@wykop: tym razem #moderacjacontent nietypowy bo pochwalny: Waszą reakcję na treści ze znanego i lubianego bloga można ocenić jedynie celująco.
#neuropa należą się podziękowania za godną podziwu reakcję, pomimo ostatnich - możliwe, że nieprzemyślanych - gorzkich słów. Widząc kto zachował się z klasą (wręcz zaoferował pomoc w pociągnięciu tej sprawy już poza wykopem!), a kto wziął udział w nagonce nie mam innej możliwości jak poważnie zweryfikować swoje opinie nt. różnych wykopowych grup - bardzo możliwe, że moja wcześniejsza ocena była błędna.
@tmsz: nie, jakkolwiek opinię o #neuropa mocno zmodyfikowałem, drugi powód pozostaje aktualny. Dzisiejsza afera - radosne uczestniczenie wykopków w żenującym spektaklu - tylko utwierdziła mnie w przekonaniu.
Inna rzecz, że zapewne w najbliższym czasie spokoju mieć nie będę :)
Ja tam mam amstaffa i jakoś problemu od 6 lat z nim nie ma. A mina ludzi jak go mijają na chodniku bezcenna. Tylko w komunikacji miejskiej mu kaganiec zakładam. #psiarze
@wykop: tym razem #moderacjacontent nietypowy bo pochwalny: Waszą reakcję na treści ze znanego i lubianego bloga można ocenić jedynie celująco.
#neuropa należą się podziękowania za godną podziwu reakcję, pomimo ostatnich - możliwe, że nieprzemyślanych - gorzkich słów. Widząc kto zachował się z klasą (wręcz zaoferował pomoc w pociągnięciu tej sprawy już poza wykopem!), a kto wziął udział w nagonce nie mam innej możliwości jak poważnie zweryfikować swoje opinie nt. różnych wykopowych grup - bardzo możliwe, że moja wcześniejsza ocena była błędna.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_n9lVsGUJh9QnaoCNW4r0wsBtWIWrUbsT.jpg
Pobierz@Szarlejowiec: @rineo: lol, naprawdę? Muj borze, przecież to już kompletna kompromitacja...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_Z5BSOlAUmmafj0kWMJkJyEuhyJKGs15y.jpg
PobierzInna rzecz, że zapewne w najbliższym czasie spokoju mieć nie będę :)