Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
vieniasn +24
nie no jak obetnę łeb całkowicie na łyso to wyglądam jakbym 10 lat przesiedział w Sztumie no ludzie cochani po kim ja wyglądam jak patus

@mirko_anonim: ale to nie ty masz to naprawić tylko on i musisz mu postawić ultimatum. albo zacznie się leczyć, albo koniec.
terapia.
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: nie, tak nie będzie
On ma problem i jeśli nic z tym nie robi, to znaczy że ciebie nie szanuje.
Czas postawić warunki i granicę.
Jeżeli chodzi zaś o przyszłych mężczyzn, to jest problem, który jeszcze nie nastąpił i może nigdy się nie przydarzyć. Jesteś teraz na pewno w niższym stanie psychicznym i niepotrzebnie marnujesz energię na czarnowidztwo ad. rzeczy, który się wcale zdarzyć nie musza. Posłuchaj rady @Kitku_Karola i skup się wpierw na istniejącym problemie, a nie od razu na przyszłych, potencjalnych. Powodzenia! Uzależniania to
@mirko_anonim: już ci to napisałem. musi zacząć działać i się leczyć, a nie tylko mówić że widzi problem i "nie robić nic" tak jak sama napisałaś. jak zacznie działać to przyjdzie czas na ustalanie szczegółów.