Aktywne Wpisy

vateras131 +18
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
Btdjkk +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@ismenka: Nick tego mirka to @JachuPL. Można zobaczyć wpis ze wszystkimi komentarzami, trzeba tylko wpisać w google tekst wpisu (nie musi być cały, ale np. 3 pierwsze zdania od "wizyta u psychiatry"), a gdy google wyszuka link nie klikać na niego (bo przeniesie nas na błąd 404), tylko kliknąć taką szarą strzałkę zwróconą w dół
Samodzielne wydobycie wpisu z komentarzami to trochę zachodu dla niektórych, zwłaszcza nietechnicznych. Przekleiłam tutaj wpis, który miałam w Notatniku, aby był podany od razu na tacy, bez konieczności grzebania. Do mnie na priv odezwały się osoby, które nawet nie wiedziały, jak do tego konkretnie wpisu się dokopać, mimo że jeszcze był na tagu. Na szybko sprawdziłam archive.org i wyskoczyło mi, że nie zapisano kopii, dalej nie grzebałam