Nadal z tego kisne xDD #koronawirus
No siema,
wrzucałem jakiś czas temu protip jak zdobyć bilety na MŚ w Siatkówce za 5 PLN - co ciekawe mireczki nie do końca mi uwierzyły (hurr durr ale jak to przeciez to na pewno przekret jakis)
Dzisiaj pojawiły się wyniki pierwszej rundy konkursu o tutaj i co?
Na 2200 biletów było 250 zgłoszeń.
Także chyba jednak dla każdego wystarczy :)
Przypominam lifehack:
1. Kupujemy za 5 złotych polskich starter Plusa TU WAŻNE z Kartą Korzyści (kojarzycie Paszporty Polsatu? :D)
2. Rejestrujemy się na paszportkorzysci.pl
3. Dodajemy kartę z zakupionego startera do konta
4. Bierzemy udział w konkursie (http://www.paszportkorzysci.pl/baw-sie-razem-z-nami/)
Tutaj trzeba wrzucić zdjęcie na którym pokazujemy jak kibicujemy polskiej kadrze
Konkurs ma cztery rundy i w każdej z rund można brać osobno udział, w każdej rundzie jest ~2500 biletów do wzięcia :)
W sumie biletów jest over 9000!!!
Enjoy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo prawie #zadarmo #lifehack #siatkowka #volleyball #bilety #promocja
@thepurpledinosaur: III runda konkursu trwa od 12 sierpnia do 18 sierpnia 2014 r. (bilety na mecze 2 i 3 fazy w Katowicach oraz 2 fazy w Bydgoszczy, Łodzi i Wrocławiu)
Więc są 4 miasta w tej rundzie, dlatego pytam czy można wybrać.
@thepurpledinosaur: yy ale jest napisane, że pula pierwsza to 250 biletów co runde, skąd oni biorą te ponad 2k?
@thepurpledinosaur: a jak moj ojciec ma ten paszport korzysci to da rade jakos to zrobic be kupowania startera?:D
@thepurpledinosaur: wysłałem zdjęcie jak kibicuję polskim siatkarkom w meczu z holenderkami (bo akurat teraz leci powtórka) xD
mam kota na kolanach to może przejdzie ^^
@thepurpledinosaur: Są wyniki. Wygrałem:
pojedynczy bilet na dwa mecze jednego dnia FIVB Mistrzostw Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2014 w dniu 10 września 2014 w Łodzi
czyli tak, jak chciałem:D
Dzięki za cynk, mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dami107: nie wiem, ja miałem kartę korzyści od ojca z paszportu polsatu :D
powinno starczyć, chociaż dziwię się, że ludzie nie wysyłają fotek, nawet reklamują ten konkurs w tv
@thepurpledinosaur: Sorry, że wołam Cię do tego wpisu, ale poszedłem dzisiaj do plusa, chciałem kupić starter za piątaka, ale spytałem się czy to wystarczy, żeby mieć tę kartę korzyści. Facet mi odpowiedział, że to działa tylko kiedy ma się umowę. Źle mi powiedział, czy ja nie rozumiem :D
@Dami107: No koleś się zarzekał, że tylko na umowę i pewnie nawet jakbym kupił starter, to by mi nie zarejestrował tego paszportu.
@Dami107: nie no, jeśli wyjdę jutro z pracy o takiej godzinie gdzie będzie otwarty jakikolwiek salon, to pójdę do innego i spróbuję jeszcze raz, zobaczymy ;) dzięki za rady!
@thepurpledinosaur: Stary, muszę Ci jakiś browar postawić. Jestem w liście zwycięzców. Teraz moje pytanie. W regulaminie napisane jest, że będą się ze mną kontaktować i trzeba odebrać, bo dzwonią tylko dwa razy. Dzwonili do Ciebie? Jak przebiegały "procedury"?
Nadal z tego kisne xDD #koronawirus
Mam pytanie. Mój różowypasek pracuje na umowie o pracę i właśnie złożyła wypowiedzenie z zachowaniem okresu wypowiedzenia. Żadnej umowy lojalnościowej nie podpisywała. Janusz chce zwrotu 20k za szkolenia i zainwestowanie w sprzęt na którym miałaby pracować. Czy roszczenia Janusza są zasadne? Dołączam zdjęcie umowy którą podpisała #praca #prawo
Ja nie wiem, jak może bawić tak prostacki i prymitywny humor, którego fundamentem jest rzucanie kurwami i chujami. Nie zrozumcie mnie źle - lubię dobry, chamski żart ale niech chodzi w nim o coś więcej, niż w tych polskich stand-upach. Przecież jak widzę reklamy na Comedy Central i patrzę na to TURBOŚMIESZNE zapowiedzi, to żenadometr poza skalą.
W temacie tego rodzaju występów pokaż całość