Program Gessler to manipulacja? Właściciele lokali oskarżają
Hotelarze twierdzą, że rewolucja, jaką restauratorka przeprowadziła w hotelu Corum była telewizyjną manipulacją i nadszarpnęła wizerunek nie tylko tego lokalu, ale i całego Karpacza.
X.....a z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 197
Komentarze (197)
najlepsze
Pewnie i nie można (nie mam pojecia o tej branży) ale jak sobię przypomnę "restauratorów" i "kucharzy" trzymających ugotowany makaron w zamrażarce to trochę mi się śmiać chce :)
Nie kumam za co te minusy no ale ok :P Może ludzie lubią tak w domku przyrządzić makaron :)
Kolejny mason zdemaskowany!
Zaczynając od początku, przyszliśmy, siadamy. 5 minut nic, 10 minut nic. Pytam się zamawiamy i wychodzimy? czy bez zamawiania wychodzimy? Nie czekamy. 15 minut nie wytrzymałem poprosiłem karte. Zamówiliśmy specjał Pani Ikonowicz czyli pizze
Ciekawa myśl, warta rozwinięcia. Może się okazać, że nie da się prowadzić restauracji z czystą kuchnią, świeżymi produktami lub bez dodatku polepszaczy bo do tego Gesslerowa ma najwięcej zastrzeżeń.