Cudze chwalicie, swego nie znacie
#heheszki #humorobrazkowy
Mirasy, deadline licencjatu się zbliża więc pora zebrać trochę odpowiedzi do ankiety. Dla wszystkich chętnych (poza zielonkami), którzy chcą dołożyć cegiełkę i odpowiedzieć na kilka prostych pytań organizuję #rozdajo na 4x 50zł w dowolnej formie gifta na #pysznepl #allegro #steam czy cokolwiek innego sobie wybierzecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://forms.gle/Ji7aHsEkPVJrTtqL8
Wyniki #mirkolos będą we wtorek ok. godziny 22
Taguję #tesla #motoryzacja bo temat dosyć powiązany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Isox: w pytaniu
Które z wymienionych czynników wpłynęło istotnie według Pana/Pani na popularność marki Tesla?
Nie da się zaznaczyć "trudno powiedzieć" przy "System superszybkich stacji ładowania"
Nie wiem dlaczego, zaznaczyłem więc niższa opcję
@Isox: zrobione xD ale chętnie bym tez zobaczyła wyniki tej ankiety wiec jakbyś wrzucał, to pls wołaj :D
@Isox: Jak istotne są według Pan/Pani wymienione plusy zakupu samochodu elektrycznego?
słabe to pytanie. Takie z tezą, że wszytko na liście jest plusem
@Oastry: Jakie to ma znaczenie, to jest licencjat, tego nikt nie będzie czytał, to trzeba odjebać xD równie dobrze na te pytania mógłby odpowiadać bot xD
Jakie to ma znaczenie, to jest licencjat, tego nikt nie będzie czytał, to trzeba odjebać xD równie dobrze na te pytania mógłby odpowiadać bot xD
@ztck: to są podstawowe rzeczy, wypada chociaż zachować pozory
@Oastry: No to pozory się jakoś opisze na koniec xD Na podstawie danych z mojego ulubionego instytutu, jakieś 99% prac licencjackich/magisterskich zawierających jakieś takie badania statystyczne itd leży u samych podstaw, ale każdy to ignoruje bo i na podstawie tych prac nikt nie będzie wyciągał jakichś ambitnych wniosków.
Wysłałem, ale skąd będziesz wiedzieć kto faktycznie wypełnił a kto tylko zaplusował i leci w wała? Jakby co, ja to ten koleś co co zwraca uwagę na cenę i niezawodność a nie na markę i ekologię.
pokaż spoiler Jeżdżę fiatem tipo xD
@Isox: powodzenia Miras z licencjatem. Obywatelski obowiązek wypełniony, zwłaszcza, że nick zobowiązuje ;)
@Isox: jak mnie wylosujesz to weź te 50zł przelej na wośp.
źródło: Screenshot 2022-06-28 at 12-35-12 Wizerunek przedsiębiorstwa motoryzacyjnego Tesla w Internecie.png
@Isox:
źródło: 2022-06-28 19_00_15-Wizerunek przedsiębiorstwa motoryzacyjnego Tesla w Internecie Mozilla Firefox.png
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Ja teraz
Zawsze kisnę jak polskie kato-prawactwo zgrywa moralnie wyższych niż reszta światowej populacji a potem się okazuje, że bardziej zgniłych moralnie ze świecą szukać. #bekazpolakow #bekazpisu #bekazprawakow #bojowkasannymarin #heheszki