryby czy inne bigosy i smrod jakies jebanej kapuchy czy innej fladry niesie sie po calym bloku...i co mam chodzic po takich mieszkaniach i im kuchenki skrecac ?! widze ze niektorzy to sa ladnie jebnieci tutaj
Ciekawe porównanie wielkości gospodarek świata. #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu