Ciekawostka z Islandii - w kasach samoobsługowych w Nettó i chyba w Kronanie do wyboru są 3 języki. Islandzki, angielski oraz... polski (ʘ‿ʘ)
#zwtravel
#podroze #ciekawostki #islandia
Odnośnie tych szpiegów, pojawiło się kolejne nagranie / zapowiedź artykułu Wprostu: https://www.youtube.com/watch?v=NmLN1J70VAU - w którym jest screen w dobrej jakości. Wyciąłem go i załączam tutaj, w razie gdyby ktoś miał problem z odczytaniem na YT.
Wprost potwierdza tezę @szurszur że jest tutaj inny cel a nie chwalenie się, tudzież przegrana wywiadu, bo "musieli" coś wyjawić.
Pojawia się też nazwisko Pawlaka.
#ukraina #rosja #ruskapropaganda #szpiegujo #abw
@internetowyjanusz: Kiedyś dla pana podpułkownika byłoby jedno wyjście z tej sytuacji. I się nie zdziwię jak wybierze to rozwiązanie. Wśród kolegów oficerów raczej nie ma czego szukać.
Ciekawostka z Islandii - w kasach samoobsługowych w Nettó i chyba w Kronanie do wyboru są 3 języki. Islandzki, angielski oraz... polski (ʘ‿ʘ)
#zwtravel
#podroze #ciekawostki #islandia
Miałem z różowym kupić mieszkanie. Mieszkanko, a raczej klitka wybrane zaczynamy coś kombinować wspólnie z jakimś kredytem dla dwojga i nagle dowiaduje się,że mieszkanie jest już kupione- kupili jej rodzice.
Ja się pytań co jest kurwa, co tu się odpierdala, i dowiaduje się ze tak było lepiej, korzystniej była była bla bla bla. Bez mojej wiedzy. A teraz najlepsze. Mam wziąć kredyt pokaż całość
Rachunek sumienia dla 9-latka. Czy to jest ta słynna seksualizacja dzieci o której mówią konserwatyści w Polsce?
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #4konserwy #patologiazewsi